• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Orkun transferini olumlu buluyordum ama Bjk gerçekten boşuna o kadar para vermiş.

FB zar zor şampiyonluk yarışında ama yaptıkları onca transfere rağmen hala iyi bir takım olamadılar.

Sanırım bu lig mücadelesinde illa bi rakibimiz olacaksa o takım Trabzon olur.

Orkun transferini olumlu buluyordum ama Bjk gerçekten boşuna o kadar para vermiş.

FB zar zor şampiyonluk yarışında ama yaptıkları onca transfere rağmen hala iyi bir takım olamadılar.

Sanırım bu lig mücadelesinde illa bi rakibimiz olacaksa o takım Trabzon olur.
Bugün X'de gördüm Orkun Alvarez'e yaptığı hareketin aynısını Hollanda'da oynadığı dönemde de yapmış.

Bizde olmayan ezeli rakipte olan her toğçu tukaka olmuş rezil kepaze gibi davranılıyor 😂 Yazık ya kafayı yersiniz bu fanatiklikle. Bu adamlar Türkiye'ye gelmese avrupada önemli liglerde önemli kulüplerde piyasası olan futbolculardı ve yüksek gelir bekleniyordu kulüpleri tarafından ama bu gelir türk kulüplerindne geldi. Bunda bu arkadaşların vizyonsuzluğuna sebep olan aşırı dindar ve milliyetçi olmalarının da payı var tabi ama o da ayrı konu.

Bizde olmayan ezeli rakipte olan her toğçu tukaka olmuş rezil kepaze gibi davranılıyor 😂 Yazık ya kafayı yersiniz bu fanatiklikle. Bu adamlar Türkiye'ye gelmese avrupada önemli liglerde önemli kulüplerde piyasası olan futbolculardı ve yüksek gelir bekleniyordu kulüpleri tarafından ama bu gelir türk kulüplerindne geldi. Bunda bu arkadaşların vizyonsuzluğuna sebep olan aşırı dindar ve milliyetçi olmalarının da payı var tabi ama o da ayrı konu.
Bilader dindarlık milliyetçilik
Benjamini görene kadardır.
Ayrıca ülkeye saldırı olsa ne milliyetçisi kalır ne dindarı kalır.
Zamanında Filistin davası güdenlere hain yaftası sürüldü.
Filistin davasının mesela temeline bak ülkede 60 70 lerde kim savunmuş.
Siyasete girmeyeyim onların ruhu dini imanı paradır.

Galatasaray yıllardır öyle bir dominasyon kurmuş ki.Fener puan farkını az bişey azaltı diye Fenerbahçe şampiyon olmuş gibi sanki Galatasaray bitmiş Fenerbahçe zirveyi almış gibi bir hava var yorumcularda.Ama öyle bir yapı kurduk ki saçma sapan işler olmazsa 3 sene daha götürür bu kadro ligi anca puan farkını azaltmakla yetinirler.

Geri