2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bildiğim kadarıyla en son Beşiktaş'ta oynarken kendisine aylık 80 bin dolar ödüyorlardı. biz kaç bine aldık? böyle bitmiş, ne yazık ki Ocak ayında sezonu kapatmış bir takım için bu kadar masrafa gerek var mıydı bilemiyorum. mesela 4 numara bakılıyor muhabbeti vardı o da patlamış oldu böylece, 4 alsalar daha serefliydi şundan. bide gidip 1.5 sezon sözleşme vermişler, umarım Russell transferi sekli 0.5+1 şeklindedir de yazın memnun kalmama durumunda sözleşmesinden çıkarız. Yakup hoca tek güvencem.
 
Saçma sapan bir transfer. Sezon bitmiş iddiamız yok, kim karar veriyor da 1,5 yıl sözleşmeyle adam alıyor ben anlamıyorum. Fizik olarak dezavantajlı. Şutu arızalı, üstüne Prepelic'le birlikte komple savunma handikapı. Gerçekten bu iş bilmezlikten sıkıldım artık.
 
Ligde normal sezonu en baba beşinci sırada bitereceksin ve muhtemelen ilk turda eleneceksin. Bcl desen gruptan çıkma şansın yok gibi bir şey bu saatten sonra ne gerek var transfere. Aman aman kaçırılmayacak bir oyuncu mu bence değil. Seneye için cartwright-Prepelic-Buğrahan üçlüsü düşünülüyorsa ve arkaya gobert çekmiyorsan her maç 90 yedirir sana. Tuhaf tuhaf işler.
 
Burası Galatasaray Basketbol Şubesi mi yoksa Ali Babanın çitfliği mi belli değil. Burada gerçekleşen hiçbir olaya şaşırmamak lazım zira dünya üzerinde bu kadar potansiyelli olup bir o kadarda kötü yönetilen bir basketbol şubesi yoktur.
 
Cartwrighr'ın performansını görmeden 1.5 yıl anlaşmak ilginç olmuş.. Buraya Avustralya liginden 20.6 sayı 5.8 asist ortalamaları ile geliyor. Geçen seneki Bjk ve önceki Asvel performansına bakılırsa fiziksel dezavantajını hızıyla bertaraf edebilen, ihtiyacımız olan 1 katkısını alabileceğimiz, hücumu da hiç fena olmayan iyi bir guard profili.
Ama savunmayı ne derece oturtacak göreceğiz.
 
Son düzenleme:
Cartwright faydalı olabilecek bir profil lâkin zaten savunma yapmayan takıma -ortada hiçbir hedef kalmamışken- bir tane daha savunma özürlü, fiziksiz kısa almak ve 1,5 yıllık sözleşme yapmak tam bizim şubeye yakışır bir hareket.
 
Catwright 1.5 yıl kapalı değildir sezon sonu için opsiyon vardır. Abuk subuk bir paraya gelmediyse tutmazsa yazın yollar ayrılır. Walden ve Bost o kadar kötü ki pg hayır diyemem. Boşuna maliyet mi evet ligde 5. yada 6. olup playoffta eleniriz. Catwright'ı deneme şansı elde etmiş olduk.
 
Bu sene 4-5 milyon dolar arası bir para çöp oldu ve şimdiden seneye için de önemli bir bütçeyi çöp etmenin hazırlıklarına başlamışız.

K.Övet'in dediklerine göre seneye 3 yabancımız PJC, Prepelic ve McCormack olacakmış. PJC, Prepelic ve Buğrahan kısa rotasyonunun yapacağı savunma dosta korku, düşmana güven verecek seviyede. Kaldı ki McCormack de caydırıcı değil. Hadi PJC diğer ikisine göre gayretli de onun da fizik dezavantajı üst seviyede rahatlıkla işlenir

3 ve 4 numaralara sadece savunma yapabilen 2 yabancı alsak bile bu rotasyonu toparlar mı sanmıyorum
 
Sıkı bir Nbl takipçisi olarak Cartwright' ın fazla gömüldüğünü düşünüyorum. Geçtiğimiz sene küme düşecek Beşiktaş' ı tek başına kümede tutmuş bir adamdan bahsediyoruz.

Verilen para ne kadar, değer mi onu oyuncu oynadıkça göreceğiz. Gelelim Cartwright' a. Oyuncunun defolu yönleri tabi ki fiziği ve şutu ancak bunu çabukluğuyla tolere edebiliyor. Top çalmaları ve içeri penetreleri ile takımda fark yaratacaktır. İlginçtir ki boyalı alan ve pota altı sayıları takımlarındaki uzun adamlardan daha fazla. Çabukluğuyla bloktan çok iyi kaçabiliyor. Ayrıca uzunları asistleriyle beslemesi de çok iyi. Mc Cormack çok ekmeğini yer bu adamın. Haliloviç' in yerine daha size lı ve yetenekli bir pivotumuz olursa boyalı alanda çok etkili bir takım oluruz. Tabi bu adamın yanında kadro mühendisliğini de doğru yapmak lazım. Micov tarzı hucum ve savunma dengesi olan bir oyuncunun eklenmesi önümüzdeki sene için bir çok kulvarda favori olmamız anlamını taşır.

O kadar çok oyuncu sürkülasyonu yaptık ki resmen takımda kavram kargaşası yaşanıyor. Ben Yakup Hoca' ya güveniyorum. Bu seneyi en iyi şekilde atlatıp gelecek sene iyi bir kadro mühendisliğiyle iyi yerlere getirecektir takımı.
 
Konu dışı ama maç başlığı açılmamış Sınan Erdem' de tribün biletinde kategori ya da blok numarasına dikkat ediliyor mu yoksa rastgele oturuluyor mu ? Ayrıca transfer olayı da tam komedi
 
Tam Galatasaray basketbol şubesine yakışacak bir olay şu cartwright meselesi. öte yandan bu duruma sevindim, hicbirimizin içine sinmemişti özellikle 1.5 senelik olması. para ödemeden çıkacak olmamız çok iyi oldu.

Konu dışı ama maç başlığı açılmamış Sınan Erdem' de tribün biletinde kategori ya da blok numarasına dikkat ediliyor mu yoksa rastgele oturuluyor mu ? Ayrıca transfer olayı da tam komedi
Hocam salon boş olursa -ki olur ne yazık ki- kafanıza göre takılın. güvenliklere takılmayın yeter.
 

Üst