• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Abi Karabk diye takım var 2 yıldır ligde bende kadroma güveniyorum ama sanmıyorum ya tek takım çıkıyor sanırım o yüzden bu yıl olmasada diğer yıl çıkar bu yıl full salon yatırımı yapıyorum :)
 
Bu arada benim ligde tek rakibim var. 2. ligden geldi bu sene. Ligin en fazla sayı atan takımıyım ama dayının savunması biraz abartı. Her maç 100 ün üzerine çıktım (bir kupa maçı hariç) kendisine 87 atabildim.
Ama elbet sana da sürprizim olacak :)
 
Ben ceza yemişim ya anlamadım neden olduğunu.. GM tarafından verilen ceza yazıyor 300bin.
 
Büyük ihtimalle oyuncuna değerinden fazla teklif gelmiştir, ya da sen yapmışsındır bunu. Hileli transfer diye ceza yemen normal birşey. Ben ban yemiştim o sebepten :D

Ayrıca lisanslı ürün gelirlerini birçok şey etkiliyor ama Sami ve Görkem gibi oyuncularınız varsa 40bin zaten normal oluyor :) Bir de galibiyet serisi yakalarsanız daha da müthiş oluyor :)
 
Bu tarz başka oyunlarda var ve sanki o oyunlar gerçeğe daha uygun gibi geldi biraz karıştırınca(mesela birinde alım-satımdan yapılan kar çok daha iyi kontrol ediliyor BB'de transfer piyasasında çok rahat malüplasyon dönebiliyor bir diğerinde NBA mantığı ile zaten bonservis tarzı bir alım satım olayı yok ) ama bu oyununun oynanabilirlik avantajı çok daha iyi sanırım benzer diğer oyunlar hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı ? Açık ara en popüler oyun bu sanırım zaten oynanabilirliği iyi olduğu için mi ?
 
Charazay da güzel bir basketbol menejerlik oyunudur,uzun süre oynayıp Tbl'ye kadar çıkmıştım ama bir süre sonra insan sıkılıp bırakabiliyor.
 
Büyük ihtimalle oyuncuna değerinden fazla teklif gelmiştir, ya da sen yapmışsındır bunu. Hileli transfer diye ceza yemen normal birşey. Ben ban yemiştim o sebepten :D

Ayrıca lisanslı ürün gelirlerini birçok şey etkiliyor ama Sami ve Görkem gibi oyuncularınız varsa 40bin zaten normal oluyor :) Bir de galibiyet serisi yakalarsanız daha da müthiş oluyor :)

Valla birkaç oyuncuyu almak için epey teklif yükseltip uğraştım ama bu hile olarak nasıl değerlendirilirki? Başkası yüksek teklif yapınca ben de yükselttim teklifi istediğim adamları alabilmek için.. Bir de ban yedikten sonra açılıyor mu banın, açılıyorsa ne kadar sürede açılıyor aklımızda olsun?
 
Valla süresiz ban yedikten sonra savunma için bir mail gönderiyosun ama kaale aldıklarını sanmıyorum :) Eğer piyasa değeri 100bin anca edecek oyuncuya sen 500bin verirsen böyle cezalar kesiyorlar ki haksız kazanç olmasın diye işte :) Gene de istersen GM-Lloyd var, ona bi mesaj atıp sor.
 
Yav bir oyuncumu satış listesine koymuştum, bedel olarak da uğraşmamak için 1000 lira yazmışım, biri teklif yapınca pazarlıkta arttırırım istediğim parayı diyodum, iyi de bir adamım, şimdi biri teklif yapmış, arttıramıyorum galiba istediğim parayı şuan? bin liraya giderse o adam oturur ağlarım :)
 
oyuncun kim abi ben bir oyuncu arıyorum teklifi artırabilirim :)
 
2 oyunkurucu mu sattım 850k param var. Piyasada alcak adam yok resmen. Napcam bilmiyorum.
 
36 Yaşında inanılmaz bir uzun forvete sahibim umarım oynar 2 yılda daha onu kendisi mi belirliyor ?
 
abi neler olmuş orda ben çıkamam 150binlere benim 1 yıllık maliyetim o kadar şuanda . :)
 
Neyse iteledim birine 142bine, bin liraya gidecek adama nasıl o kadar vermiş kim vermiş bilmiyorum ama iyi oldu o :) 30 yaşına geldiydi zaten.
 
Bu nedir yav bi 300bin ceza verdiler zaten, sonra oynadık gene 3-4 gün, şimdi giremiyorum oops yazıyor ne iş bu ya? Ne güzel oynuyoduk bütün şevkim kırıldı.
 
Takım buldu ritmini devam ediyoruz. All starda en çok oyu alanda Sami oldu. Hadi bakalım..
 
Yav 2 aydır ne bi adam aldım ne bi adam sattım takımım neden banlandı anlamadım, önce para cezası geldi sesimi çıkarmadım hadi oynamaya devam ediyim dedim şimdi giriş yapamıyorum bile. Ne oldu hiçbir fikrim de yok. Hayır gerçekten hile yapan olur ona ceza verin de ben oyuncu alıp satmadımki nasıl banlanıyorum.
 
Bu arada ülke sıralamasında 86. sıraya yükseldim. Bir kardeşte hala 169. sırada :)
 
Marvin Leunig (3071172) Pivot


Sahibi: oEnCuEr

Haftalık Maaş: $ 7 968
Rol: Rotasyon Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 21600
Yaş: 33
Boy: 6'11" / 211 cm
Potansiyel: all-star *
Form: vasat
Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: berbat
Dış Defans: değersiz Top Tutma: vasat
Top Sürme: zayıf Pas Verme: korkunç
İçeriden Şut: güçlü İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: güçlü Blok Yapma: vasat
Kondisyon: güçlü ↑ Serbest Atış: güçlü

Tecrübe: zayıf


Cristian Murcia (4143518) Uzun Forvet


Sahibi: oEnCuEr

Haftalık Maaş: $ 5 288
Rol: Rotasyon Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 17900
Yaş: 36
Boy: 7'1" / 216 cm
Potansiyel: all-star *
Form: vasat
Uzaktan Şut: zayıf Şut Menzili: berbat
Dış Defans: vasat Top Tutma: iyi
Top Sürme: iyi Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: iyi İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: iyi
Kondisyon: güçlü Serbest Atış: iyi

Tecrübe: becerikli


iki oyuncumda satılık arkadaşlar ilgilenen olursa teklifleri beklerim :)
 
Geri
Üst