• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bcl Çeyrek Final / 1.Maç | La Laguna Tenerife 84-83 Galatasaray Mct Technic

Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.

1 Nisan 2026 Çarşamba, 22:00
Geçen sezon yendiğimiz rakibimizi bu sezon çift maçlık eleme sisteminde eleyebileceğimizi düşünüyorum. çünkü İspanyollar eski güçlerinden uzak, ve kadroları eskiye göre yaşlandı.

Geçen sezon yendiğimiz rakibimizi bu sezon çift maçlık eleme sisteminde eleyebileceğimizi düşünüyorum. çünkü İspanyollar eski güçlerinden uzak, ve kadroları eskiye göre yaşlandı.
Tenerife iyi takım , dikkatli olmalıyız. Ayrıca İspanya Ligi'nde başalti takımları Barça ve reale eskisinden daha fazla meydan okuyor bu yüzden bence İspanya ligi eskisinden daha kaliteli en azından ilk 10 takım bazında.

Mills transferi sonrası Tenerife bence kupanın favorisi. O geldikten sonra Malaga ve Valencia'yı paramparça ettiler. Eleme ihtimalimiz oldukça düşük.

Kanarya adalarında 20 ye yatırırlar

Hephaistos Patty Mills izlemek için ekran başında olacak.

Paty ve huertas delik deşik etti.
Ayrıca bu kadar yaşlı kadro ilginç.

Patty Mills'in kendisine hayran olmamak elde değil.Keşke biz almış olsaydık.

Mils ve huertas
Yan parçalar Fernandes scrab vb değişik takım

Sen yabancılar da sınırlı kalıyorsun bu da sene başı leş yapılanma

Karar değişti çizgiye geldi diyor mal ya...

Palmer nereye gidiyorsun kamikaze misin arkadaş sporcuların beyinsizlikleri beni öldürüyor.

Şahsen bu baş belası turnuvada kazanmanın ya da kaybetmenin bir anlamının olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray'ın geçen yazdan sezonu bitirmesine sebep oldu. Umarım bu turnuvaya son katıldığımız yıl olur. Maça gelince bu kadar yaşlı bir takıma karşı bile savunmada çok aksadık. Biraz savunma canlansa seride her şey farklı olacak.

Nasıl bir geri dönüş keşke kopmayaydık serinin içinde kalacağız

Son topa kaldı atarsak alırız ya da uzar

2 de 0 oldu keşke atsaydı yandan başlardık.
Yazık oldu emeğe

Çok geç faul yaptık,çok geç.

Bu kadar sayı geriden döndük fakat geç faul üstüne Palmer’ın dengesiz şut tercihi ile kaybettik. İyi mücadele ettik. Daha akılcı olabilseydik bu maçı kazanabilirdik. Rövanş için umutluyum fakat 8 Nisan günü oynanacak. O gün hem futbol Göztepe hem Chieri voleybol final maçı var. Futbol takımına sırtını dayayıp etliye sütlüye karışmayan yönetimimiz bir kere elini taşın altına koysun da şu maçın rövanşını farklı bir güne koydursun artık bir zahmet.

Geri