• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

O değilde GS'nin bir altyapısı yok mu arkadaş? Altyapıdan gelip A takıma yükselen ve ülke ve dünya çapında iyi veya vasat sayılabilecek son oyuncu kimdi hatırlayan var mı? Arda Turan herhalde... Başka isim benim aklıma gelmilyor. Hele son 10 yılda hiç yok.

FB yi geçtim, ölmüş bitmiş BJK ve TS bile ha bire altyapılarından topçu çıkarıyorlar. Rıdvan, Emirhan, Demir Ege, Semih, Abdülkadir, Yusuf vs vs...

Nerede GS'nin altyapısı?

Yunus Akgün? Ozan Kabak? Bunlarsaydığın adamların seviyesinin üstüne çıktı. İyi demiyorum ama bunları unutmayalım. 2 yılda bir gelecek yıllarda ilk onbir seviyesinde oynayacak oyuncu çıkmalı.

Bu şımarık taraftara alt yapıdan oyuncu beğendiremezsin. Milli seviyede oyuncular Kaan,Berkant'a çöp muamelesi yapıldı,Berkant gitti sırf bu yüzden.

Bu şımarık taraftara alt yapıdan oyuncu beğendiremezsin. Milli seviyede oyuncular Kaan,Berkant'a çöp muamelesi yapıldı,Berkant gitti sırf bu yüzden.
Yunusun Olacağını azıcık Futboldan Anlayan bilir.
Ozan Kabak Okan Buruk teçzihatından geçmedi.

Yunus Dökülüyor

3 gün sonra lig açılıyormuş. Zaman çabuk geçmiş ancak ortada ne fol var ne de yumurta. Bu takıma acil 10 numara lazım. Orta sahayı geçtikten sonra başı kesik tavuk gibi kalıyoruz. Lig için fazlayız diyorduk sezon başında ama şu futbol(?) ile lig de tehlikede. Cumartesi günü yine ıkınmalı, kıl payı kazanılan skorlardan devam edeceksek işimiz var.
.....
Bu takım ne halt oynuyor, bu takımı sahaya koyan ne iş yapıyor bilen yok... Geçen gün yazdığım gibi yine telefonuma sarıldım can sıkıntısından. Kendi takımımdan iğrenir duruma geldim, televizyonu açasım gelmiyor.

Kaleci Uğurcan 30 metre topa çıkıyor ki bizim defanslar koşup yetişemeyecek diye. Sallai başta olmak üzere oyun aklı düşük olan ve beli dönmeyip topa yetişemeyen herkesten çıkıp ; oyun aklı yüksek, sporu iyi bilen ve atlet oyuncular alacaksın.

Oyuncu alamayan yönetiminden, alınan oyuncuları oynatamayan hocasına, bir halt beceremediği halde trip atıp maaşına zam alan yüzsüzlere kadar herkesi bu kulüpten göndereceksin. Bu dakikadan sonra giren de çıkmaz diyordum 0-1 oldu skor. An itibariyle şampiyonluk da gitmiştir.

Ogün ile Yusuf'un futbol aklı 0,1 bile değil.İkisini toplasan bile 1 değil.Her maç Antep taraftarından bugün ise Antep maçını izleyen Fenerlilerden lafın kralını yiyorlar.Gol pozisyonunda bile Yusuf ağır saçmaladı.Ve sen futbol aklı 0 olan 2 ismin oynadığı takım karşısında son derece pasif,durağan oyun oynayıp geriye düşüyorsun.

okan denen kisi bu mactan sonra kovulmazsa yonetimde 1 dkk durmasin

Transfer yapılmadı falan deniyor ama şu Gaziantep takımını yenmek için bile transfere muhtaçsak hiç Madrid ve City maçlarına çıkmayalım. Takım genel olarak dökülüyor hocasınsan futbolcusuna hepsi çok formsuz ve isteksiz. Bir de şu Icardi'ye yıllık 5 milyon € verip takımda tutma gibi bir düşünce nasıl olabiliyor aklım almıyor. Ederini bulan her oyuncuyu satacaksın ve formsuz olanın da mazisine bakmayacaksın. Bu günler sezon başından beri bağıra bağıra geliyorum diyordu.

Son düzenleme:
ne bi korner golu ne bi geriye dustugun maci cevirme nede son dakkika golu hic biseyi yapamadik bu sezon

Osimhen ve Torreira bu takımın yüzde 70i.
Onlar gelince çok daha başka takım oluruz.
Yönetim de umarım üstüne düşeni yapar.

Oynanan rezil futbola 1 puan bile çok. Şu kadroya bu kadar iğrenç futbol oynatmayı nasıl başarıyorsun Okan Buruk? Utanır insan.

Sadece Icardi değil, Kaan Ayhan’ı da oraya eklemek lazım.

Mesele orta saha rotasyonu sığlığı sebebiyle Kaan’ın girmesi değil. Gönül yapma hocalığı buradaki temel etken.

Bugün 2 gol ofsayt gerekçesiyle iptal oldu, 2 net pozisyon verdin, 1 gol yedin.

Standardı ortaya koyarsın; bunu sağlayan kendine yer bulur. Yoksa her zaman bugünkü gibi şanslı olmayabilirsin.

Son olarak, Aralık ve Ocak ayında (özellikle Ocak ayı sonunda) oynayacağın maçlara Türkiye Kupası ve Süper Kupa müsabakalarını ekleyip, Afrika Kupası’na oyuncu gönderdiğini de hesap edersen; kalan 3 günde “gönül yapma kadro planlamasına” devam etme doğrultusunda, taktikten -teknikten zerre anlamam fakat ben bu takımın ne vaziyette olacağını tahmin edebiliyorum.

