Mustafa Cengiz Yönetimi ve Basketbol

Arkadaşlar şu kadar söyleyeyim program facia niteliğinde şu an devam ediyor. Ömer Cansever ve Mahmut Recevik hayal alemindeler ve gelecek adına umut sıfır. Son derece amatör ve bilgisiz iki tip. Yanmışız...

Menajerlere toplam borç 400.000 Euro
Transfer Yasağı 400.000 dolar

Diyor Mahmut Recevik. Doğru mu söylüyor o da belirsiz. Cansever , seneye tamamen yerli oyuncu kuracağım bu kesin sonuçlar daha kötü olsa da önemli değil diyor :) Ve de 2 seneye benim anıtımı diker taraftar diyor. Allah'ım kimlerin eline düştük ...

Daha kötüsü ne acaba? Erkeklerde 10. sıradayız, kadınlarda 9. sıradayız. Direk çıkıp yeni sezonda hedefimiz küme düşmek deselerdi bari :) Dursun Özbek Abi'lerinin yarım bıraktığı işleri bunlar yapacak.
 
Kadroyu tamamen yerli oyunculardan kurmayı düşünüyorlarmış....Bunun sebebi de yabancı oyuncular çok sorun çıkarıyormuş ve bu beyefendiler bundan dolayı çok rahatsız oldukları için böyle bir karar almışlar....!? Ne diyeyim bilemedim....
 
Arkadaşlar içiniz rahat olsun bu adamların hiçbiri olmaz Mayıstaki seçimde..Zaten bunlar devam eder ve Cengiz yönetimi seçilirse başkan kendi ile çelişmiş olur..Bunu yapacağını hiç sanmıyorum..Mustafa Cengiz kesinlikle yönetimini değiştirecek zaten 2-3 kişi istifa etmişti..
 
Şubenin çok kötü bir durumda olduğu hepimizin bildiği bir konu zaten. Ne kadar zor bir görevi devraldıklarını ve işlerinin zor olduğunu da hepimiz biliyoruz. Lakin Ömer Canseverin basketboldan hiç anlamadığı gün gibi ortada. Yerli bir kadro kuracağız söylemi sadece yerlilerin yabancılar gibi hukuk yoluna başvurmaya meyilli olmaması temeline dayanıyor. Yerlilerin daha pahalı olduğundan da bihaberler maalesef. Defaatle yabancıların iş ahlakından dem vuruyor bunu da anlamak mümkün değil. Parasını alamayan oyuncudan ne bekliyoruz ki acaba? Kötü niyetli olan ve mücadele etmeyen,durumu fırsata çeviren yabancılardan bahsetmiyorum tabiki. Ama bu durumun ırkla milliyetle uzaktan yakından ilgisi yok. Çağ dışı bir bakış açısı. Daha ucuz bir kadro kuracağız söylemine saygı duyarım fakat argümanlar hakikaten komik ve çok yanlış yerlere gidiyor. Galatasaray gibi dünya çapında bir potansiyele sahip büyük bir kulübün bir yöneticisi planlardan bahsederken birinci tekil şahıs öznesiyle konuşuyorsa bu da ciddi bir sorun barındırıyor. Bu işin artık profesyonellere emanet edilmesi gerekiyor. Benim için takımın imkanları ne olursa olsun destekleme birincil görev ama vizyonu dar insanlara hiçbirimizin tahammülü kalmadı. Bu bakış açısı ucuz takım kurayım derken erkek basketbolu 2 senede anıt dikilecek pozisyona getirmek bir tarafa yerin dibine sokar küme düşürür.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:
Bugün facia bir yayın skandal bir yayın geride kaldı arkadaşlar...

Öncelikle olumlu haberlerden başlayalım; takımlarımıza bugün ödeme yapılmış fakat alacakların tamamı kapatılmış mı belli değil (!)

