AEVL 14.Hafta| Galatasaray 1 - 3 Fenerbahçe

Takımımız yarın saat 15.00'da Burhan Felek S.S'de Fenerbahçe'yi ağırlayacak. İki takımın sezon öncesi imzaladığı protokol nedeniyle deplasman seyircisi alınmayacak.

Fenerbahçe aldığı 8 galibiyet ve 5 mağlubiyetle topladığı 25 puanla 6.sırada. İlk yarı oyuncuların, Bagnoli ile yaşadığı sorunlar nedeniyle hem ligde,hem Avrupa'da istedikleri sonuçları alamadılar. Daniele Bagnoli'nin gidişinden sonra ligde toparlanan Fenerbahçe son maçında da ligin önemli takımlarından MMP'yi 3-0 yendi.

Bizim takıma bakıldığında sakat olan Bell bu maçta yok. Murathan'ın oynayıp oynamayacağı belli değil. Hafta içi onun yerine oynayan Ferhat, Lugano maçının yıldızıydı. Umarım bu maçta da Lugano maçında yaptığı katkıyı yapar. Bu maçın galibini belirleyecek kilit oyuncu ise Janic. Son haftalar takımın tam tersine performansını özellikle hücumda arttıran bir Janic var. Onun hücumda alacağı her sayı özellikle Vlado'yu rahatlatacaktır.

2 takımında son haftalardaki performanslarına bakarsak Fenerbahçe bir adım önde gözüküyor ama iyi bir taraftar desteğiyle bir adım biz öne geçebiliriz. Takımdaki Vlado,Teodor ve Erhan taraftar maçlara gelince ayrı bir konsantreyle oynuyorlar.

Takımımıza başarılar.
 
Hafta içi oynanan Avrupa Kupası maçındaki mücadele harikaydı,yine aynı mücadeleyi biz tribünde görelim gerisi zaten gelir.
 
çok zor maç
fenerbahçe 2. yarıya çok iyi başladı
bizde bu sene istikrarlı gidiyoruz
ilk maçı aldığımızı düşürsek onlar daha çok asılacaklar maça
eğer bu maçı kazanırsak bence büyük ihtimalle ligi 2. bitiririz
inşallah aslanlarımız galip gelecek...
 
2-0 oldu. Önde götürdüğümüz seti verdik. Sinirlerim yine fırladı. Marshall ve Millkoviçin vurduğu her top sayı oldu. Adamlar uzaydan bile vursa blok-out oluyor. Bizim yabancılarımızı hiç beğenmedim.
 
Maçı istemek lazım önce, bunların hepsi bitse de eve gitsek havasındalar !! adamlar yırtınıyor her top için..

Kiminle oynadıklarını unutmuşlar uyurgezerler . 2 nci seti verdiğin yere bak, öldüremediğin topa bak .
 
Takım ilk iki seti az farklarla kaybetti. Bunun sonucunda konsantrasyon eksikliği olması normal ama aşağı inen takımı yukarı çekmek de o anda taraftarın görevi olmalı. Karşımızda yenemeyeceğimiz bir takım yok, taraftar takıma destek olmalıydı. Erken pes ettik malesef takım ve taraftar olarak.
 
Şu maçı alamasak ta en azından sonuna kadar zorlamalı ..3-2 kaybedersin en fazla kim ne der ki o zaman !!!
olmadı der tebrik ederiz ama böyle savaşmadan olmaz.

Hadi geri dönün artık
 
Fenerbahçe bu sette maçı bıraktı biraz, bizim takım da fena oynamayınca seti zor da olsa aldık. Şimdi maç tekrar başladı. Şu seti alırsak son seti de alırız, 3-2 kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Bu sette taraftar da devreye girer inşallah.
 
Şu maçta yapılan hatalar gerçekten inanılır gibi. O kadar ritm yakalamışken özellikle maçın sonunda Nikolov'un içeri düşen topu bırakması maçın gitmesinde etkili oldu.
 

Üst