• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Arkadaşlar 1 aydır Zonguldakta olduğum için internetten ve sizlerden uzak kaldım. Geldiğimde de Burak söylemese ben hala Mola forumunda bu konuyu arıyor olacaktım :P
kupada ve 2.ligde güzel ilerliyorum. salonumu genişletme çabalarım devam ediyor. Salon gelirleri 3.ligden çok daha güzel olduğu için kazancımı oraya yatırıyorum.
en son hali şu ;

Üst Tribün : 9000
Alt Tribün : 1000
Saha Kenarı : 250
Loca Odaları : 10

Salon şu anda genişletme içinde, eklenilen:

Üst Tribün: 1000
Alt Tribün: 0
Saha Kenarı: 0
Loca Odaları: 0
Genişletme 8 gün içinde tamamlanacak.

Üst tribün 10bin olacak :) Bir de 19 yaşındaki ispanyol gencim için ispanya genç milli takım scout ekibi benimle irtibata geçti. Sanırım gelecek sezon oyuncum genç milli olacak

Erkin Bey Zonguldak'ın neresindensiniz? :) İş icabı mı oradasınız yada? :)

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin Saltukova beldesindenim daha doğrusu oralıyım Kerem Bey :)
Fakat Çanakkalede ikamet etmekteyim. Büyükleri uzun süredir göremiyordum bir ziyaret ettim geldim.. :)

9-0 la devam ediyorum biri beni durdursun :)

2 uzatmaya giden maçı 138-130 kazandık eğdik başımızı yola devam.

8 DEN 80
3 SW 96
Final

Evimde as pivotumun ilk periyotta sakatlanmasına rağmen 16 sayı farkla kazandım. 240 bin gibi bir hasılat elde ettim salondan. Herşey yolunda :D

Erkin Aksoy' Alıntı:
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin Saltukova beldesindenim daha doğrusu oralıyım Kerem Bey :)
Fakat Çanakkalede ikamet etmekteyim. Büyükleri uzun süredir göremiyordum bir ziyaret ettim geldim..

Hmm anladım. Ben de Çatalağzı'ndanım. Bilirsin sanırım.

Neyse konuyu dağıtmayalım. :)

Kerem, bence de konuyu dağıtma. :) Çok kötü gidiyorsun ligde. : )

Takımı aldıktan sonra ilk mağlubiyetimi, çapraz grubun 1.'sinden aldım. 26'da 7'lik serbest atış yüzdesi mahvetti beni. Ekrandan salona dalacaktım sinirden. :)

Neyse ki, liderliği kaptırmadım yine de.

Onur zaten birşey yapmıyorum ki son 3 maça kadro bile seçmedim :)

Kerem Abi benim de dede tarafı Kozlu'dan bilirsin orayı :P

Deplasmanlarda çok zorlanıyorum bunu nasıl aşabilirim ?

Kerem Çatalağzı'nı biliyorum ( : Burakta Kozludanmış baya hemşerimiz var :).

Bu arada Burak deplasmanda kazanmak zorlaştı bu yeni motorla birlikte. Halkla İlişkiler Müdür'ü alırken uzmanlık alanını Deplasman Fatihi olarak seçebilirsin. Çok büyük bir etkisi tabiki olmaz ama yine de etkisi var.

Deplasman Fatihi 4 puanlı yeni Pazarlamacı aldım : )
Artık biletleri pahalı yapabilirim yeni adam satsın işi ne :D

yine kazanmışım sadece ilk maçımı kaybettim sonraki bütün maçlarda yenilgisiz devam ediyorum sonuçta takım oturdu bu şekilde karşıma çok güçlü bir takım çıkmadıkça kaybetmem zor yine'de skorer bir oyuncuya ihtiyacım var 3 numara transfer edeceğim.

Arkadaşlar eskiden başka bir forumda hattrick oyunu için yapardık baya da zevkli olurdu. burda da yapabiliriz. herkes takımının adını,ligini ve kümesini yazarsa bir liste oluşturulup maç günleri online olan arkadaşlarla maçlar takip edebiliriz. çokta güzel olur herkesin maçından haberdar oluruz. canlı skor takibi gibi bişey olur :)

Maç Takip Listesi

1- Swift WolveS (25590) Türkiye II.1

2 Gsbasket19 IV.25 Her türlü varım : )

Maç Takip Listesi (Son hali)

1- Swift WolveS (25590) Türkiye II.1
2- Gsbasket19 (71713)Türkiye IV.25

Güzel düşünmüşsün Erkin ya senin takımda iyi konumda insan gururla yazar(:
Hele benim takım össden ötürü zaten nete pek girmiyorum takımı tam boşladım Saldım Çayıra Mevlam Kayıra :) durumu söz konusu :)

Karşı grubun birincisine (namağlup) çok acı şekilde kaybettim geçen hafta. 8 sayı önde girdik son bölüme ama tecrübe işte. Hemen 2 transfer yaptım zaten bu maçtan sonra.

Bu seneyi pas geçip ekonomik durumu düzeltme çabasına da girebilirim. Henüz karar vermedim.

Ayşegül Aygün' Alıntı:
Güzel düşünmüşsün Erkin ya senin takımda iyi konumda insan gururla yazar(:
Hele benim takım össden ötürü zaten nete pek girmiyorum takımı tam boşladım Saldım Çayıra Mevlam Kayıra :) durumu söz konusu :)

Olsun Ayşegül öss daha önemli. Sınav geçsin tekrar bakarsın oyuna ( :

Burak maç takip olayımız pek ilgi görmedi :)

Geri