Olumsuz gelişmelere gelelim; maalesef Ömer Cansever ve Mahmut Recevik bugün görüldü ki Galatasaray basketbol şubesini insanlara bir yük olarak göstererek kapatmak için gelmişler. 2 tane son derece bilgisiz ve basketbol cahili ve de amatör isim. Ömer Cansever sorumluluğu üstüne alarak tüm program boyunca Galatasaray'ı nasıl küçültüp küme düşüreceği planını anlattı. Geçen hafta sponsoru kötüleyen şahıs bu hafta sponsor bile bulamıyoruz diyor :) Yabancı oyunculara takmış vaziyette ve bu paralar verilmeyecek seneye tamamen yerli ve amatör oyuncularla devam edeceğim diyor. 2 seneye anıtımı diker taraftar diyor birde cahil adam. Seneye ekstra sponsor da bulunsa bütçe değiştirilmeyecek diyor. Sezon içinde 2 pivot sezonu kapatsa yerine oyuncu almayıp devam edeceğim diyor. Takım daha kötü giderse gitsin hiç önemli değil dediği gibi taraftara da serzenişte bulunuyor. Efendim Ahmet Cömert'e 140 küsür kişi gelmiş 5 lira yarım paket sigara parası diyor ... Öyle oyuncular alacağız ki maaşlarını ödemediğimizde sorun çıkarmayacaklar ve bize tam biat edecekler diyor.

Arkadaşlar daha fazla yazamayacağım sinirlerim kaldırmıyor... Bu iki şahsın Galatasaray'ı basketbolda değil bir adım bir iğne topuzu ileri götüremeyecekleri bugün net şekilde anlaşılmış oldu. Bu iki isme bugünden itibaren net şekilde tavır almamız ve taraftarımıza durumu anlatmamız lazım. Başkan Mustafa Cengiz'i beğeniyorum fakat bu iki isim muhakkak gidecekler. Bu zihniyet bizi bu sene olmasa seneye küme düşürecek.

Maalesef Topsakal sonrası daha beter bir ekip ile karşı karşıyayız. Mayıs'ta daha iyi bir yönetim beklemekten başka çare kalmadı.

Koç Oktay Mahmuti kısa zaman içinde istifa ederse şaşırmam...
 
Daha kötüsü ne acaba? Erkeklerde 10. sıradayız, kadınlarda 9. sıradayız. Direk çıkıp yeni sezonda hedefimiz küme düşmek deselerdi bari :) Dursun Özbek Abi'lerinin yarım bıraktığı işleri bunlar yapacak.

Yöneticilerin konuşmalarını baştan sona kadar dinledim. Müze ile ilgili konuşmalar haricinde eski yönetime yüklendiler. Sanki eski yönetimden intikam almak dışında başka bir işlerinin olmadığı kanısına vardim. Eğer yönetime seçilirlerse yabancı oyuncu almayacaklar miş. İnş mayısta kaybederler. Vizyon yok, icraat yok, Bir çalışma proje yok. Sen icraat yapmazsan; proje üretmezsen türk oyuncularla ancak kümeye Ä￾üşmemeye oynarsın. Beşiktaş takımının fedasini örnek alacaklar miş. Niye banviti tofaş takımlarını örnek almıyorsun. Nasil iyi yabancı oyuncuları düşük bütçeli olarak getiriyorlar öğrensinler bence. Bence bu yönetim mayısta olmayacaklarını bildikleri için hiçbir işe el atmayacaklar. Inş bu yönetim mayısta olmaz.
 
Galatasaray'da Basketbol Şubesi yöneticileri Ömer Canseven ile Mahmut Recevik GS TV'de yaşanan zorluklarla ilgili açıklamalar yaptı. Canseven yerli ağırlıklı kadro kurulacağını ve küçülmeye gidileceğini söyledi.

Ömer Canseven:


* Gayet iyi gidiyoruz, para sıkıntısı vardı, giderdik. yarından sonra şubenin bir derdi kalmayacağını umuyorum. Bunlar geçmiş yönetimden yansıyan sıkıntılar. Elimize bomba aldık.

* Gelecek sene gençler ve yerliler ağırlıklı daha farklı bir basket takımı kuracağız. Bunun vebalini de üzerime alacağım.

* Kendi işimizi gücümüzü bıraktık, bu işle uğraşıyoruz.

* Girona kadın maçına 141 biletli seyirci geldi. Hasılat kırılan koltuk sayısını karşılamıyor. Koskoca Galatasaray 141 kişiye oynar mı?

* Biletler 5 lira yani içenler için yarım paket sigara. Taraftarın kötü günde de, iyi günde de bizi desteklemesi lazım.

