• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Maç saatleri mi değişti ? Değiştiyse neden değişti acaba ?

haberler bölümünde yazıyordu
saat uygulaması

Finansta kasadaki para eksilere düşüyor mu ?

Çok az param kaldı da..

evet düşüyor. sonra faiz biniyor üzerine hatta. belli bir süre vaktin var düzlüğe çıkmak için.

Drafttan bir oyuncu buldum gelmesi için yenilsem mi acaba.. potansiyel 5 yıldız seviye a+ ve tam mevkisine göre boy artı 18 yaş.. Kapmazlar inşallah benden önce..

Hücum : Koş ve Vur
Savunma : Tam Saha Pres

Taktiği ile oynayan rakibime karşı hangi taktik ile etkili olabilirim ?

Oyunu bilmem de böyle bir takıma karşı en güzel karşılık (gerçekte) sabırlı bir hucüm stratejisiyle olur. Rakibin dengesini bozmuş olursun. Bi dene bakalım oyun ne kadar gerçekçiymiş öğrenmiş oluruz :)

Taktikler üzerinden genel bağlamda konuşabiliriz. Elindeki oyuncu şekli önemli. Yani iç şutu olmayan adamlarla içeri bak oynarsan eline bir şey geçmez :)

Benim takıma antrenman'da en çok birebir antrenmanı faydalı oluyor 9 oyuncunun 3'ü gelişim gösterdi 3'üde farklı özelliklerde gelişti

Taktikler üzerinden genel bağlamda konuşabiliriz. Elindeki oyuncu şekli önemli. Yani iç şutu olmayan adamlarla içeri bak oynarsan eline bir şey geçmez :)

Genel anlamda oyuncularım her türlü taktikte oynayabiliyor. İçeri Bak taktiğinde fazlaca verim alabileceğim oyunculara da sahibim.

Benim sorum şudur ki kısaca, her maçını Hücum : Koş ve Vur Savunma : Tam Saha Pres taktiği ile oynayıp ortalama 130 sayı atan bir takımı en iyi şekilde nasıl durdurabilir ve vurabilirim ?

Erkin, özellikle senden fikir bekliyorum bu konuda. :D

Hücumda sabırlı ol ile defansta 3-2 yaparsan yararlı olabilir Tugay Abi ..

Dreafttan gelen oyuncu için yenilmeye çalışıyorum ama yarın yanlışlıkla yenebilirim :)

Özel lig davetiyesi geldi.Ama özel ligler sayfasına baktım davetiye yok.Bunun sebebi nedir?

Geldik dananın kuyruk ilişkisine.. Haydi bakalım. Başarılar herkese.

1 Nisanı patlattı adamlar ya.. :D

Aynen ya ne biçim sevinmiiştim :)

Yok valla belliydi benim anında verdim de o yazıyı görünce eyvallah sizde mi demek geçti :)

noldu yahu ben kaçırdım

Son transferimizi de yaptık. Aslında 1-2 oynayacak oyuncu arıyordum rotasyon için ama yumuşak karnım olan 3 numaraya yaptım transferi. Bir de italyan olması tetikledi tabi.

Şampiyonluk bekliyoruz şanlı r1card0 !

Tek şanssızlık ligin cidden diğer gruplara göre çok kuvvetli olması. Şu an ilk 100 de beni de sayarsanız (101) 4 takım var ligde.

Murat Abi haberler bölümünde antremanla ilgili yeni sistem adlıklı başlık var.. Onu oku anlarsın :) Ben daha trasnfer yapamadım bugunki gelecek tribün gelirini bekliyorum :) 2.yken 4 maç üst üste bilerek yenilip hem drafta bulduğum adamı kimse almasın diye hem istekliliği en zorlu rakibime saklamak için yenilerek 4.lüğe geriledim.. Bakalım yenersek şampiyon oluruz..

Geri