• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Limitimiz 130 Milyon Euro uzeri su anda satislar olursa ekleme yapilacak, Osimhen icin 75'i diyelim ki 5'e böldük kendisinede yillik 16 verdik totalde limitten 15+16:31 Milyon Euro gidecek.
Muhasebeci degil ama Finans Yöneticisiyim hesap kitap yapayim dedim😂

Limitimiz 130 Milyon Euro uzeri su anda satislar olursa ekleme yapilacak, Osimhen icin 75'i diyelim ki 5'e böldük kendisinede yillik 16 verdik totalde limitten 15+16:31 Milyon Euro gidecek.
Kalan 10 Milyon için sonradan başının belayi girme ihtimali var,yeni yonetmelik kazançlı tek kalemde istiyor yanlış hatırlamıyorsam. Kaldı ki %40 vergi, menejer ucreti kabaca 45 milyon.Daha geçmişte taksitlendirdigin bonservisler,mevcut oyuncu maaşları,almayı düşündüğün oyuncuların maliyeti,alt yapı, deplasman giderleri....Hesap o kadar kolay değil

Fİnans Yöneticisi olman üzücü Şirketin batarsa şaşırmam...
Oyunculara ödenen Ücret ile Bonservis ücretleri aynı gider havuzunda hesaplanmıyor🤣

Geçen sene Doue, Zalewski ve McTominay gibi transfer yanlışlarından ders alınmamış. Osimhen için mehter takımı haricinde öyle sesli gidersen yine böyle rezil olursun.
Şaka gibisiniz..

Geçen sene Doue, Zalewski ve McTominay gibi transfer yanlışlarından ders alınmamış. Osimhen için mehter takımı haricinde öyle sesli gidersen yine böyle rezil olursun.
Şaka gibisiniz..
Kim rezil olmuş ? Zaten cümle alem biliyor o'nun bizi , bizimde onu istediğimizi ?

Bütün İtalya Osimhen kararını verdi
Galatasarayı seçti diye haber geçtikten sonra.

İster duman ile haberleş ister Milonaya git ister ugandaya bu zorlamalar olucak.

Geçen sene Mctominay ile anlaşmadan Manu ile anlaşmadan gittin .Zalewski yine öyle,Wendel bambaşka hikaye...

Kaldıki 75m dolarlık transfer sen istesende karşı taraf sessizce bitirmez

Malesef Napoli başkanı Osimhen transferinde işimizi zorlaştıracak. Bizde bütün transfer planımızı Osimhen üzerine kurunca elimiz kolumuz bağlıyız. Eylüle kadar beklesen 60a da iner ama bakalım.

Osimhenin geldigi senaryo

çift forvet oynarız. Kimse 10 milyon € maaş alan adamı yedek bırakmaz.

Forvet hattı bence : osimhen - icardi - morata/ yabancı - çagrı balta şeklinde olacak.

Bence en iyi sistem 3-4-1-2 olur

Yan Sommer / Günay / Jankat

Sanchez / Kaan Ayhan
Otavio/ Abdülkerim
Eren / Jakobs

Barış / Jelert
Torreira / Lemina
Sara / İlkay
Yunus / Sallai

Sane / Zaniolo

Osimhen / Morata
İcardi / Çagrı Hakan

Benim planlama bu şekilde olurdu

2002 ve sonrası dogumlu kuralı : Otavio, Jelert
14 Yabancı Tamam.

Sommer , Otavio, İlkay toplam 15-20 mil € arası bonservisle halledilir.

Osimhen süreci uzamasında Ali Koç'un parmağı olduğu düşünüyorum.

40 +35 Kabul Görmüyorsa
2 seçenek var
Osimhene diceksinki biz dönüyoruz onlar anlaşmak için çabalasın
Seve seve çabalıcaklar
Darvin Nunez ve Antonyi almak istiyolar paraları yok onlarında
Gelicek kucağa bekle Victorcum ne indirirsek yarısını maaşına eklicez diyip masayı yıkıp geliceksin

2seçenek
75m Serbest kalır maddesi süre olarak bitmediyse Erşan Kuneri Filminde Nazlının Erşan kuneriye Aha yüzüğün
Dİye başladığı cümleyi Telefon açıp kurup 75 m hesaba yatırıp dönceksin dahada muhatap olmıcaksın .

Arsenal aynı süreci Gyökeres ile yaşıyor. Yapacak bir şey yok, bekleyeceğiz.

En baştan beri demiştim. Bu kadar çok para vermeye gerek yok. Etimiz butumuz belli. Osimhen yerine daha uygun maliyetli İcardi'nin arkasına forvet bakabilirdik. Eksik noktaları tamamlıyor olabilirdik. Bakalım süreç bizi nerelere götürecek.

Yalnız yine haziran temmuz ayları. Galatasaray taraftarları olarak yine biz mutsuzken fenerbahçe taraftarı bir transfer döneminde yine mutlu. Sadece Nisan mayıslar bizim 😄

Arsenal aynı süreci Gyökeres ile yaşıyor. Yapacak bir şey yok, bekleyeceğiz.

En baştan beri demiştim. Bu kadar çok para vermeye gerek yok. Etimiz butumuz belli. Osimhen yerine daha uygun maliyetli İcardi'nin arkasına forvet bakabilirdik. Eksik noktaları tamamlıyor olabilirdik. Bakalım süreç bizi nerelere götürecek.

Yalnız yine haziran temmuz ayları. Galatasaray taraftarları olarak yine biz mutsuzken fenerbahçe taraftarı bir transfer döneminde yine mutlu. Sadece Nisan mayıslar bizim 😄

Sane almışken ve Osimhen'in ensesindeyken mutlularsa 2.lik yarışını kabullenmişler demektir:D Beşiktaş taraftarı daha mutlu bir transfer sezonu geçiriyor bence.

Pozisyon bilgisi ve hızıyla inanılmaz bir vibe verdi. İşlenilmesi gerekiyor.
Apokerim ŞL için bana güvenmeyin yerime hızlı solak stoper bulun diyor.
Cuesta'ya 8 milyon euro veren kimse ya bu fiyata tekrar satmalı ya da ihraç edilmeli. Hiç yere kulübümüzün maaşıyla birlikte 500 milyon TL sini heba eden kimse hak ettiği şey budur.

Abdülkerim ile Avrupada başarılı olacağını düşünmek, göle maya çalıp tutmasını beklemekle eşdeğerdir.

Romantizmi bırakıp gerçekçi olmak gerekiyor.

Geri