* Sahaya amatör takım da çıkarsak seyirci desteklemeli. Banvit, Gran Canaria, Bayern Münih maçlarında kırılan koltuklara 60 bin lira hasar bedeli ödedik.

* Daha ucuz kadrolar kurmamız, yabancılardan feragat etmemiz lazım. Daha kötü sonuç alabiliriz ama yerlilerle oynayacağız. Seyirci beğenmese de buna mecburuz. Sponsor bulmamız da mümkün değil.

* Menajerin parası, oyuncuların parası ödenmemiş, yeni yasaklar gelecek. Oyuncuların da canhıraş çalışmaları lazım. Futbolda Avrupa Şampiyonu olurken Hagi bile Galatasaraylı gibiydi.

* Basketçinin evinin parası ödenmemiş, her gün hacizle uğraşıyoruz. Galataaray'da kimsenin alacağı kalmaz. Basın bunu çiklet yapabilir. Yerli ağırlıklı genç takım kuracağız, seyirci beğenmese de... * Yabancıların getirip peşlerinde koşmak kolay olmadığı için onlardan vazgeçtim. Küçülmek zorundayız. Bu işi toparlamak 2-3 yılı bulur

* Bazı yabancılar maçlarda ve idmanda keyfi davranıyor.

* Bir dahaki programda nereden basketçi getireceğim, onu da anlatırım.

* 100 liralık bütçeyi canımız sıkılıp sezon ortasında 140 liraya çıkarmayacağız. Sponsor da gelse bütçemiz değişmeyecek.

* Odeabank'ın bu yılki parası geçen yıl kırdırılmış, bu yıla kalmamış.

* Geçmiş yönetim her konuda korkunç hatalar yapmış. Galatasaray son şanslarını kullanıyor, toparlayamazsak kulüp kayyuma gider.


Mahmut Recevik:

* Galatasarayın adı var, seyircinin gelmesi lazım. Seyircinin başında Ömer Haliloğlu var, hepsini toplasın maça getirsin.

* Bugün bu yoklukta oyunculara, antrenörlere para ödendi. Paramız var da oyuncu mu almıyoruz?

* Lasme'nin 290 bin dolar borç hanesinde duruyor. Menajerlere 400 bin euro borç var. Sedece geçen yılki oyunculara 1 milyon 50 bin euro borç kalmış.

* Erkek basketbol takımı 10. sırada. Bu sezon harcanan parayı söyleyeyim mi? Hadi söylemeyeyim.
 
Yöneticilerin konuşmalarını baştan sona kadar dinledim. Müze ile ilgili konuşmalar haricinde eski yönetime yüklendiler. Sanki eski yönetimden intikam almak dışında başka bir işlerinin olmadığı kanısına vardim. Eğer yönetime seçilirlerse yabancı oyuncu almayacaklar miş. İnş mayısta kaybederler. Vizyon yok, icraat yok, Bir çalışma proje yok. Sen icraat yapmazsan; proje üretmezsen türk oyuncularla ancak kümeye ďüşmemeye oynarsın. Beşiktaş takımının fedasini örnek alacaklar miş. Niye banviti tofaş takımlarını örnek almıyorsun. Nasil iyi yabancı oyuncuları düşük bütçeli olarak getiriyorlar öğrensinler bence. Bence bu yönetim mayısta olmayacaklarını bildikleri için hiçbir işe el atmayacaklar. Inş bu yönetim mayısta olmaz.

Basketbol'un "B"sinden anlamadıkları için doğal karşılıyorum. Anlasalar zaten şuan yerli oyuncuların daha maliyetli olduğunu bilirlerdi. Bugün Avrupa'nın çeşitli liglerinden 100-400 bin dolara arasında oynayan, yüksek potansiyele sahip bir çok oyuncu var. Önceki yorumlarda bir liste yapmıştım zaten. En vasat yerli oyuncularda bu paralara oynuyorlar zaten :)
 
Son düzenleme:
Yalnız benim de şu mesele kafama takıldı. Yöneticilerden biri şunu demiş: "Yabancılar iş ahlakından yoksun oluyor, sorun çıkarıyor."

