• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
bayramkurtulmus.blogspot.com
@Bayram Kurtulmuş
Rekabet olsun istediğim bir sezon ama FB Eylül ayında kongre kararı almış,Bjk zaten bizimle yarışamaz,kiminle rekabet edeceğiz ? Eyüpsporla mı ?

Şampiyonluğumuzu yine erken ilan ederiz gibi,bu şekilde ligin gerçekten zevki olmuyor,şampiyon olmak güzel ama seni zorlayan rakiplerin olmadan ne kadar keyif alabilirsin ? Ligin bu kadar kolay olması bizi Avrupa'da kötü etkiler.

Bakalım nasıl transferler olacak ?

Fb Jhon Duran'ı aldı kariyerinde 173 maça çıkıp 49 gol atmış 11 asist yapmış.Bu kadar az gol atıp asist yapan forvet mi olur ? Yorumcular övüyorlar ama Fb puan kayıpları yaşayınca eleştirecekler.

Bjk Tammy Abraham'ı aldı 430 maç 172 gol 51 asist,Duran'a kıyasla daha iyi transfer bence.

Siyahi forvetler az ya da çok katkı verir bu ligde, çok ekstrem istisnai oyuncular hariç.
Ali Koç gidince bunların durumu ne olacak ben merak ediyorum. Bahsi geçen rakamlar inanılmaz ötesi rakamlar bu topraklar için. Üstüne üstlük ne idüğü belirsiz saçma sapan oyunculara bu paraları bayılıyorlar. Adam 8 sene olacak hala daha transfer yapmayı öğrenemedi.

Adamlar terör örgütü ile bağlantılı göğüs ve stad sponsoru ayarlıyor. Şunu biz yapsak neler konuşulurdu.

Hain başkanı,
Atatürk düşmanı..

Son düzenleme:
Öyle bir yönetim anlayışı ki Galatasaray'a attıkları her iftirayı kendileri uyguladılar. Ama bu kadarını beklemezdim. Terör örgütü destekçisini de sponsor diye almazsın.

Bu sene ligte işimiz daha zor olacak. Beşiktaş ve Fenerbahçe hatta Trabzon eksikliklerini bilerek çok iyi kadro kuruyorlar. Özellikle Fenerbahçe'nin Asensio ve Bissouma transferleri çok üst düzey ve kaliteli transferler oldu.

Hususen Bissouma'nın onlara gidecek olmasına çok üzüldüm. Galatasaray'da çok istediğim 2 oyuncu Oğuz Aydın ve Bissouma onlarda oynayacağı için çok üzüleceğim.

Tek güvencem Okan hocanın winnerlığı ile rakipleri Mourinho ve Solskjaer'in looserlığı olacak.

Bu sezon demek ki 2.lik yarısı daha zorlu geçecek, Senin yapman gerekenler belli yaparsan sonuclar da belli...

Bissouma'nın genel performansına hakim değilim. Bizim Tottenham ile oynadığımız maçta sahanın tek ayakta kalan ismiydi onlar adına. Oldukça güçlü ve atlet oyuncuydu. Yanlış hatırlamıyorum sanırım aynı oyuncudan bahsediyoruz. Genel performansı da böyleyse üzülürüm. Tabii bizim o bölgede Torreira-Lemina gibi ciğersiz, sağlam bir tandemimiz var ancak rakibin alması da kötü olur.

Bissouma'nın genel performansına hakim değilim. Bizim Tottenham ile oynadığımız maçta sahanın tek ayakta kalan ismiydi onlar adına. Oldukça güçlü ve atlet oyuncuydu. Yanlış hatırlamıyorum sanırım aynı oyuncudan bahsediyoruz. Genel performansı da böyleyse üzülürüm. Tabii bizim o bölgede Torreira-Lemina gibi ciğersiz, sağlam bir tandemimiz var ancak rakibin alması da kötü olur.
Evet böyle bir oyuncuyu almalarına üzüldüm. Keşke başka takım araya girse alsa. Ama senelik 12 milyon euro başka takım vermez. Hayırlısı bakalım.

Fb Jhon Duran'ı aldı kariyerinde 173 maça çıkıp 49 gol atmış 11 asist yapmış.Bu kadar az gol atıp asist yapan forvet mi olur ? Yorumcular övüyorlar ama Fb puan kayıpları yaşayınca eleştirecekler.

