• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Kupada, Türkiye sıralamasında 10.sırada yer alan II. Lig ekibi ile oynuyorum. Tur için umudum olmadığı için süresi az olan oyunculara şans vereceğim mecburen :) Gelecek haftadan itibaren hazırlık maçlarına başlarım bende artık..
Ben olsam, maça aslarla çıkıp takımımın ne durumda olduğunu görmek isterdim. Gerçi, rakibin yedeklerle çıkmayacağını bilemeyiz. :)

*

Kerem, benim de iki gün önce bitti sanırım salon genişletme. Bir sorun çıkmamıştı. Sana denk gelmiş demek ki.

*

Ligimde iki tane canavar takım var. İki ayrı grupta yenilgisiz devam ediyorlar. Bunlarla bir şekilde baş etmem lazım; ama zor. Neyseki cumartesi günü biri kırılacak. :)

Benim psikopat hoca oyuncu değiştirmiyorki maçın gidişatına göre, Tanjevic gibi birşey. Yani süreleri çok fazla as'ların, sonra formları düşüyor haftalık sürelerde kimisi 90-100 dakika kimisi 5-10 dakika falan olunca. Mecburen dengelemem lazım dakikaları :)

Erdal Avcı' Alıntı:
Ne yaptın sen.Aynı IP adresiyle açtıysan ceza alabilirsin yönetimden.

Vallahi bende bilmiyorum . Öbür hesaptaki takım kötü gelmişti , dedim 1 tane daha açıyım . İnşallah bişey yapmazlar :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Benim psikopat hoca oyuncu değiştirmiyorki maçın gidişatına göre, Tanjevic gibi birşey. Yani süreleri çok fazla as'ların, sonra formları düşüyor haftalık sürelerde kimisi 90-100 dakika kimisi 5-10 dakika falan olunca. Mecburen dengelemem lazım dakikaları :)

Abi bence sen taktiklerde koç planı kesinlikle takip etsin demişsin koçun karar vermesine izin ver yapsan daha çok yedekler zaman alıyor

Yok öyle demedim de oyun içinde süreleri tam ayarlayamıyor. İyi oyuncuyu yedeğe alsam da sokuyor oyuna inadına, ilk beş başlayıp plana sadık kal dediklerimde bile fark açılınca kenara alıyor daha da göremiyoruz :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Yok öyle demedim de oyun içinde süreleri tam ayarlayamıyor. İyi oyuncuyu yedeğe alsam da sokuyor oyuna inadına, ilk beş başlayıp plana sadık kal dediklerimde bile fark açılınca kenara alıyor daha da göremiyoruz :)

Abi bence sen değiştir hocayı :) :)

Burak neredesin?
İlk periyot bitti ve sen ortalarda yoksun.

İlk çeyrek sonunda 2/15 ile şut attım, hocayı kovmuyorum ama artık bu oyundan sonra kendisi istifa eder herhalde :) Öte yandan rakip cidden çok iyi takımmış, bu sezon TBL'e çıkarlar muhtemelen, bizede antrenman oluyor böyle.. Siena-Fenerbahçe Ülker maçında Tanjevic neler hissetmiştir şimdi daha iyi anlıyorum :)

Enes Aygan' Alıntı:
Ben yeni bir hesap açtım . Bu sefer güzel kadro geldi. Ligde 4-4 gidiyorlar. IV.35 ligindeyim
Enes hoşgeldin aramıza.
İlk aldığın takımla yeni aldığın takım arasında sakın transfer alışverişi yapma. hatta ilk aldığın takıma hiç girme. Yenisi ile devam et.

İsteklilik 2 olunca maça rahat olla çıkınca böyle olur ilk yarı 4. lig takımından 72 sayı yedim :)

Daha da ilginci adamların HÜCUM ribauntu sayısı 15 benim toplam ribaunt sayısı 13 :)

Sırbistan ekibiyle oynadığım maçın 3.periyot sonucu 49-35 bitti.Draftan gelen forvetim şimdilik 21sayı 11rb oyunuylu göz dolduruyor.

83-47 maçı kazandım.Takımdaki herkesin formu çok iyi gözüküyor 8)

Hazırlık maçında 103-84 kazandım

İtalyan takımdan teklif gelince kabul etmiştim. Maç başladı, bir baktım, benim sattığım oyuncu.

Adam hırs yaptı zannedersem, kariyer rekoru kırdı. 14 sayı, 25 ribaunt, 9 asistle oynadı. Dedim, sen misin bu? :) Benim takımda böyle oynasaydı, satar mıydım hiç? :)

Ucu ucuna yenildim bu arada.

Oyundaki ilk maçımı bir Rus takımına karşı oynadım.85-66 kaybettim.Bir kaç oyuncunun performansı fena değil.Ama süre dağılımında koç saçmalamış.

Salonu genişletecektim ama kasada para kalmadı :) :) :)

Deniz Yasan' Alıntı:
Oyundaki ilk maçımı bir Rus takımına karşı oynadım.85-66 kaybettim.Bir kaç oyuncunun performansı fena değil.Ama süre dağılımında koç saçmalamış.

Deniz abi koç seviyeni en az 4`e çıkar.Ve koç planı kesinlikle takip etsin yap.

Dediklerini uyguladım Canberk.Sağolasın.

Erkin Aksoy' Alıntı:
[quote="Enes Aygan":2c9niobk]Ben yeni bir hesap açtım . Bu sefer güzel kadro geldi. Ligde 4-4 gidiyorlar. IV.35 ligindeyim
Enes hoşgeldin aramıza.
İlk aldığın takımla yeni aldığın takım arasında sakın transfer alışverişi yapma. hatta ilk aldığın takıma hiç girme. Yenisi ile devam et.[/quote:2c9niobk]

:shock: Hesabım kilitlendi . Şimdi yeni bir tane açıyım mı ?

Antremanlar gerçekleşti 3.hafta sonunda 2 oyucumun dış defansı arttı şimdi iç defansta..

Geri