• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

off yaa maçı kazandm ama maçı unutmuşum izleyemedim :D ve yanlışlıkla tam kadro çıkmışım bu arada tebrikler ilk 3 periyot müthiştin

bu arada herkes takımının adını yazabilir mi ona göre hazırlık maçı ayarlamak istyiorum da

Aliihsan Kahraman' Alıntı:
bu arada herkes takımının adını yazabilir mi ona göre hazırlık maçı ayarlamak istyiorum da

benim takımımın adı canberkspor hazırlık maçı yapabiliriz

Aliihsan Kahraman' Alıntı:

dur daha bunun rövanşı var benim sahamda :) bende ona tam kadro çıkcam çok feci hırs yaptım :)

maç için de tebrikler söylenecek fazla bir şey yok

89-57 ile 6'da 5 yaptık..Liderlik sürüyor..

6 da 6 ii gidiyorum :)

120-115 çakmışım gene :) 7-0 la lider gidiyorum :)

92-89 Kazandım çok zorlu bir maçtı ama kazandım takımımdan hala memnun değilim bazı pozisyonlarda eksiklerim var takıma bir 3 numara transfer etmeyi düşünüyorum.Takımın kaliteli bir 4 numara'nın üzerine kurulu o 4 numara bugün patlama yaptı maçı 37 sayı ile tamamladı.Şuan göreve geldiğimden beri 3 maç oynadım ve 2 galibiyet 1 mağlubiyetim var bundan sonra daha'da iyi olacak takımım.

7. maçımda 6. galibiyetimi aldım 107-102 ile.

Ben oynamıyorum bırakıyorum takımı :)

Aldık galibiyetimizi , eğdik başımızı yürüyoruz...

bi oyun kurucu lazım en fazla 190000 bin verebilirimm...Tavsiye bekliyorum..

87-82 galibim. 8 maç 6 galibiyet konferansımı lider bitirecem.ama su an için 2.ciyim.

125-100 8-0 la gidiyorum..Bir kere bu ligin çoook üstündeyim o belli de play-offlarda ne olur bilemem :)

88-82 kazandım son 3 maçtır galip geliyorum göreve geldiğimde sadece ilk maçımı kaybettim ondada takımı tanımış oldum sonraki 3 maçı üst üste kazandım fakat yine'de daha güçlenmesi lazım takımımın genç bir oyuncum var 2 numara onu 1.000.000$'a satıp yerine 500.000$'ye 2 tane yabancı almayı düşünüyorum.

Emre Doğan' Alıntı:
125-100 8-0 la gidiyorum..Bir kere bu ligin çoook üstündeyim o belli de play-offlarda ne olur bilemem :)

Geçen seneden kalıp 5. ligde oynayan bir sen varsın ondandır o ligin üstünde olman : )

Kütahyaspor'u rahat bir maçtan sonra yendik eğdik başımızı yürüyüşe devam...

Takımı aldıktan sonra, 4'te 4 yaparak ve farklı sonuçlar alarak yoluma emin adımlarla ilerliyorum. ;)

Bu lig düzeni nasıl? Ben Lig V.14'teyim mesela. Gruptan çıkınca 13'te mi olacağım?

Onur BALCI' Alıntı:
Takımı aldıktan sonra, 4'te 4 yaparak ve farklı sonuçlar alarak yoluma emin adımlarla ilerliyorum. ;)

Bu lig düzeni nasıl? Ben Lig V.14'teyim mesela. Gruptan çıkınca 13'te mi olacağım?

hayır onur abi 4. ligden herhangi birine yükseliyorsun.

bu arada satışa koyduğum bir oyuncuyu tanıtayım :)

Uzaktan Şut: zayıf
Şut Menzili: korkunç
Dışarıdan Def.: işe yaramaz
Top Tutma: değersiz
Top Sürme: korkunç
Pas Verme: değersiz
İçeriden Şut: iyi
İçeriden Def.: zayıf
Ribaunt Alma: vasat
Blok Yapma: iyi

Kondisyon: işe yaramaz
Serbest Atış: değersiz

Haftalık Maaş: $ 4 411

DMI: 31200
Uzunluk: 6'10" / 208 cm
Potansiyel: all-star
Form: güçlü

uzun forvet ismi bati öklü 10000 den koydum isteyen alır...

kupada 26 sayı fark yediğim 3. lig takımını yedeklerimle 117-114 yendim inanılmazdı :) ama üzüldüğüm bir nokta adamların iki oyuncularını saktlamam :(

I. Terrado 33sayı 5 ribaunt 6 asist
E. Ferrigno 30sayı 6 ribaunt
A. Calvete 14sayı (13 dakika)
N. Segah 11sayı 11 asist
K.Mahle 10 sayı 15 ribaunt

bu istatisliklerdeki sadece calvete ilk beş oyuncusu diğerleri yedek.

Geri