1 ay bile dayanamadilar ne kadar vasıfsız olduğunu anladılar. Biz hala kadro emanet ediyoruz şu vasıfsız adama.
İnşallah Umut Çakır en kısa sürede ayrılır aksi takdirde kadroyu heba eder.Helal olsun yabancı orta gelmez diye düşünüyordum artık her bölge de yeterli bir kadro olduk.Patry önderliğinde CL de final four görebiliriz umarım. Tek sorun takım da Umut onun dışında iyi takım olduk.
Bu oyuncuyu kaç defa izlediniz mesela? Ben izlemedim ne kadar iyi hiç fikrim yok. Bu yüzden yorum yapamıyorum. Umarım katkı verirHelal olsun yabancı orta gelmez diye düşünüyordum artık her bölge de yeterli bir kadro olduk.Patry önderliğinde CL de final four görebiliriz umarım. Tek sorun takım da Umut onun dışında iyi takım olduk.
Bilgim olmayan kişileri zaten belirtiyorum.Alanso kuvvetli atletik bir isim üst düzey elit orta değil ama bizim ligimiz ve CL de grup etabında yeterli olacak birisi.Kübalı oyuncular zaten farkını yaratıyor şuan erkek voleybolun da.Kolej liginden yeni çıkmış geçen sene Lüneburg ile ilk sözleşmesini imzalamış Amerika'nın geleceği olarak görülen VNL kadrosuna bu sene alınmış bir pasörmüş.Hiç izlemedim oyuncu hakkında yorum yapamıyorum ama geçmişine bakınca katkı verebilir gibi duruyor Arslan ile dönüşümlü oynarlar.