2014/2015 sezonundaki krizi biliyoruz hepimiz. Gemiyi ilk terkeden Furkan Aldemir olmuştu. Sonra Kerem Gönlüm ve Ender Aslan kulübe ihtar çekmişti, taraftar tepki koyunca geri vites yapmıştı. Son maçlarda oynamadılar zaten. Kulüpten gitmeyenler de yabancılar olmuştu. Hatta Micov bir sonraki sezon maaşında indirime gitmeyi kabul etmişti. Sen bu emsal olaylar varken ne hakla yabancılar sorun çıkarıyor dersin? Bunlarda tipik bir Hamza Hamzaoğlu sendromu görüyorum. Yerli seviciliğini gidin Anadolu takımlarında yapın. Bu kulüp sadece Türkiye'nin değil Dünya'nın da en büyük takımlarından biridir; gerek vizyonu, gerek tarihi, gerek başarıları gerekse taraftarlarıyla. Böyle bir kulübü Anadolu takımı gibi dar kafalarla, at gözlükleriyle küçülttürmenize izin vermeyeceğiz. Galatasaray'ın her zamanki hedefi şampiyonluktur, kupadır.

Marşımızda da söylendiği gibi; "Her kolda yarışmamız var, zaferlere kavuşmamız var." Bu kulübü yarıştırmayacak, küme potasında tutacak takımlarla, fikirlerinizle gelmeyin abi.
 
