• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#5 Vladimir Micov

Milli takıma seçilmemiş galiba, tuhaf.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Micov'un birisi ile sorunu varsa , Micov haklidir. Olayi dinlemeden micov'u hakli bulurum.Demek ki o sirp coachta problemler var ki , gurur meselesi yapmis bazi seyleri.
 
Kadronun tamamlanmasını bekledim. Bence artık kaptan Micov olmalı.
Sinan geçen sene sonu bizleri biraz kırdı fakat Sinan'ın o tutumundan bağımsız olarak da takımı sahiplenme, aidiyet duygusu ve karakter olarak geçen sezon Micov hep ön plandaydı.
Yeni formata göre ilk ve belki bizim son EL sezonumuzda kaptanlığı fazlası ile hak ediyor.
Bu konu ile ilgili bir çalışma var mı bilmiyorum. Koçun Sinan'a olan sevgisi de malum ama salonda kaptaaaan Vladimir MICOVVV anonsunu duyma zamanı geldi.
 
Bu sene birçok kaliteli oyuncu,yıldız oyuncu transfer edildi ama Micov'un yeri çok başka.O sahaya ayak bastığı andan itibaren verdiği güveni ve hissi sanki Avrupa'nın en iyi oyuncuları bile veremeyecek gibi hissettiriyor.Karakteriyle ve profesyonelliğiyle de çok örnek bir oyuncu,iyi ki var.
 
d0b2f501a12d59fd57ff9dd83297d58b.jpg
 
Gülüyor. .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geldi gönlümün efendisi.Şimdi onlar düşünsün.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ec kupasını alınca bu adama bir şey oldu. Cool hakan balta tipli adamdan, mahallenin üniversite okuyan iyi çocuğuna döndü. Niye gülüyor bu adam, alışık değilim buna.

Adama her röportajda gülmüyorsun,çok soğuksun falan deniyordu bıktı adam demek ki kamera görünce göstermelik gülüveriyor o da haklı yani [emoji23]


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Şu adamın takımda oluşu ve 3. yılına giriyor oluşu mucize gibi.
 
o bu su onlar bunlar sunlar degil de besiktasin kalecisi boyko ile kardesmi bizim micov :) boyle benzerlik cift yumurta ikizlerinde bile gorulmez.
 
Milano maçında sakatlanmış. Ameliyat olacakmış. 3-4 hafta yokmuş.
 
İşte bu kötü oldu :S
 
Geri
Üst