2023-2024 Basketbol Süper Ligi

Daçka'da hala Can Korkmaz-Muhsin Yaşar-Berk Demir gibi katkı veren yerliler var.2 tanede yabancıları var halihazırda.Kanadalı Lloyd Pandi'yi saymıyorum.Onun neden takımda olduğunuda geçen seneden beri kimse anlamamıştır zaten.Todd Withers kadar skor katkısı veremeyecek oyuncu mu ?

Daçka'nın bu kadroyla önündeki 5 maç hiç kolay değil.6.maçları ise Çekmece deplasmanında.1 tanede olsa düşük maliyetli yabancı almaları lazım.
 
Daçka 'da ödeme problemi dendi ama bu kadar büyük çapta olması akla uygun gelmiyor herkes gitti nerdeyse sponsoru var vakfı var. 1-2 oyuncuyu anlarım ama az alan da çok alan da formda oyuncusu da ayrıldı Timma, Mason gibi tutmayan oyuncusu da.
mart ayında bütçede sorun olacağından dolayı şimdiden böyle bişey yapmışlar.. Takıma yeni takviyeler yapacakmış daçka ve timma geri dönmüş takıma bedava oynarım demiş daçka kulübü öyle olmaz biraz para verelim demiş kontratı halletmeye çalışıyorlarmış.. Bu arada 2 tane yeni tesis yapmışlar :)
 
Linkler gözükmüyor sanırım.

Todd Whithers ile yollar ayrıldı diye haber paylaşmış twitter'da Timeout Basketbol.

Nedenide babasının vefatından sonra psikolojik nedenlerden ötürü ABD'ye dönme kararı almış.
 
Daçka'da Canberk Kuş takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirmiş. 6 kişi kaldı sanırım takım. Salı günü riga maçında bahisçilere fırsat doğar erken davranırlarsa :)
 
Samsun'un 19 sayıdan farkı 1'e kadar çekmesi kabul edilir bir şey değil.Ufuk hoca göz göre göre izin verdi bu duruma.

Darrun Hilliard ne zaman yollanacak artık ? Son 1 dk'ya girilecekken hücum süresinin dolmasına 10 saniye var ve Karşıyaka 4 sayı önde.Adam saçma sapan içeriye dalıp tertemiz bloğu yedi,hızlı hücumdada 3'lüğü buldu Samsun.

Karşıyaka'yı mı sevmedi,İzmir'i mi sevmedi,derdi varda anlatamıyor mu garip cidden artık.Oynadığı her maç ayrı saçmalıkları var.Hani bir şey yapmak isterken hata yaparsın.Adam hata yapmak için hata yapıyor.
 
Anadolu Efes'i izlerken gözlerim kanadı. Larkin ve Darius dışında oyuncu yok. 5 6 ayda bu kadar vasat hale gelmeleri şaka gibi. Erdem Can sadece oyunculara bağırıp çağırıyor. Arkasında büyük bir enkaz bırakacak gibi.
 
Söğüşlemeye devam yani. Wilbekin, Dorsey gibi adamların olduğu yere bir de Evans gelecek :D Gerçekten ağır vurguncuymuş bunların menejer ya da GM artık her kimse.
 

Üst