• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Ee bunların hepsini söyledik Furkan😊
Final oynamış hocayla yolları nasıl ayıracağız abi seninki takıntı dedin. Seni ikna etmişlerdi bu konuda ama ne oldu o kararın yanlış olduğu daha sezon başlamadan ortaya çıktı..

Bu Yakup’tan da onun kuracağı takımdan da bir yol olmaz.. Üzgünüm ama gerçekler bu. Bazen bazı doğrularda takıntılı olmak çok da yanlış bir şey değil

Abi Oktay Mahmuti istediğini bilmesem haklısın diyeceğim. Ben takımın nasıl kurulmayacağından ders aldıklarını düşünerek kalsın demiştim.

Her sene kervanın yolda duzulmesinden sıkıldım artık. Biz Furkan'i alacağız Pierre'yi alacağız, sezona 9 yabancıyla girip sezon içinde 8 ve 9. oyuncuyla yolları ayiracagiz, üstüne ana plandaki 7 yabancıdan memnun olmadıklarımızı yollayacağız veya elde tutup yerlerine takviye yapacağız. Ee, sezonu 11-12 yabancı ile bitireceğiz. İyi de, sezon içinde bu kadar takviye olacaksa yaz doneminin anlamı ne. İyi bir takim sezon içinde bir tane hamle yapar, 2021-22 sezonunda böyle oldu ve o takım bize seneler sonra dolu salon izletti. O sezondan sonraki 3 sezonda sürekli sezon içinde en az 3 takviye yaptık, sezonu 10 yabancıyla tamamladık. Abi ne anladım bu işten ben ya.

Ben şubenin kurtulusunun bütçe edebiyatının bitmesine bağlı olduğunu düşünüyorum. En bilinçsiz taraftara bile artık bu şubenin iyi bir bütçesi olduğu anlatilmali, insanlara Beşiktaş örneği verilip bilinçlendirilmeli. Fenerbahçe veya Efes mağlubiyetlerinin ardından maç sonu paylaşımlarında "Onların bütçesi 30 milyondu zaten" yorumları yerine insanlar şube yöneticilerini istifaya davet etmeli. Çözüm burada, bu sağlanmadığı için herkes rahat. Herkes bir bütçe yalaninin arkasına sığınıp rahatça şubeyi kepaze edebiliyor ve kirli işlerine alet edebiliyor. Taraftar bilinçsiz.

Furkan abinin önerisi eğer şube yoneticileri gamsizlar ordusu olmasa gayet iyi bir öneri. Ama bahsi geçen insanlari tanıyoruz, boş salon görseler arada istifa diye bağırıp sivrilenler olmayacak diyerek memnun olurlar. Bu şubenin kurtuluşu yoğun protesto ve istifa tezahüratlarından geçiyor.

Önce taraftar grubu biraz kendi ajandası yerine Galatasaray'ın ajandasına çalışacak, tribünde istifa diye bagiracak. Futboldaki rekabeti basketbola taşımayacak, bu şubenin hali ne diyerek salonda istifaya davet edecek, sosyal medyada bildiri yayinlayacak. Sonra diğer insanlar da burada bir şeyler oluyor diyerek gözünü şubeye çevirecek, rezilliğe karşı bir şeyler yapacak. Bu şubenin başka kurtuluşu yok.

Ha bir kurtuluş daha var; şube küme düşer, tarihi rezillik yaşarız ve ele güne kepaze oluruz. El oğlu üstümüze bir taraflarıyla güler, rencide eder, insan içine çıkamayacak hale geliriz tıpkı 2020-21 sezonundaki gibi. O zaman bu şubede bir şeyler değişir.

Zalgiris, 40 yaşındaki Dunston ile yolları ayırmış. Çök hocam, hem bsl tecrübesi de yoğun. Sana da bu yakışır

Konuştuğum yetkililer bana E.Mc Collum oncesi D.Thampson'a 825 Bin Euro yillik önerdik gelmedi dedi, yillik 2.3 Milyon Euro aliyor mus Efes'ten dedim tabi kabul görmez yine aynı merak etme 2-3 cok iyi adam alacagiz; Furkan+D Pierre teklifler yapıldı başka iyi isimlere de ama bakalım gozuken bu yapıda nafile çabalar.
Vizyonsuz bir programınız vizyonsuz bir koçun olduğu yere nasıl gelsinler diye sormadın mı?

Abi Oktay Mahmuti istediğini bilmesem haklısın diyeceğim. Ben takımın nasıl kurulmayacağından ders aldıklarını düşünerek kalsın demiştim.
Oktay Mahmuti'yi geride bırakmak lazım ona katılıyorum adam koçluk yapmıyor artık ama Oktay Mahmuti'yi evinden kaldır getir bu Yakup'dan iyi koç kardeşim kimse kusura bakmasın:)

David Blatt Ms hastası değil mi? Hastaneden yönetse bu Yakup'dan iyi koçluk yapar. Aydan Siyavuş mezardan kalksa yine bu arkadaştan iyi olur.

Ayrıca Francesco Tabellini'yi getirselerdi Paris Basket ile anlaşmadan.. illa Mahmuti olsun gibi bir derdim yok..

Geri