Bjk Tammy Abraham'ı aldı 430 maç 172 gol 51 asist,Duran'a kıyasla daha iyi transfer bence.
Ben Duran hakkında fazla bilgiye sahip olmamakla birlikte şöyle bir tahminde bulunabilirim. İstatistiksel olarak Aston Villa'da 66 maçın %25'inde 11 başlamış 21 yaşında bir oyuncunun Fenerbahçe'nin As forvet ihtiyacına yeterli gelemeyeceğini düşünüyorum. Bir forvet daha alırlar gibime geliyor. Şayet almazlarsa bence bizim için iyi haber olur. Nesyri geçen sezon ben takımımı sırtlarım hissini vermedi.

Aslında sezon geneline bakacak olursak Bissouma bu sezon aşağı bir grafik çizdi performans olarak ve bu da gönderilebilir gözle bakılmasına sebep oldu. Bentancur 37 Bissouma 27 ilk 11 başlangıcı yaptı bu sezon mesela. Maliyetinden bağımsız olarak Ligimiz için iyi hamle olur o ayrı tabi.

Geçen gün devletin spor kanalında Duran hakkında konuşuyorlardı. Açıkçası bu kadar ballandıra ballandıra anlatmalarına şaşırdım. Zira konuşurken verdikleri istatistikler inanılmaz kötüydü. Şu an aklımda kalmadı ama gerçekten komik istatistikler yapmış bir forvet. Sizin de yazdığınız gibi AS kadroya zaten pek de girememiş. Buna rağmen inanılmaz bir yıldız geldi diye anlattılar.
Ha bizim ligimizde en kötü Batshuayi kadar iş yapar ama bu kadar anlatılması ilginçti. Üstelik inanılmaz rekor paralar dökmüş yine başkanları malum.

Bissouma bizimle de çok yazılmıştı ama bir maça bakarak çıkarımda bulunmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Ligde rezalet gittiler, Avrupa'da Bissouma'yı final ve yarı finalde hatırlamıyorum. Bizimle oynadıkları maça epey yedek ağırlıklı çıkmışlardı. PL'de orta sıra sayılabilecek takımlarda aynı mevkide oynayan oyuncular Sander Berge, Bruno Guimaraes, Mats Wieffer, Carlos Baleba, Boubacar Camara, Andre, İbrahim Sangare, Amadou Onana filan. Hatta Andre'yi ben geçen sene yazmış ve istemiştim, PL'ye gitti. Buradan bir oyuncu alacaklarsa her halükarda iyi bir oyuncu olacaktır çünkü bu isimler arasında 25 milyondan aşağı alabileceğin kimse yok sayılır. Yazdığım oyuncular genelde 5.-15. sıralar arası takımlarda oynuyor. Tottenham 17. bitirdi. Biz kendi eksiklerimizi gidersek yeterli olur. Keyif açısından ligdeki takımların güçlü kadrolar kurmaları iyi olur. FB senelerdir loser durumda ama biz de Avrupa'da ikinci sınıf kupalarda bile dayak yiyerek dönüyoruz. Tek başarımız FB'yi geçerek 1. olmak. Onların da başarısızlığı bize geçilip 2. olmak. Osimhen'i alırsak yine aynısı olur. O kalibrede birini getirmeleri çok çok zor.

Geçen gün devletin spor kanalında Duran hakkında konuşuyorlardı. Açıkçası bu kadar ballandıra ballandıra anlatmalarına şaşırdım. Zira konuşurken verdikleri istatistikler inanılmaz kötüydü. Şu an aklımda kalmadı ama gerçekten komik istatistikler yapmış bir forvet. Sizin de yazdığınız gibi AS kadroya zaten pek de girememiş. Buna rağmen inanılmaz bir yıldız geldi diye anlattılar.
Ha bizim ligimizde en kötü Batshuayi kadar iş yapar ama bu kadar anlatılması ilginçti. Üstelik inanılmaz rekor paralar dökmüş yine başkanları malum.
Her zaman ki gibi klasik fb övme çabaları. Kimse 1 yıllık adama 20 milyon üstü yatırım yapılırmı diye sorgulamıyor. Analizcilerin genel kanısı şu fizik kalite üst düzey, taktiksel olarak gelişime muhtaç.

Orkun Beşiktaş için çok iyi transfer bence,Abraham'da iyi transferdi.

Fener'in Asensio ve Bissouma transferleri oldukça iyi ama Al Nassr'dan aldıkları forvet bence beklenen performansı veremeyecek.

Orkun transferi ligin seyrine etki eder.

Geri