• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray Hdı Sigorta)

Final maçı yarın Türkiye saatiyle 17:30'da.

Galatasaray HDI Sigorta - Volley Lublana

📺 TVP Sport Polonya

Son düzenleme:
Umut Çakır olmasa cidden çok çok kaliteli takımız ama Umut Çakır hiç güven vermiyo.

Umut Çakır olmasa cidden çok çok kaliteli takımız ama Umut Çakır hiç güven vermiyo.
Erkek basketbolda ki stajyer hocanın bir diğer muadili erkek voleybolun stajyeri umut çakır.bu iki stajyerle hem zaman hemde prestij kaybediyoruz.

Gebze BLD. Spor, hazırlık maçında Galatasaray HDI Sigorta’yı 3-2 mağlup etti.
Setler: (15-25) (24-26) (25-23) (25-20) (15-11)

🔝
Yasin Aydın 2️⃣1️⃣ sayı
Thomas Jaeschke 2️⃣2️⃣ sayı

Son düzenleme:
Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, 2025-2026 sezonu SMS Grup Efeler Ligi’nde ilk maçına çıkıyor.

Filenin Aslanları, SMS Grup Efeler Ligi birinci haftasında Altekma ekibini konuk edecek.

Galatasaray HDI Sigorta - Altekma mücadelesi, 25 Ekim 2025 Cumartesi günü saat 15.00’te TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Karşılaşma, TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

hala 40 yasindaki arslanla oynamaya calismak adam toplara kosamiyor bile

Umut Çakır efsanesi takimi bitirdi maalesef, bir kadro bu kadar oynatılmaz...

Galatasaray HDI Sigorta - Altekma
1.set : 17-25(0-1)
2.set : 25-19(1-1)
3.set : 25-21(2-1)
4.set : 28-26(3-1)

Maç sonucu : 3-1 👍

Son düzenleme:
İlk setin verilmesi doğal 2 orta oyuncumuz da sakatlandı.Sezon hazırlık sürecinde ciddi bir sakatlık geçirip yeni yeni antremanlara başlayan hazır olmayan Arslan oyuna girdi yabancı kısıtlamasından iki yedek orta oyuna girmek zorunda kaldı bütün momentum Altekma tarafındaydı.Sonrasın da 3 seti de alıp 3-1 kazandık.Ben Jaeschke'ye bayıldım benim için maçın yıldızı.Patry yine iyiydi Maar daha tam alışamamış ama kalitesi olduğu zaten bariz.Ahmet sakatlandı döndü yorum yapmıycam o yüzden.Doğukan'ı beğendim istekliydi blokta güzel kapadı bence rakibi blok sayısı çok olmasa da durduğu yerler doğruydu.Ama libero Hasan ve pasölerimizin ikisi de Arslan ve Wright baya sıkıntılıydı.Umarım Arslan sakatlıktan dolayı böyledir Wright takıma alışamamıştır daha böyle olacağını umak istiyorum yoksa pasörler baş ağrıtır bu sene.Libero da Caner fena değildi ama Hasan'ı sezon boyu eleştiricez gibi.Umut Çakır hakkında yorum yapmıyorum biz ne kadar kötülesek de bu yönetim inatla devam ediyor bizim göremediğimiz ne görüyolar acaba.

Benim file arkasında baya set, tribün var bu sezon.

Köşe hattı olarak inanılmaz bir köşe hattımız var Faik ve Ahmet sakatlığı ciddiye binerse bu kadroya yazık olur.Çok kaliteli bir kadro umarım ikisi de sağlıklıdır.

Smaçörlerimiz ve Patry evet gayet iyi ama inanılmaz derecesinde bi tablo yok. Can koç Pç olarak ne kadar skor katkısı verip Patry dinlenmemize yardımcı olur bilemiyorum. Arslanın koşacak, zıplayacak,atlayacak hali yok yani arslanla nasıl geçecek sezon hiç bilmiyorum. Yerli pasör konusu sadece bu sezon değil gelecek için de ciddi derecede önemli bizim için. Oturup bunun üstüne kafa yorması lazım şubenin.

Geri