Başkan Fener'i örnek almaktan bahsediyor. Salon diyor, büyük sponsor bulacağız diyor. Şube yöneticileri tam aksini söylüyor?
<script>(function () { var pb_blacklist = ["adrunnr","successforyu.clickfunnels.com","fmovies.se","in-365-tagen.info","5000-settimanale.com","shop.mazzugioielli.com","maxigossip.com","lp.yazizim.com","beyourxfriend.com","99tab.com","zzqrt.com","canuck-method.net","bewomenly.com","playnow.guru","datingforyou-48e1.kxcdn.com","trafficnetworkads24.com","sistemadedinerogratis.com","canuckmethodprofit.co","consumerresearchnetwork.com","securemacfix.com","zz3d3.ru","zd1.quebec-bin.com","hot-games4you.xyz","om.elvenar.com","superpccleanup.com","gomediaz.com","judithi.xyz","free.atozmanuals.com","yoursuccess.ravpage.co.il","123hop.ir","quizcliente.pw","aussiemethod.biz","hlpnowp-c.com","picbumper.com","shaneless.com","anacondamonster.com","altrk1.com","health.todaydiets.com","download.weatherblink.com","happyluketh.com","go.ameinfo.com","50kaweek.net","thepornsurvey.com","ofsiite.ru","fulltab.com","1000spins.com","time2play-online.net","vintacars.com","welcome.pussysaga.com","free-desktop-games.com","download.televisionfanatic.com","theprofitsmaker.net","sgad.info","algocashmaster.net","sunmaker.com","topvipdreams.com","watchmygirlfriend.gfpornvideos.com","filesharefanatic.com","safedownloadhub.com","7awlalalam.blogspot.com","tvplusnewtab.com","trendingpatrol.com","moneymorning.com","ifileyou.com","classifiedcanada.ca","firefan.com","methode-binaire.com","letmetell.com","kenduktur.com","getafuk.com","yotraleplahnte.ru","jackpot.88beto.com","pwwysydh.com","search.queryrouter.com","v.lvztxy.com","pussysaga.com","saffamethod.com","prezzonline.com","searchprivacy.website","3d2819216eb4e1035879-7c248de0c99745406e9b749fc86ec3e4.ssl.cf1.rackcdn.com","only2date.com","mysagagame.com","themillionaireinpjs.net","wlt.kd2244.com","quickprivacycheck.com","hotchatdate.com","autotraderbot.com","z1.zedo.com","youlucky2014.com","traffic.getmyads.com","appcloudprotected.com","safensecure.com-allsites3.xyz","newpoptab.com","static.williamhill.com","myhealthyblog.co","greatestmobideals.com","sweetclarity.com","mgid.com","securepccure.com","autopengebygger.com","am15.net","es.reimageplus.com","o2.promos-info.com","it.reimageplus.com","westsluts.com","spinandwin.com-ser.pw","reimageplus.com","vodafone.promos-info.com","vinnmatpengar.se","movie.ienjoyapps.com","love4single.com","origin.getprice.com.au","ohmydating.com","lp.want-to-win.com","yabuletchrome.ru","bamdad.net","gotositenow.com","vcrypt.pw","newtabtv.com","mon.setsu.xyz","youforgottorenewyourhosting.com","zone-telechargement.ws","land.pckeeper.software","ad.adpop-1.com","advancedpctools.com","videos.randolphcountyheraldtribune.com","web-start.org","softreadynow.installupgradenowfreshandforyou.website","uplod.ws","pornhubcasino.com","maxbet.ro","2016prizefeed.com","thevideo.me","wantubad.com","tavanero.com","xcusmy.club","daclips.in","gaymenofporn.online","jackpotcitycasino.com","italian-method.com","getsearchincognito.com","youjustwonprize.com","finanz-nachrichten.me","quizcliente.site","da.reimageplus.com","jkanime.net","britmoneymethod.com","uae.souq.com","ka.azzer.net","safensecure.xyz","8t.hootingrhejkz.online","www6.blinkx.com","wizzcaster.com","comparaison-prix.com","vodlocker.lol","fr.reimageplus.com","free.fromdoctopdf.com","userscloud.com","myprivatesearch.com","fanli90.cn","tutticodicisconto.it","mediadec.com","gogamego.thewhizproducts.com","download.weatherblink.com","free.videodownloadconverter.com","we-are-gamers.com","sesso.communityadult.net","lp.blpmovies.com","search.queryrouter.com","bbb-johannesburg.localspecific.com","lp.blpmovies.com","go.ppixelm.com","r0.ru","sesso.communityadult.net","bbb-johannesburg.localspecific.com","ppixelm.com","cyberguardianspe.info","we-are-gamers.com","loginfaster.com/new","www.alfacart.com","www.foresee.com","mobile-win.com","www.plusnetwork.com","www.amicafarmacia.com","www.ienjoyapps.com","cheapcheap.io","screenaddict.thewhizproducts.com","nova.rambler.ru","free.gamingwonderland.com","p9328ujeiw1.ru","mobilecasinoclub.co.uk","pfhsystem.com","regtuneup.com","theprofitsmaker.net","bodogpromotions.eu","heroesreplay.org","financialsecrets.info","mymoneymakingapp.com","sunmaker.com","888casino-promotions.com","vogliosesso.com","scienceremix.com","allinonedocs.com","arabia.starzplay.com","allirishcasino.com","advancepctools.info","movie.ienjoyapps.com","surveyform001.s3-website-us-east-1.amazonaws.com","mgs188.com","pfhsystem.com","lpeva.com","ddsh8.com","theprofitsmaker.net","b2.ijquery11.com","sporthero.thewhizmarketing.com","securefastmac.tech","seen-on-screen.thewhizmarketing.com","1000spins.com","search.queryrouter.com","pfhsystem.com","reimageplus.com","offer.alibaba.com","searchlistings.org","search.queryrouter.com","search.queryrouter.com","mybinaryoptionsrobot.com","duplicashapp.com","search.queryrouter.com","bestgame.directory","droidclub.net",".rivalo.com","yoursuperprize.com","mediaexplained.com","om.elvenar.com","shinar.club","revitoleczemacream.com","freelotto.com","screenaddict.thewhizproducts.com","download.bringmesports.com/","allinonedocs.com","driver-fixer.com","arabydeal.com","cleanyourcomputertoday.com","arabydeal.com","music.mixplugin.com","1se.info","survey12.com","freesoftwaredlul.com","pldist01.com","ad.adpop-1.com","searchanonymous.net","abrst.pro","muzikfury.thewhizmarketing.com","lp.mbtrx.com","th1.forfun.maxisize-pro.com","watchmygirlfriend.gfpornbox.com","new.freelotto.com","desktoptrack.com","search.queryrouter.com","offer.alibaba.com","1000spins.com","promotions.coral.co.uk","search.queryrouter.com","tbsia.com","tbsia.com","multtaepyo.com","search.queryrouter.com","czechmethod.com","consumerview.co","wayretail.com","72onbase.com","funsafetab.com","search.queryrouter.com","speedyfiledownload.com","driver-fixer.com","arabydeal.com","cleanyourcomputertoday.com","arabydeal.com","music.mixplugin.com","1se.info","survey12.com","freesoftwaredlul.com","pldist01.com","ad.adpop-1.com","searchanonymous.net","abrst.pro","muzikfury.thewhizmarketing.com","lp.mbtrx.com","th1.forfun.maxisize-pro.com","watchmygirlfriend.gfpornbox.com","new.freelotto.com","desktoptrack.com","search.queryrouter.com","offer.alibaba.com","1000spins.com","promotions.coral.co.uk","search.queryrouter.com","tbsia.com","tbsia.com","surveyform001.s3-website-us-east-1.amazonaws.com","mgs188.com","pfhsystem.com","lpeva.com","ddsh8.com","theprofitsmaker.net","quantomcoding.com","sporthero.thewhizmarketing.com","popads.net","onclkds.com","consumerview.co","12kotov.ru","ruhotpair2.fingta.com","easytelevisionaccessnow.com","ahwrd.com","lpeva.com","ppgzf.com","zjstx.com","kituure.xyz","join.pro-gaming-world.com","mackeeperapp.mackeeper.com","tracknotify.com","2075.cdn.beyondhosting.net","idollash.com","ds.moviegoat.com","fulltab.com","rackcdn.com","prestoris.com","adsterra.com","swampssovuuhusp.top","streesusa.info","freesoftwaredlul.com","adreactor.com","a-static.com","codeonclick.com","heheme.com","adf.ly","seen-on-screen.thewhizmarketing.com","openload.co"]; var pb_whitelist = ["www.periscope.tv","vepornhd.club","eksisozluk.com","onleech.me","www.vakifbank.com.tr","www.cardfinans.com","l2s.io","monova.to","pornohub.su","www.musixmatch.com","cut4links.com","linkedin.com","google","www.gmail.com","www.pinterest.com","www.youtube.com","www.facebook.com","search.yahoo.com","chrome://newtab","www.food.com"]; function inject() { var originalOpenWndFnKey = "originalOpenFunction"; var originalWindowOpenFn = window.open; var originalCreateElementFn = document.createElement; var originalAppendChildFn = HTMLElement.prototype.appendChild; var originalCreateEventFn = document.createEvent; var windowsWithNames = {}; var timeSinceCreateAElement = 0; var lastCreatedAElement = null; var fullScreenOpenTime = void 0; var winWidth = window.innerWidth; var winHeight = window.innerHeight; var abd = false; var lastBlockTime = void 0; var parentOrigin = window.location != window.parent.location ? document.referrer || window.parent.location || '*' : document.location; var parentRef = window.parent; //window[originalOpenWndFnKey] = window.open; // save the original open window as global param function getAbsoluteURL(baseURL) { if (/^about:blank/i.test(baseURL)) { return baseURL; } if (/^(https?:)?\/\//.test(baseURL)) { return baseURL; } baseURL = location.origin + (!/^\//.test(baseURL) ? '/' : '') + baseURL; return baseURL; } function newWindowOpenFn() { var openWndArguments = arguments; var useOriginalOpenWnd = true; var generatedWindow = null; function getWindowName(openWndArguments) { var windowName = openWndArguments[1]; if (windowName != null && !["_blank", "_parent", "_self", "_top"].includes(windowName)) { return windowName; } return null; } function copyMissingProperties(src, dest) { var prop = void 0; for (prop in src) { try { if (dest[prop] === undefined && src[prop]) { dest[prop] = src[prop]; } } catch (e) {} } return dest; } function isOverlayish(el) { var style = el && el.style; if (style && /fixed|absolute/.test(style.position) && el.offsetWidth >= winWidth * 0.6 && el.offsetHeight >= winHeight * 0.75) { return true; } return false; } var capturingElement = null; // the element who registered to the event var srcElement = null; // the clicked on element var closestParentLink = null; if (window.event != null) { capturingElement = window.event.currentTarget; srcElement = window.event.srcElement; } if (srcElement != null) { closestParentLink = srcElement.closest('a'); if (closestParentLink && closestParentLink.href) { openWndArguments[3] = closestParentLink.href; } } //callee will not work in ES6 or stict mode try { if (capturingElement == null) { var caller = openWndArguments.callee; while (caller.arguments != null && caller.arguments.callee.caller != null) { caller = caller.arguments.callee.caller; } if (caller.arguments != null && caller.arguments.length > 0 && caller.arguments[0].currentTarget != null) { capturingElement = caller.arguments[0].currentTarget; } } } catch (e) {} ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Blocked if a click on background element occurred (<body> or document) ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// if (capturingElement == null) { window.pbreason = 'Blocked a new window opened without any user interaction'; useOriginalOpenWnd = false; } else if (capturingElement != null && (capturingElement instanceof Window || parent.Window && capturingElement instanceof parent.Window || capturingElement === document || capturingElement.URL != null && capturingElement.body != null || capturingElement.nodeName != null && (capturingElement.nodeName.toLowerCase() == "body" || capturingElement.nodeName.toLowerCase() == "document"))) { window.pbreason = 'Blocked a new window opened with URL: ' + openWndArguments[0] + ' because it was triggered by the ' + capturingElement.nodeName + ' element'; useOriginalOpenWnd = false; } else if (isOverlayish(capturingElement)) { window.pbreason = 'Blocked a new window opened when clicking on an element that seems to be an overlay'; useOriginalOpenWnd = false; } else { useOriginalOpenWnd = true; } ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Block if a full screen was just initiated while opening this url. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// var fullScreenElement = document.webkitFullscreenElement || document.mozFullscreenElement || document.fullscreenElement; if (new Date().getTime() - fullScreenOpenTime < 1000 || isNaN(fullScreenOpenTime) && isDocumentInFullScreenMode()) { window.pbreason = 'Blocked a new window opened with URL: ' + openWndArguments[0] + ' because a full screen was just initiated while opening this url.'; /* JRA REMOVED if (window[script_params.fullScreenFnKey]) { window.clearTimeout(window[script_params.fullScreenFnKey]); } */ if (document.exitFullscreen) { document.exitFullscreen(); } else if (document.mozCancelFullScreen) { document.mozCancelFullScreen(); } else if (document.webkitCancelFullScreen) { document.webkitCancelFullScreen(); } useOriginalOpenWnd = false; } ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// var openUrl = openWndArguments[0]; var inWhitelist = isInWhitelist(location.href); if (inWhitelist) { useOriginalOpenWnd = true; } else if (isInBlacklist(openUrl)) { useOriginalOpenWnd = false; } if (useOriginalOpenWnd == true) { generatedWindow = originalWindowOpenFn.apply(this, openWndArguments); // save the window by name, for latter use. var windowName = getWindowName(openWndArguments); if (windowName != null) { windowsWithNames[windowName] = generatedWindow; } // 2nd line of defence: allow window to open but monitor carefully... ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Kill window if a blur (remove focus) is called to that window ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// if (generatedWindow !== window) { (function () { var openTime = new Date().getTime(); var originalWndBlurFn = generatedWindow.blur; generatedWindow.blur = function () { if (new Date().getTime() - openTime < 1000 && !inWhitelist /* one second */) { window.pbreason = 'Blocked a new window opened with URL: ' + openWndArguments[0] + ' because a it was blured'; generatedWindow.close(); blockedWndNotification(openWndArguments); } else { originalWndBlurFn(); } }; })(); } ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// } else { (function () { // (useOriginalOpenWnd == false) var location = { href: openWndArguments[0] }; location.replace = function (url) { location.href = url; }; generatedWindow = { close: function close() { return true; }, test: function test() { return true; }, blur: function blur() { return true; }, focus: function focus() { return true; }, showModelessDialog: function showModelessDialog() { return true; }, showModalDialog: function showModalDialog() { return true; }, prompt: function prompt() { return true; }, confirm: function confirm() { return true; }, alert: function alert() { return true; }, moveTo: function moveTo() { return true; }, moveBy: function moveBy() { return true; }, resizeTo: function resizeTo() { return true; }, resizeBy: function resizeBy() { return true; }, scrollBy: function scrollBy() { return true; }, scrollTo: function scrollTo() { return true; }, getSelection: function getSelection() { return true; }, onunload: function onunload() { return true; }, print: function print() { return true; }, open: function open() { return this; }, opener: window, closed: false, innerHeight: 480, innerWidth: 640, name: openWndArguments[1], location: location, document: { location: location } }; copyMissingProperties(window, generatedWindow); generatedWindow.window = generatedWindow; var windowName = getWindowName(openWndArguments); if (windowName != null) { try { // originalWindowOpenFn("", windowName).close(); windowsWithNames[windowName].close(); } catch (err) {} } var fnGetUrl = function fnGetUrl() { var url = void 0; if (!