Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":2fuj165d][quote="Kerem SEÇER":2fuj165d]Emir senin tamamen siyasi görüşünden o kadar karalama içine girdiğin çok açık belli oldu. Zaten hata bende seni bu sitede ciddiye alan tek kişi bendim keşke bendim keşke ben de almasaydım. Böyle dar görüşlü insanları adam yerine koyan bende hata.
Volkan Murat Hoca büyük adam değil sizin taibirinizle Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en rezil koçu.
Burada yapılan haksızlıklar o kadar büyüdü artık sabrımın sınırlarını da zorluyor bazıları. Herkes bilir ki ne kadar sakin birisiyim normalde ama bu kadar büyük vefasızlık dünyanın hiçbir yanında görmedim. Yeter artık cidden ya. Nopost da versinler gerekirse cidden Galatasaray'dan çok kendi çıkar ve dünya görüşlerini savunan insanları burada görmekten iğreniyorum.
Ne alaka..Dogrular,gercekler bunlar..3 boyutlu bakarsan sende gorebilirsin..Sponsorlugun altında yatan asıl gercekleri..Kimse kimseye 3-5 milyon dolar vermez,ki bu Ulker kurumuysa hemde..Ben neyin ne oldugunu biliyorum,bu sponsorluklar bazında..
Ayrıca sen veya baskası ciddiye alır,almaz,I dont care!!! Ben taraftarmıyım,maclarına gidiyormuyum,buyuk dusunuyormuyum,bana yeterde artar..Turkiye'de 69.999.985 milyon kişinin ne dusundugu umrumda degil açıkcası..[/quote:2fuj165d]
Emir sonuna kadar haklı.
Ülker 5 milyon doları Murat hoca bizim başımızda kalsın diye veriyor.
o ilk senesinde takımı ilk 4 e sokup,2.senesinde avrupada final 4 oynatmasıyla ilgisi yok bunun. sadece Murat hoca sizde kalsın 5 milyon dolar verelim felsefeleri var.
Emir sende diğer insanların görüşlerini sallamıyorsan önemsemiyorsan ve bunu burda açıkça söylüyorsan burdaki diğer yazan insanlara ayıp ediyorsan sana ayrı bir forum açalım ozaman sen kendi kendine yaz nede olsa diğer görüşler önemli değil.[/quote:2fuj165d]
Yok yani,oyle bu forumda benden baska seni kimse takmıyor,etmiyor gibisinden cumleye karsı en net yanıt bence,etkinin-tepkiye prensibi kuralı..Fakat genelleme oldugu icin,bende genelleme ile cevap verdim,Neyse,daha onemli işler,dusunceler,tartısmalar mevcut...
Ulker'in o bıyıklı,kravatlı siyah gozluklu adamlarından ne zaman GS'a fayda geldi?Haa,Ozhan Canaydın'ı buldular karşılarında zamanında,dediler,Ozhan baskana verelim 3-5 kurus,birde Murat Ozyer-Fatih..Reklamımızı yapalım hesabı..Ozhan'da yutar tabi,karsılarındakiler kurnaz,bu iyi niyetli..Simdi Polat ve ekibinin Ulker ile vedalasması lazım.Bu bir!! Ikıncısı ise Gazprom,HP,Bwin gibi sponsorlar alamaycagımıza gore,Vestel ile en uygunu cok sıkı bir anlaşma yapılmalı!! Senelik 8,10 Milyon Dolarlık bir butceyle,iyi bir coachla,her sene Final kesin oynarız.Ayrıca alt yapıdaki yetenekli oyuncuların Avrupadaki takımlara kiralanması lazım..Italya 1.liginden bir takımla anlasıp,her sene en yetenekli genci,orada 1 sene oynatsak,hem oyuncu gelisir,hem kazanc olarak geri doner.Yoksa Banvite,Beykoza oyuncu verip,pişmesini beklemek hayalcilik olur.