• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Şurada maç 2-2 ye geliyordu.İlk goldede adamı yine kendisi kaçırıyor.

Bizim takımın kupa takıntısı güldürüyor. Şu maç lig maçı olsa ıkınmalı 0-0 gelirdi. Kupa olunca yedekler bile alıp yürüyor. Şu salak saçma maçların oynanmaması lazım aslında ama neyse...
Bu arada Icardi'nin son zamanlarda biraz daha hızlanması da güzel detay.

Yürüyerek kazandık. Sane izlemek çok keyifli.

Abi şu Lookman'ı Barış Alper var diye almamazlık yapmayalım. 3 kupada ilerlemek istiyorsak bunu yapmamız şart. Sadece Barış Alper ile olmaz. Allah korusun sakatlandı ne yapalım? Singo dan ders almış olalım.

Apokerim özellikle yaşadığı sakatlıktan sonra bu tarz geri dönüşlerde sorun yaşıyor.
Stoper almamak ihanet olur.
Singo Davinsonu yedekler. Ama Apokerim yerinede U23 sol ayaklı sol stoper şart.
Bir şeyi de Allah aşkına tam yapalım artık.

Süper kupa finali hakemi Yasin Kol olacak.
Yönetim de acizlikle izleyecek.
Bizi yine katledecek.
Şimdiden kayıtlara geçsin diye yazıyorum.

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..Tamamen içim rahatlasın diye sizlerin yorumlarınızı bekliyorum..Şu guendozi yi biz alsak çok sevinirdim ama Fenerbahçe gitmesi benim psikolojimi bozdu biraz..Tam bizim aradığımız 6-8 olamazmıydı..torera guendozi orta dahası geçilmez olmazmıydı..Biz neden almak istemedik guendozi yi ..İkincisi irfan can kahveci bize olmazmıydı ya çok beğendiğim bir oyuncuydu..Hepinize teşekkürler şimdiden..İyi akşamlar..İNŞALLAH Süper Kupa ve Süper Lig şampiyonluğunu tekrar kazanırız..!!

İlköğretim, ortaöğretim ve üniversite dönemimde futbolu çok sever ve takip ederdim. Artık nadiren futbol izliyorum ve takip ediyorum, futbolla ilgili bilgileri çok iyi olan arkadaşlar Guendozi durumunu çok daha iyi açıklarlar. Ben takip ettiğim kadarıyla şunu söyleyebilirim ki bence Guendozi yıllardır çok abartılan bir oyuncu. Sanırım transferi için 30 milyon € civarı verilmiş ama o paraların oyuncusu olduğunu düşünmüyorum ve hiçbir döneminde de olmadı. Eğer ki biz sürekli bir şampiyonlar ligi takımı olmak istiyoruz diyorsak bize göre bir oyuncu değil. İki gün önce de bize Villareal'den bir orta saha ismi yazıldı, sanırım onda da bonservis bedeli 30 35 milyon € civarı istenmiş ve şimdilik vazgeçmişiz. İkisi de şampiyonlar ligi futbolcusu değiller ve bu paralar çok fazla. İyi ki ikisini ya da ikisinden birini bile almadık ya da alamadık.

Şampiyonlar liginde var olmak bir yerlere gelmek istiyorsak en az 6 oyuncun bu seviyenin futbolcusu olması gerekiyor. Özelikle de orta saha futbolcuların. Yoksa bir maç Liverpool'u yener iki maç adı sanı belli olmayan takımlara kaybedersin. Daha öncede yazdım Berkan, Yusuf, Ahmet, Jelert toplam 28 milyon € sadece verilen bonservisler olarak çöpe atılmış. Yani bunlar gelecek vaadeden futbolcularda değildi ki gidip bunlara bu bonservisler verildi. Bu parayla gidip bir tane iyi futbolcu alabilirdik. O yüzden ya tutarsa transferleri yerine az ve öz futbolcu al, yediğim yok diyorsanda zaten geldiği gün hemen herkesin boşa transfer dediği kişilere boşa milyonlar vermektense altyapıdan çıkan gençlerle şans ver ve onlarla başarılı olmaya çalış en azından paran cebinde kalır. Onu da sağlıklı değerlendirip gerçekten iyi oyunculara yatır.

70 ve 80'li yıllarda en cok taraftari olan kulup febe idi; nedenlerini kısaca yazayim, yonetim ve başkanlarının asker kökenli olmasi hakemlerinde astsubay olmaları sebebiyle kollanmalari, radyo yayını mevcut tv yayını kisitli oldugundan kimsenin gerçekleri görememesi ve istenildiği gibi at koşturabilme, sinema dünyasında adlarına yapılan pompalama ve filmlerde yaratılan algılar...
Sonra ise malum Derwall sonrasi çim saha ve modern tesislesme degisimi, gelen enternasyonel başarılar, insanların once tv sonra sosyal medya ile gerçeğe daha kolay ve gözleriyle ulasabilmeleri...
Efsane dedikleri takimin 3 sene üst uste şampiyonluğu bile yokken bizim 4 sene üst uste şampiyonluğumuz bile onların onunde olmamız icin bir sebepken oluşan idollerimiz (Hagi, Icardi gibi) 10 sene sonra ulkenin yarisinin en az "SARI-KIRMIZI" ya burundugunu onlara dusundurttukce sirazeleri kaydı doğal olarak cunku ileride artik hala direnmeye çalışan "En Zenginler" de GALATASARAYLİ olacak. Bugünün çocukları gelecegin buyukleri her kolda, alanda başarılı geçince kaybolmaya yüz tutacaklar o yuzden dominasyona devam etmeliyiz...

Geri