• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serdar Aslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Yine tempo yok.
Uykum geldi.
Rezil bir oyun...
 
Ya bi oyuncu kendi takım arkadaşının pasını alırken nasıl rakip futbolcuya faul yapabiliyor ya hay senin Belhanda gibi ! Daha ne kadar katlanıcaz sana biz..
 
İlk 45 dk; verkaç yok, alan boşaltma yok, savunma arkasına atılan top yok, savunma arkasına koşan yok, yaratıcı oyuncu yok, tehlikeli atak yok, 2 ye 4 hücuma çıkan takıma 3 oyuncu 1 kişinin üstüne koşuyor... Birkaç gün önce rakibin senin 3 katın şut çekip kaleyi şut yağmuruna tutmuş bi tane isabetli şutun yok.. Ama hangi deli kuyuya taş attıysa herkesin ağzında aynı laf “çok iyi olucaz süper oynadık helal olsun aslanlar” .. Devam devam tiyatroyu izlemeye devam.. Süperiz böyle devam..
 
Mariano'nun hareketi net kırmızı.
Böyle bir hareket yapmak sorumsuzluktur.
İkinci yarı iyi ise Seri ve Ömer girmeli, Selçuk ve Belhanda çıkmalı.
 
Şu Terim gitmeden biz adam gibi bir takım göremeyiz!

Eskiden içerideki maçlarda yüksek tempo ve seyirli maçlar nedeniyle göz ardı ediliyordu ancak artık içeride de hiçbir şey yok!

Medyanın karşısına geçiyor, şu takım yeni kuruldu, fırsat verin; zamanla iyi olacak diyor!

Ya Terim bey, sana kim diyor yeni takım kur!
Şampiyon olan bir takım sil baştan takım kurmaz, mevcut iskeletini korur ama siz 2-3 tane adam değişti diye, sanki 11 adam da değişmiş gibi rahat açıklamalar yapılıyor!

Senin 9 puanın var, ligde 10 sıradasın ve sen bize takımın yeni olduğunu söyleyip rotasyon yapıyorsun! Nasıl bunlar birbirine alışacak?!

SSelçuk falan benim için önemli değil çünkü Terim'in futbolun teknik ve taktiksel bilgi kısmı nötr olduğunu biliyoruz zaten kendisi de bu iş önemli değil der ancak şu Babel yerine başka adamın yok mu, her topu ezer öldürür, nerede oynadığı belli değil!

Emre Mor'a şu Belhanda kadar şans verdin mi; 10 numara giyen adam Emre, Adem ya da Jimmy'den ne kadar fazla şey veriyor?!

BBiz de maçı izliyoruz, yıllardır aynı maçı izliyoruz ve Allah rızası için şu adamın ne yaptığını söyler mi? Korkak gibi topu alır, verir; adam geçemez, topa vuramaz, duran top zaten yok, e ne kaldı.

BBıktık bıktık.

İİnşeAllah tez zamanda gidersin.
 
Fatih hoca oyundan memnunmuş.
Oyuncu değişikliği yok.
Şaka gibi...
 
% 75 oraninda topa hakimiz ama oyle bogucu baskici gol arayan bir oyun sergilemiyoruz. Nihat Bey'in de dedigi gibi Mariano'nun sorumsuz hareketinin izahi yok. Bu adamlar nasil profesyonel oluyorlar anlamiyorum.

Taner Bey'in de dedigi gibi Emre Mor dha cok sure bulmali. Paris macinda nicin yoktu onu bile anlamadim. Belhanda'nin da masallahi var ne etliye ne sutluye modunda takiliyor.

Edit: Kirmizi yiyecez sanki!
 
Şu futbolu Aziz Yıldırım kursa oynatsa anca bu kadar olur.. Bu kadar mı ihanet içinde bi oyun olur. Bu ne rezillik bu ne kepazelik..
 
Belhandayi cikar Hoca. Gozlerin miyop olmadiysa tabi ki!
 
IMG_6134.jpg

Kareler sahiden ilk yarıdan mı? Egonuz tatmin oldu mu?
 
Size acı bir şey söyleyeyim:
Yerden yere vurduğumuz demode Selçuk bile, Belhanda'dan daha fazla mücadele ediyor, geriye geliyor, koşuyor, alan daraltıyor.
 
