Naz Aydemir Akyol, İlkin Aydın hakkında:
İlkin'le oynamak benim için büyük keyif. Çünkü ben çabuk top oynamayı seven bir pasörüm ve İlkin de top seçmeyen bir smaçör. Neslihan da öyleydi mesela, hiç ağzını açmazdı. İlkin'in de bana bir kere bile "şu topu atma" dediğini görmedim. İyi ya da kötü o topu kullanmaya çalışan bir smaçör.
Yıllarca belki milli takım seviyesinde pasörlerle oynamadan ligde en skorer olup inanılmaz istatistikler çıkaran ve oynamayı seçen bir oyuncu. Bu açıdan çok saygı duyuyorum. Galatasaray'ın sembol isimlerinden biri, iki yıldır kaptanlık yapıyor ve bunu da çok başarılı yapıyor.
Öğrenecek çok şeyi var, bunu kendisi de inkâr etmiyor. Zaten gelişim alanı olmasa her şey biterdi. Daha da büyüyecek, gelişecek ve çok daha iyilerini yapacak.
Bence şahane bir kadın, şahane bir oyuncu. Buradan İlkay ablayı da öpüyorum, böyle bir insan yetiştirdiği için.
Umarım gelecek nesillerin de olmak isteyeceği bir "İlkin Abla" karakteri inşa edecek ve bunu da umarım altın madalyalarla ceplerini doldurarak yapar.
Son bir haftadır bana abla demeye başladı, ne olduğunu anlamadım. Naz, Naz, Naz diyordu ablam demeye başladı şimdi (gülüyor).