• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Tolga Kaplan' Alıntı:
Antremanlar her gün mü güncelleniyor.ve bu 48 dakika olayını hiç anlamadım biri izah edebilir mi ?

Antremanlar Cuma gübü güncelleniyor sadece.
Cumartesi-Salı-Perşembe günleri oynadığın 3 maçta 48 dakikadan fazla süre alan oyuncuların idman alabiliyor.

Burak Barut' Alıntı:
Pota altına Hüseyin Beşok gibi birini aldım : )
Tecrübe takıma gerekli böylece takımımındaki 9. yabancı oldu : )
Burak lazım değilse bizim takım gönderde pota altında Cemal'e mahkum kalmayalım. :P

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Tolga Kaplan":3t4ey3wk]Antremanlar her gün mü güncelleniyor.ve bu 48 dakika olayını hiç anlamadım biri izah edebilir mi ?

Antremanlar Cuma gübü güncelleniyor sadece.
Cumartesi-Salı-Perşembe günleri oynadığın 3 maçta 48 dakikadan fazla süre alan oyuncuların idman alabiliyor.[/quote:3t4ey3wk]

Hayır Burak 48+ oynayan oyuncuların tam antreman alıyor yoksa 1 dk oynayan oyuncunda alıyor.. :P

ii oyuncu bulamıyorum bulsamda hemen yüksek bir teklifle alıyorlar bana oyuncu ve3reiblicek var mı?

hrkes oyuncu istiyorda kimse kimseye oyuncu veremiyor satış listesine koyar eğer alabilirsen alırsın yoksa öyle verilmiyor.

biliyorum öyle olduğunu bu arada Dünkğ maçlarda noldu Ben ilk galibiyetimi aldım zaten 2. maçım benden önceki adam 0-4le bırakmış ilk maçımdada namağlup konferans lideriyle oynadım işte şimdi kendimden 2 sıra öndeki takımı 85-54le yendim gelicek maçım konferans sonuncusu ile umarım o da ii gider.

129-118 çaktım dün de..6-0 la lider gidiyorum ligimde :) Yarın Onur (Balcı) Abiyle maçımız var :)

5-1'le lider gidiyorum...Sanırım durduramayacak kimse benii bu sezon.

Emre'nin mithiş taktiğiyle yenildim :)

Yalnız Emre şunu farkettim ki senin maçlarını kazanmanda rakibin hep adam adama savunma yapması yatabilir. Benim rakip tam saha pres yaptı ve 32 top kaybettim :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Emre'nin mithiş taktiğiyle yenildim : )

Yalnız Emre şunu farkettim ki senin maçlarını kazanmanda rakibin hep adam adama savunma yapması yatabilir. Benim rakip tam saha pres yaptı ve 32 top kaybettim : )

Abi senin guardların beceriksizse ben ne yapabilirim ki :) Sana acil guard lazım . Ayrıca kondisyon antrenmanı verdikten sonra görüşürüz bak :)

İlk maçımı farklı kaybetmiştim ama 2.maçta herşey farklı olacak dedim kadroyu daralttım 11 kişiye indirdim kadromu ve 2.maçımı 99-72 kazandım.

Takımım pota altından oynayan bir takım zaten son maçta ribauntlarda 61-34 üstünlüğüm vardı şimdi 3.maçımı bekliyorum inşallah kazanacağım.

yaw benim takımda rakibi 40 küsür ribauntta tutup tam 70 ribaunt almış :D

Aliihsan Kahraman' Alıntı:
yaw benim takımda rakibi 40 küsür ribauntta tutup tam 70 ribaunt almış :D

bakalım bu maçta ne yapacan yedek kadroyla çıktım ama bakacaz artık maç sonucuna göre konuşacaz :) bu arada daha 1 dakika geçti dondu ya sende de öyle mi?

Bendede dondu bu 5-6 maçtır böyle of!!

artık çyle donunca modemi resetliyorum AYRI bir pencerede açıyorum geliyor

Saol Veysel..Deneyeceğim..

3. periyot skoru 70-53 öndeydim şuan maçın bitmesine 6 dakika var 74 -70 gerideyim 21-0 lık seri yedim yok artık lebron james yani adamların her attığı giriyor daha bir şutum bile girmedi :)

Emre Doğan' Alıntı:
129-118 çaktım dün de..6-0 la lider gidiyorum ligimde : ) Yarın Onur (Balcı) Abiyle maçımız var : )
Emre bir hâyli iddialıydı; ama 3. çeyrekteki ezici üstünlüğümle 124 - 110 kazandım maçı. Ankara'ya bekliyorum seni Emre. :)

Sağ olsun Emre'nin takımı, benim takımın istatistiğini bir hâyli yükseltti. Ligimde de devamını bekliyorum. İyi yoldayım. :P

125-91 kazandım yine.3.macımda 3.galibiyetim :)

Toplamda 5-1'le liderligi aldım bu hafta..Yanlız bu oyunun püf noktalarını bilen arkadaslardan yardım istiyorum..Antreman sistemi ve oyuncu gelişimi ile ilgili..

Şu saatlerde bir hazırlık maçı oynuyor takımım :)

Geri