100 de 100 penaltimizi vermedi. 100 de 100 bakin eksigi yok. Vara gitse kesin verecek ama sinsi hakem vara gitti ona ragmen vermedi demesinler diye gitmedi bile.

Ama igrenc bir futbol vardi sahada. Hangi birini yazayim ki, Bu kotu oyun Terime yazar. Andone'den asiri umutlu arkadaslar var forumda, o beklentiyi vasata ceksinler. Adem Buyugu ne diye aldi anlamadim. Emre Moru neden bu kadar erken oyuna aldi onu da hc anlamadim. Ben olsam 90+4 te alir sadece 1 dakika oynatirdim.
 
100 de 100 penaltimizi vermedi. 100 de 100 bakin eksigi yok. Vara gitse kesin verecek ama sinsi hakem vara gitti ona ragmen vermedi demesinler diye gitmedi bile.

Ama igrenc bir futbol vardi sahada. Hangi birini yazayim ki, Bu kotu oyun Terime yazar. Andone'den asiri umutlu arkadaslar var forumda, o beklentiyi vasata ceksinler. Adem Buyugu ne diye aldi anlamadim. Emre Moru neden bu kadar erken oyuna aldi onu da hc anlamadim. Ben olsam 90+4 te alir sadece 1 dakika oynatirdim.

Mariano'nun kırmızı verilmedi onu ne yapıcaz, şu 1 puanı aldıysak Terim denen tüpçünün kader ortağı hakeme dua etsin.
 
Mariano'nun kırmızı verilmedi onu ne yapıcaz, şu 1 puanı aldıysak Terim denen tüpçünün kader ortağı hakeme dua etsin.

Senden once yukarida Mariano icin gerekeni yazmisim zaten. O ayri bu kardesim. O pozisyonda cezayi bir yaptirim uyguladi sari verdi, Bana gore de kirmizi olmaliydi ama konumuz bu degil.

100 de 1 milyon penaltiyi caldi hakem. Hirsiz gibi aldi goturdu kimden emir almissa artik.
 
Bugün 1 puanı kazanan taraf biz olduk. Herhalde oyunu tarif edecek en güzel cümle. Fatih hoca gerek kadro gerekse değişiklikler konusunda çok formsuz.
Başarısiz olabiliriz. Hocanın canı sağ olsun derim. Kötü de oynarız yine aynı şekilde. Ama ruhsuz şekilde gezen futbolcu topluluğu ve kenarda izleyen teknik ekibe tahammül edemiyorum. Bir an önce toparlanmak zorundalar.


Maçtan ayrı hakemler herşeyden daha rezelet. Bugün Mariano kırmızı. Belhanda'ya yapılan net penaltı. Hatta son dkda elle oynayan Gençlerbirliği oyuncusu.
 
Senden once yukarida Mariano icin gerekeni yazmisim zaten. O ayri bu kardesim. O pozisyonda cezayi bir yaptirim uyguladi sari verdi, Bana gore de kirmizi olmaliydi ama konumuz bu degil.

100 de 1 milyon penaltiyi caldi hakem. Hirsiz gibi aldi goturdu kimden emir almissa artik.

Kırmızı kartı verse 60 dakika eksik oynayacaktık, farkında değilsin galiba.
 
Artik ruhum sikisiyor su futbolu izlerken. Emre Mor daha ne yapmali ilk 11 icin. 10 dakika da 2 net pozisyon yaratti takimi. Hatta ilkinde 3 adami bi anda bosa cikardi.
 
Hocam her şeyin en iyisini bilir, puan kaybettiyse bilerek kaybetmiştir, takımı kötü oynattıysa onu da bilerek yapmıştır.
 
Maçın sıkıntıdan tamamını izleyemedim ama 3 maçtır gol atamıyoruz. PSG maçında adamlar bir ara geriye yaslanıp dinlenince oynadık sananlar oldu, aldanmasınlar. Maçın izlediğim bölümünde pozisyonumuz yoktu. Gençlerbirliği biraz becerikli olsaydı bir puan daha kaybedecektik.
 
Geri
Üst