Kötü günlerde ortaya çıkıp, ben demiştim toksikliğine girişmeye gerek duymayacak kadar önceki yıllardan alıştığımız bir senaryodayız.

Hocanın başarılı olmasını isteyen birisi olarak; bu akşam, oyuncuya dayalı sistemin yarattığı hatalar silsilesine tahammülün sonuna hep birlikte geldik.

Umarım buradan da güzel çıkarız. Naçizane fikrim; çıkamayacağız.

Başında hocası bile olmayan takıma rezil kepaze oldun kendi evinde. Üstelik birkaç gün önce ezeli rakibine kepaze olduktan sonra reaksiyon maçında rakip oyuncunun son dakika beceriksizliği ile paçayı kurtardın.

Okan Buruk benim nezdimde geçen sezon sonunda gönderilmeliydi ama şampiyonluk vs bir şeylerin üstünü kapattı fakat artık gerçekleri kapatabilecek pek de bir şey kalmadı.

Bugün itibariyle Okan Buruk ile yollar ayrılmalı.
İlk seçimde de Dursun Özbek karşısına güçlü bir aday çıkartılmalı..

Basketbolda Yakup çapsızından zor bela kurtulduk, darısı Okan'a. Henüz geç degilken aksiyon alınmalı, Tomas Reis ya da Palace'den ayrılacagını acıklayan "Glasner" cuk oturur takıma.

Basketbolda Yakup çapsızından zor bela kurtulduk, darısı Okan'a. Henüz geç degilken aksiyon alınmalı, Tomas Reis ya da Palace'den ayrılacagını acıklayan "Glasner" cuk oturur takıma.
Bu takıma Klopp’u getirsen bile tablo değişmez. Bu yedek kulübesiyle, bu kadro derinliğiyle, saydığın isimlerin fark yaratacağını düşünmek hayalcilik. Sorun teknik direktör değil; alternatifin yoksa, hamle yapamıyorsan, dünyanın en iyi hocası bile sahada çaresiz kalır.

Glasner dediğin adam kariyeri boyunca orta sıra takımlarında çalışmış bir isim. Burada ise bir maç kaybedildi mi tribünler hemen “istifa” diye ayağa kalkıyor. Böyle bir baskıyı bu seviyedeki hocaların ne anlayabilmesi ne de yönetebilmesi mümkün. Büyük takım hocası olmak başka bir şey.

Biz bu senaryoyu defalarca yaşadık. Igor Tudor’u Karabük’te iyi futbol oynatıyor diye getirdik, başta herkes umutlandı, övgüler havada uçuştu. Sonra gerçeklerle yüzleştik. Sonunun nasıl bittiğini anlatmaya bile gerek yok.

Türkiye’de büyük kulüplerde mesele oyun falan değil. Mesele baskı, ego, kriz ve beklenti yönetimi. Bunları kaldıracak bir yapı yoksa, sağlam bir kadro kurulmamışsa, istediğin kadar isim değiştir.

Bu takıma Klopp’u getirsen bile tablo değişmez. Bu yedek kulübesiyle, bu kadro derinliğiyle, saydığın isimlerin fark yaratacağını düşünmek hayalcilik. Sorun teknik direktör değil; alternatifin yoksa, hamle yapamıyorsan, dünyanın en iyi hocası bile sahada çaresiz kalır.

Glasner dediğin adam kariyeri boyunca orta sıra takımlarında çalışmış bir isim. Burada ise bir maç kaybedildi mi tribünler hemen “istifa” diye ayağa kalkıyor. Böyle bir baskıyı bu seviyedeki hocaların ne anlayabilmesi ne de yönetebilmesi mümkün. Büyük takım hocası olmak başka bir şey.

Biz bu senaryoyu defalarca yaşadık. Igor Tudor’u Karabük’te iyi futbol oynatıyor diye getirdik, başta herkes umutlandı, övgüler havada uçuştu. Sonra gerçeklerle yüzleştik. Sonunun nasıl bittiğini anlatmaya bile gerek yok.

Türkiye’de büyük kulüplerde mesele oyun falan değil. Mesele baskı, ego, kriz ve beklenti yönetimi. Bunları kaldıracak bir yapı yoksa, sağlam bir kadro kurulmamışsa, istediğin kadar isim değiştir.
Taktik dehası okan mı büyük takım hocası? gece gece iyi güldürdün.kadro planlaması dahi olmayan, birkaç iyi oyuncunun prime dönemlerinde ki performansı sayesinde günü kurtaran bir adam. Tek bildigi sey transfer istemek, onu da cogu zaman beceremiyor. harcattıgı paranın, söndürdüğü oyuncunun haddi hesabı yok.

Taktik dehası okan mı büyük takım hocası? gece gece iyi güldürdün.kadro planlaması dahi olmayan, birkaç iyi oyuncunun prime dönemlerinde ki performansı sayesinde günü kurtaran bir adam. Tek bildigi sey transfer istemek, onu da cogu zaman beceremiyor. harcattıgı paranın, söndürdüğü oyuncunun haddi hesabı yok.
Siz eğitilmezsiniz, size laf anlatılmaz. Yıllarca “Fatih Terim sadece motivasyon hocası, taktik bilmiyor” yalanlarıyla sizi zehirlediler, siz de sorgulamadan inandınız. Şimdi aynı kafayla “Okan Hoca’yı oyuncular sampiyon yaptı” masalını anlatıyorsunuz.

Fenerlilerden hiçbir farkınız yok. Onlar Okan gitsin diye gün sayıyor, siz de farkında olmadan onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Galatasaray’a zarar veren bu zihniyet, rakipten değil içeriden geliyor.

Eleştiri başka, itibarsızlaştırma başka. Ama bunu ayırt edecek futbol aklı sizde maalesef yok.

Geri