• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Bursa'dan gelen çocuğu, şu Ömer'in yedeği yaptıysak neden aldık anlamadım!

Takımı şu dakika itibariyle beğenmedim. Oyun kuramıyoruz, orta alan çok baskı kuruyor.

Şu Efecan denilen adam ne kadar çok konuştu.

Rakip kadar hakem de tehlikeli görünüyor. İki taraf için de yanlış kararları var.

Yeni aldığımız Yunan forvet statik nitelikte olduğu için hiçbir katkısı olmadı, 35 dk boyunca topa 2 defa temas etti.

Alan tarzı bir forvet almalıydık. Sinan dahi daha fazla tehdit olurdu.

İnşeAllah hemen Sinan oyuna dahil olur. Yunan adam hayalet gibi dolaşıyor. Savunma arkasına ya da çapraz koşu da yapmıyor.

Muslera'nın yiyeceği gole bak ya.

Şu adama 1 tane kart vermedi.

Onyekuru çok yalnız kalıyor, Ömer denilen yetersizle aynı kanatta oynuyor demek zor!

Ömer o nasıl bir orta açmak?!

Sen ne kadar gereksiz bir adamsın öyle...

N'diaye çok kötü.

Feghouli ve Marcao takımın iyilerinden.

Mitroglou'yu hiç görmedim desem yeridir.

Ömer yeni Sabrimiz. Adam 10 metre önündeki oyuncuya açtığı ortayı çarptırıyor.

Ayıp be kardeşim!

Belhanda çöpünden ne zaman kurtuluruz tahmini ? Kız gibi kendini yere atıyor sürekli el freni, hakem faul vermeyince de rakibe arkadan dalıyor kasıtlı olarak. 10 kişi kalsak ne halt yiyicez sayın Arap vasatı? Zaten 6 fark var..

Umarım yazın Muslera'yı da satabiliriz.
Bu sene inanılmaz kötü.

Buna Muslera denir.

Adam akıllanmıyor. Ceza yayında dolaşan topta, bey efendi 10 metre önde duruyor. 1o dk öncede bacak arasından kaçırıyordu.

Yunan forvet fos, 3 defa topa değdi ve uzun zamandır bu kadar görünmeyen bir Galatasaray ilerisi görmedim. Terim nasıl buna sabrettin anlamadım.

Benim tahminim 1 gol yeriz öyle akıllanıp 2-3 atarızdı, bakalım kısmet. Attık attık atamadık geçmiş olsun.

Fernando, seni seviyoruz da, bu ne korkalıktır? Her topu geriye veriyorsun.

Mariano'ya bir şey olmasın dedim, onsuz sağ kanat durdu. Oyunun açılması ve dikey devamlılık için en önemli adamlardan!

İşte bu adamım.

Geri