• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kbsl Playoffs Final / 1.Maç | Fenerbahçe Opet 85 - 70 Galatasaray Çağdaş Faktoring

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Dorka Juhász 4 sayı, Smalls 3 sayı, Williams 6 sayı…

Bu yabancılar fark yaratmayacaksa neden alındı? Yoksa bu oyunculardan verim alamayan Fırat Okul mu?
Tamamen coach ile alakalı bir durum.elindeki oyunculardan nasıl verim alacağını bilmeyen, Galatasaray gibi bir camianın hocalığını kaldıramayacak kapasitede ve Galatasaray düşmanlığı tescillenmiş birinden başarı beklenemez.

Arkadaşın takıntısı var Marine'e ve basketbol bilgisi kısıtlı çok takmayın.
1)senin arkadaşın değilim
2)sen daha dünyada yokken ben basketbol oynuyordum
3)senin suya "buuuu" dediğin zamanlarda ben basketbolu bırakmıştım
4)johannes'e takıntım falan yok, geldiğinden beri 2 maç adam gibi oynamayan adama geçmişi ne olursa olsun iyi oyuncu demem
5)eskiden büyüğe saygı diye birşey vardı ama anlaşılan senin bu gibi erdemlerden de haberin yok
6)yazarken efendi ol, adam gibi yaz, karşında çocuğun veya arkadaşın yok. haddini bil, zırvalama...

anlaşıldı mı?

Son düzenleme:
22 sayı atmış maçın en iyi oyuncusuna da laf etmezsin ya. Ayıptır. 30 yerdin o da olmasa!
Maçın ilk periyodunda yaptığı saçma sapan hatalarla skorun kopmasına sebep olduktan sonra ve rakibin artık savunma bile yapmaya gerek görmediği son periyotta attığı anlamsız sayıların bir anlamı yok. Attığı 22 sayının kaç tanesinin bize ne faydası oldu? Bu kadar yanlış bir bakış açısıyla oyuncu beğenilir mi? 30 yemedik ve rakibin maçı bırakmasından sonra fark sadece 15 sayıya indi diye hep beraber sevinelim o halde. Haaa pardon, ben basketboldan pek anlamıyorum, takmayın kafanıza yazdıklarımı...

Marina son dönemde biraz kıpırdandı ama koca bir yılı düşündüğümüzde aldığı paranın 1/10'u kadar oynadı mı? Seneye bu paraya tutar mısınız, bu sorulara cevabı Evet olan 5 kişi var mıdır acaba

Marina son dönemde biraz kıpırdandı ama koca bir yılı düşündüğümüzde aldığı paranın 1/10'u kadar oynadı mı? Seneye bu paraya tutar mısınız, bu sorulara cevabı Evet olan 5 kişi var mıdır acaba
Ne kadar alıyor?

Net rakam olarak tam bilmiyorum ama takımın en pahalı oyuncusu. Geçen zene Cecila'nın kontratı 300k civarındaydı onun da üstünde.
Yanlış bilgi.

Takımın en ucuz yabancısı. Gabby Williams ile nişanlı olduğu için Türkiye'de olmak istedi ve gayet uygun bir fiyata Galatasaray'a imza attı.

Saygılar.

Seneye bu performansı alacağımı bilerek devam etmem ama bu performansın daha üstünü gittiği hemen her takımda vermiş bu oyuncu. Burada kendi yarattığımız sorunlara da eğilmek gerekiyor. Johannes yollayıp daha kalitelisini alabilir miyiz Avrupalı olarak benim soru işaretlerim var.

Seneye bu performansı alacağımı bilerek devam etmem ama bu performansın daha üstünü gittiği hemen her takımda vermiş bu oyuncu. Burada kendi yarattığımız sorunlara da eğilmek gerekiyor. Johannes yollayıp daha kalitelisini alabilir miyiz Avrupalı olarak benim soru işaretlerim var.
Alamayız çünkü yok. Millet sürüyle iyi oyuncu var sanıyor.

Oblak ya da Smalls dan daha iyisi yok öyle mi?
Turgay hocam, yok deniyorsa yoktur. Siz bazılarından daha iyi bilemezsiniz, duyamazsınız, araştıramazsınız. İşte bu ve benzeri kafalar yüzünden GS kadın basketbolu bir adım ilerleyemiyor yıllardır. Kafaya oynayan veya oynamaya çalışan takımlar içinde en zayıf oyun kurucu kadrosuna sahip takımız ama biz zaten bunlardan daha iyisini asla bulamayız. Peh peh peh...

