• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#5 Vladimir Micov

Gran Canaria ile oynacağımız maçlarda fark yaratacak oyuncuların başında olduğunu düşünüyorum. Rakipte onun seviyesinde bir oyuncu yok. Ciddi şekilde ağırlığını maça koyarsa bizi finale taşır.

To be continued :)

Çok çok çok özel bir oyuncu marko paşanın gittiğine herkes gibi bende çok üzülmüştüm o dönemde forumdan arkadaşlar ancak MİCOV doldurur onun yerini diyorlardı bu yorumlardan dolayı geldiğine sevinmiştim sonra vidyolarını izle falan derken bu günlerdeyiz işte telefon arka plan whatsap durum twiter hasthag facebook duvar kağıdı. Sen hep bizimle kal dövmelerine kurban olduğum abim VLADİMİR MİCOV !

[video=youtube;jVWqnnarc_k]https://www.youtube.com/watch?v=jVWqnnarc_k&feature=youtu.be[/video]

Micovu bile hakeme itiraz ederken gördüm ya artık gam yemem.

Hahaha bu 3´lük bana ELW finali Şebnem Kimyacıoğlu'nun Fener´e attığı son saniye 3´ lüğünü hatırlattı.

Eurocup ya da ligde şampiyon olursak senin sayende olmayacağız, ama sen olmasan ne ligde, ne kupada buradaydık!

Sent from my A0001 using Tapatalk

Takımda, bileği en temiz ve en soğuk kanlı oyuncu.

Yazın adını efsaneler arasına

Galatasaray takımının bel kemiği kesinlikle. Sahada hep var, hep güven veriyor. Galatasaray'ı Eurocup finaline taşıyan çok önemli işler yaptı. Final MVP'liği de yakışır!

Yemin ediyorum o turnikenin panyadan çembere yönelip yuvarlanarak girme anı ömrümden ömür aldı. Soğukkanlı katil gibi gitti attı.

Killer..

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O bloğu koyan ellerinden öpüyorum Micov, her yerinden öpüyorum Micov...

O bloğu koyan ellerinden öpüyorum Micov, her yerinden öpüyorum Micov...
Allahtan sözleşmesi devam ediyor,yoksa mümkün değil tutamazdık,gerçi küçülme filan olursa yine tutamayız ama o senaryoyu pek düşünmek istemiyorum.

Öl de ölelim...

Büyük maçların büyük oyuncusu. Tam bir winner!

Heykelini yapsak beton yetmez vladooo

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allahtan sözleşmesi devam ediyor,yoksa mümkün değil tutamazdık,gerçi küçülme filan olursa yine tutamayız ama o senaryoyu pek düşünmek istemiyorum.

Can abi valla boşver şimdi bunları keyfini çıkaralım tertemiz:)

Abi adam yürüyen karakter.Bizler için gönderilmiş bir lütuf.Tam bir idol.

Önderimiz Reisimiz.

Geri