• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray Hdı Sigorta)

Ishikawa büyük bir yıldız ama bizim için kalan hamleye en çok yaklaşan profil maar. Maar işi olursa şampiyonluk için konuşabiliriz.
Ziraat böyle kadro kurarken şampiyonluk için falan konuşamayız.

Glenn Hoag gibi bir hocamız olsa ,ki kendisi Ziraat Bankası'nı geçen sezon en çok yenen koçtu, o zaman şampiyonluktan bahsedebilirdim lakin Umut Çakır hocamız olunca kadro kalitemiz Ziraat Bankası'ndan 2 kat iyi olmazsa yenme ihtimalimizi görmüyorum.

Maar adım adım Galatasaray’a gidiyor.
(Volleybal It)

🇹🇷Galatasaray ve 🇨🇦Stephen Maar anlaştı ve sözleşme imzalamak üzere bir ön anlaşma imzaladı

(Via @Jakub110Jakub )

🇵🇱Lublin, 🇹🇷Galatasaray, 🇧🇪Roeselare, 🇹🇷Halkbank
Şampiyonlar ligi grubumuz böyle oldu.

En zor grup bile olabilir ama 2-3 arası bitirir play off oynarız bence ama 1. bitirmek çok zor duruyor.

Erkekler Şampiyonlar ligine hiç hakim değilim ama bizim grupta Lublin favori heralde.
Evet Halkbank ve Gs 2-3 olur play off oynar ama erkek voleybol’u kadınlara göre daha süprize açık belli olmaz.

Umut Çakır gidecekse 3. olmamıza razıyım en azından CEV Cup'tan devam edip kupa alma ihtimalimiz oluşur aksi halde Şampiyonlar Ligi'nde zaferi bırakın final veya yarı final bu hocayla ne yazık ki imkansız.

Umut Çakır gidecekse 3. olmamıza razıyım en azından CEV Cup'tan devam edip kupa alma ihtimalimiz oluşur aksi halde Şampiyonlar Ligi'nde zaferi bırakın final veya yarı final bu hocayla ne yazık ki imkansız.
Cev Cup düşme olayı kalkmış olabilir. Yeni formatı açıkladılar hiç Cev Cup düşecek falan denmedi. 2 ve 3 artık play off oynayacak 3 takım çıkacak geri kalan elenecek gibi söylendi.Umut zaten ne kadar erken giderse o kadar iyi. Bir yatırım planı var belli Patry uzun sözleşme imzalamaz bir teminat almasa ama Umutla bu yatırım olmaz.

Cev Cup düşme olayı kalkmış olabilir. Yeni formatı açıkladılar hiç Cev Cup düşecek falan denmedi. 2 ve 3 artık play off oynayacak 3 takım çıkacak geri kalan elenecek gibi söylendi.Umut zaten ne kadar erken giderse o kadar iyi. Bir yatırım planı var belli Patry uzun sözleşme imzalamaz bir teminat almasa ama Umutla bu yatırım olmaz.

Devam ediyor. Kura çekimini izlediğim kadarıyla CEV Cup'ta eşleşmelerde Şampiyonlar Ligi elemesinden gelen takımları gördüm

Devam ediyor. Kura çekimini izlediğim kadarıyla CEV Cup'ta eşleşmelerde Şampiyonlar Ligi elemesinden gelen takımları gördüm
Şampiyonlar ligi elemeleri onlar. Arkadaşın bahsettiği grup 3.lerinin düşmesi.

Keşke devam etse erkeklerde Cev Cup düşsek bence alabilir bu kadro. Ama Cev Cup düşmeyi geçen sene denediler bu sene kaldırdılar galiba.

Fenerbahçe' nin geçen sezon Fenerbahçe işi bir senaryoyla çıkamadığı grup yanılttı temelde. Başta bu nasıl grup, biz kaçıncı torbadan girdik desem de; sonrasında diğer grupları görmemle biz temelde bizim takıma güvensiziz dedim.

Geçen sezon play-off'taki Fenerbahçe serisi için, çok uzun yıllar sonra gelen finale dair yeniden teşekkürler. Gel gelelim ki, amatör branşlarda antrenör baya birincil nokta. Geçen sezonki, ligin sonunu bekleyelim; play-off'u oynayalım yaklaşımı bu grupta haşat eder bizi. O tavır namümkün.

1.Lublin
2.Galatasaray
3.Halkbank
4.Roeselare
Grupta güç sıralaması bence böyle ama en kötü play off turunda çeyrek göreceğimizi düşünüyorum kadromuz iyi aslında 1. olabilirmiyiz diyicem de başta Umut Çakır varken zor gibi.

Coachsuz 2.oluruz diye dusunuyorum coachlu lider çıkarız; cok güçlü kadromuz var yazık etmeyelim...

Geri