Artık eskisi gibi Wnba starları Avrupa'yı çok tercih etmiyorlar.Bunda bence ana etken para babası Ekaterinburg'un olmaması değil,aksine Britney Griner olayından sonra Amerikalı yıldızlar zaten para gözüyle baktıkları Avrupa'ya daha fazla para için riske değer mi gözüyle bakmaya başladılar.

Çin ligine giden oyuncularında çoğunluğu bizim ligimizde alt seviyelerde oynayan oyuncular.Bugün mesela Çin'de 2 lider takımın oyuncuları bizim Nesibe Aydın-Çankaya'da oynamış oyuncular.Para için Çin'e giden Wnba yıldızları var ama çok az.

Üst düzey oyuncuların sponsorluk anlaşmaları var,reklam anlaşmaları var,sosyal medyadan gelirleri var,bu oyuncular Amerika kadın basketbolunun yüzü olan oyuncular.Zaten çok fazla kazanıyorlar.Sezonu sağlıklı bir şekilde geçirip Wnba'de oynamayı tercih ediyorlar.Sezonu yıpranmış şekilde geçirmek yerine Unrivaled'da geçiriyorlar.Takım sayısı 8'e,oyuncu sayısı 36'dan 48'e çıkmış.Belki ilerleyen dönemde daha fazla takım ve daha fazla oyuncu olur.

Ben yinede Teja Oblak-Smalls yerine bir tane çok üst düzey olmasada kaliteli Abd'li getirilebileceğini düşünüyorum.Kimse Wnba starı getirilmesini beklemiyor sonuçta.

Smalls için katılıyorum ama Oblak geçen sezon efsane oynadı ve Prag'ı şampiyon yaptı. Bu sene beklentileri karşılamadı diye çöp muamelesi yapmak saçma.

Önce iyi oyuncu getirmeyi değil, iyi bir koç getirmeyi düşünmek lazım. 2018’den sonra takıma gerçekten üst düzey hangi koç geldi? Marina Maljković’ten sonra doğru düzgün, kendini kanıtlamış kaliteli bir isim görmedik. Efe Güvenler, Milos Padenler falan derken seviye ortada.

Mesela Fırat Okul’un ne başarısı var da gelip başantrenör oldu? Marina Maljković en azından bir şeyler başarmış, kendini kanıtlamış bir isimdi ve o şekilde gelmişti.

O yüzden meseleyi oyuncular üzerinden okumayı bırakmak lazım. Asıl ihtiyaç, kendini kanıtlamış, üst düzey bir koç getirmek.

Önce iyi oyuncu getirmeyi değil, iyi bir koç getirmeyi düşünmek lazım. 2018’den sonra takıma gerçekten üst düzey hangi koç geldi? Marina Maljković’ten sonra doğru düzgün, kendini kanıtlamış kaliteli bir isim görmedik. Efe Güvenler, Milos Padenler falan derken seviye ortada.

Mesela Fırat Okul’un ne başarısı var da gelip başantrenör oldu? Marina Maljković en azından bir şeyler başarmış, kendini kanıtlamış bir isimdi ve o şekilde gelmişti.

O yüzden meseleyi oyuncular üzerinden okumayı bırakmak lazım. Asıl ihtiyaç, kendini kanıtlamış, üst düzey bir koç getirmek.
Fırat Okul mecburen oldu Ekrem hoca bırakıp gidince. Sezonun ortasında iyi hoca bulmak zor.

Asıl ihtiyaç bütçe. Gerisi hikaye.

Ondan önce kimler geldi? Alper Durur, Efe Güven, Milos Paden… Dünyada Ekrem Memnun’dan başka koç mu yok? Mesele tamamen vizyon meselesi.
Evet katılıyorum önceki sezonlara. Ama bu sezon özelinde durumu anlayabiliyorum.

Bu arada, “yıldız oyuncu” adı altında oyuncuya bütçe vereceğime, iyi bir koça daha yüksek maaş verip onu getiririm. Koç oyuncudan büyüktür bu her zaman böyle olmuştur.

Geri