• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Türkiye Kupası'nda TBL'den olan takıma 137-47 yenilmişim :).Takıma bak ya kumbara 90 sayı fark yenilir mi ulan :).

ben 4.ligdeyim.dün üçüncü lig takımını yendim kupada.20 sayı öndeydim.son dk da rakip 24-3 seri yakaladı.maç uzadı.uzatmada yendim.birde çok serbest atıs kaçırdık.

Tugay EREN' Alıntı:
ben 4.ligdeyim.dün üçüncü lig takımını yendim kupada.20 sayı öndeydim.son dk da rakip 24-3 seri yakaladı.maç uzadı.uzatmada yendim.birde çok serbest atıs kaçırdık.

Kondisyon çalıştır takımına :)

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":l5txers2]ben 4.ligdeyim.dün üçüncü lig takımını yendim kupada.20 sayı öndeydim.son dk da rakip 24-3 seri yakaladı.maç uzadı.uzatmada yendim.birde çok serbest atıs kaçırdık.

Kondisyon çalıştır takımına [/quote:l5txers2]
:ehue :ehue

Tolga Kaplan' Alıntı:
Burak ben daha yeni üye oldum 1 hafta falan oldu da bana biraz özet gecermisin oyunu özellikle maclar :06:00:00 saatinde baslar falan dio kısaca birisi bana yardım edebilir mi:)...??

Tolga kardeşim, bu konunun ilk sayfalarını okursan çok faydalı olur senin için :)
Bende buradakilerden fazla bilgiye sahip değilim :)

Yılmaz Özardıç' Alıntı:
Burak Türkiye Kupası'ndan elendiğim zaman seninle bir hazırlık maçı yapalım.. 8) Baktım oyuncularına..

Not:Hristo Karakellle'yi bana 20000'e bırakıversen.. :P

Kardeşim 3 ün 5in hesabını yapmayalım : )
30 binden saldım onu zaten : )
Al hayrını gör 30.000'e aslında epey katkı veren bir isim ancak ben drafttan aldığım oyuncuma ve bir de yabancı guard aldığım için salıyorum kendisini : )

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Yılmaz Özardıç":1h5o0ql8]Burak Türkiye Kupası'ndan elendiğim zaman seninle bir hazırlık maçı yapalım.. 8) Baktım oyuncularına..

Not:Hristo Karakellle'yi bana 20000'e bırakıversen.. :P

Kardeşim 3 ün 5in hesabını yapmayalım : )
30 binden saldım onu zaten : )
Al hayrını gör 30.000'e aslında epey katkı veren bir isim ancak ben drafttan aldığım oyuncuma ve bir de yabancı guard aldığım için salıyorum kendisini : )[/quote:1h5o0ql8]
Kardeşim senden cevap gelmeyince bende 102000'e dışarıdan defansı becerikli olan bir oyunkurucu aldım..

Artık takımım ligin çok üstüne çıktı..O kadar çok lüksüm varki..Geçen sene şampiyon olan takımın ilk 5'inden sadece oyunukurucum kaldı..

oyun kurucu isteyene bir öneri :)

Uzaktan Şut: vasat
Şut Menzili: işe yaramaz
Dışarıdan Def.: iyi
Top Tutma: vasat
Top Sürme: korkunç :(Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: vasat
İçeriden Def.: korkunç
Ribaunt Alma: iyi
Blok Yapma: değersiz
Kondisyon: iyi
Serbest Atış: iyi

DMI: 15200
Uzunluk: 6'3" / 190 cm
Potansiyel: efsane
Form: iyi

fiyatı 1000 den başlıyor adı michael feneberg

Veysel biraz vasatın altında bir oyunkurucu tanıtmışsın gibime geliyor..Adam zaten gelişemez artık yaş 30..

O zaman hazır alacaksın işe yaramazlar,vasatlarla olmaz bu iş olmaz kardeşim..

Merak ettim senin o kadroyu :)
Bir kaç oyuncunun özelliklerini yazar mısın :)
Ne durumda olduğumuzu görelim : )

Uzaktan Şut: güçlü
Şut Menzili: zayıf
Dışarıdan Def.: işe yaramaz
Top Tutma: iyi
Top Sürme: berbat
Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: değersiz
İçeriden Def.: korkunç
Ribaunt Alma: berbat
Blok Yapma: iyi
Kondisyon: iyi
Serbest Atış: işe yaramaz

DMI: 9300
Uzunluk: 5'10" / 178 cm
Potansiyel: ilk beş oyuncusu
Form: vasat

bu nasıl abi
bu da satılık guardları elden çıkarıyorum ismi philipp babe

Bu boylu bir oyuncuyu ben takımıma sokmam :)
Zaten tüm oyuncularımı öncelikli olarak boylarına göre transfer ettim : )
Yılmaz kardeşim sen takımımı gördün ne düşünüyorsun takımım hakkında : )
Hazırlık maçı yapalım kupadan elenirsem sizin takımınızı da merak ediyorum.

şu oyuna bi ben başlayamadım kayıt oluyorum giriş yapamıyorum :?

Burak Barut' Alıntı:
Bu boylu bir oyuncuyu ben takımıma sokmam :)
Zaten tüm oyuncularımı öncelikli olarak boylarına göre transfer ettim : )
Yılmaz kardeşim sen takımımı gördün ne düşünüyorsun takımım hakkında : )
Hazırlık maçı yapalım kupadan elenirsem sizin takımınızı da merak ediyorum.

Ayıp ettin Barut önce ben yok muydum sırada ?? : ) Birde şu taktiğini yaz da eleştirilerimizi yazalım.Malum güçlü takımla oynayacaksın ya : )

Hucumda sabırlı oynayacaz, savunmada öndeki savunma önemli olduğu için 3-2 alan yapacaz :)
Zamanı çiğneyerek tempoyu elimizde tutacaz, guardımızın boyundan faydalanarak içerden oynamayı tercih edeceğiz :)

sırada bende varım ya kim kaparsa :)

bende bir şey sorcam adamların içi çok kuvvetli savunma ne yapmalıyım benim de kısalar süper hücumda ne yapmalıyım ?

Veysel Kaya' Alıntı:
bende bir şey sorcam adamların içi çok kuvvetli savunma ne yapmalıyım benim de kısalar süper hücumda ne yapmalıyım ?

Kısaların hareketliyse 2-3 alan yap.İçeri top indirtme seçeneği varsa direk dal ona zaten :) Hücumda da atıcıları koy hep ve dışardan oyna :)

sağol bakalım nolcak kesin yenerim de zaten sondan 3.le karşılaşıyorum bende 1, yim ayıptır demesi :) fark isityorum

Veysel senin kadroyu da baya merak ettim : )
Siz Cacık liginde mi oynuyorsunuz :P
Beyim oyuncular baya kaliteli ama ligde 3. cüyüm : )

Geri