(generatedWindow.location instanceof Object)) { url = generatedWindow.location; } else if (!(generatedWindow.document.location instanceof Object)) { url = generatedWindow.document.location; } else if (location.href != null) { url = location.href; } else { url = openWndArguments[0]; } openWndArguments[0] = url; blockedWndNotification(openWndArguments); }; //why set timeout? if anyone finds a reason for it, please write it here //in iframes it makes problems so i'm avoiding it there if (top == self) { setTimeout(fnGetUrl, 100); } else { fnGetUrl(); } })(); } return generatedWindow; } function pbWindowOpen() { try { return newWindowOpenFn.apply(this, arguments); } catch (err) { return null; } } ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Replace the window open method with Poper Blocker's ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// window.open = pbWindowOpen; ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Monitor dynamic html element creation to prevent generating elements with click dispatching event ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// HTMLElement.prototype.appendChild = function () { var newElement = originalAppendChildFn.apply(this, arguments); if (newElement.nodeName == 'IFRAME' && newElement.contentWindow) { try { var code = '(function () {\n var pb_blacklist = ' + JSON.stringify(pb_blacklist) + ';\n var pb_whitelist = ' + JSON.stringify(pb_whitelist) + ';\n ' + inject.toString() + ';\n inject();\n })();'; var s = document.createElement('script');s.text = code; newElement.contentWindow.document.body.appendChild(s); } catch (e) {} } return newElement; }; document.createElement = function () { var newElement = originalCreateElementFn.apply(document, arguments); if (arguments[0] == "a" || arguments[0] == "A") { (function () { timeSinceCreateAElement = new Date().getTime(); var originalDispatchEventFn = newElement.dispatchEvent; newElement.dispatchEvent = function (event) { if (event.type != null && ('' + event.type).toLocaleLowerCase() == "click") { if (!isInWhitelist(newElement.href)) { window.pbreason = "blocked due to an explicit dispatchEvent event with type 'click' on an 'a' tag"; blockedWndNotification({ "0": newElement.href }); return true; } } return originalDispatchEventFn.call(this, event); }; lastCreatedAElement = newElement; })(); } return newElement; }; ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Block artificial mouse click on frashly created elements ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// document.createEvent = function () { try { if (arguments[0].toLowerCase().includes("mouse") && new Date().getTime() - timeSinceCreateAElement <= 50) { //block if the origin is not same var isSelfDomain = false; try { var openUrlDomain = new URL(lastCreatedAElement.href).hostname; var topUrl = window.location != window.parent.location ? document.referrer : document.location.href; var topDomain = new URL(topUrl).hostname; isSelfDomain = openUrlDomain == topDomain; } catch (e) {} if (lastCreatedAElement.href.trim() && !isInWhitelist(lastCreatedAElement.href) && !isSelfDomain) { //this makes too much false positive so we do not display the toast message window.pbreason = 'Blocked because \'a\' element was recently created and ' + arguments[0] + ' event was created shortly after'; arguments[0] = lastCreatedAElement.href; blockedWndNotification({ "0": lastCreatedAElement.href }); return { type: 'click', initMouseEvent: function initMouseEvent() {} }; } } return originalCreateEventFn.apply(document, arguments); } catch (err) {} }; ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Monitor full screen requests ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// function onFullScreen(isInFullScreenMode) { if (isInFullScreenMode) { fullScreenOpenTime = new Date().getTime(); } else { fullScreenOpenTime = NaN; } } ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// function isDocumentInFullScreenMode() { // Note that the browser fullscreen (triggered by short keys) might // be considered different from content fullscreen when expecting a boolean return document.fullScreenElement && document.fullScreenElement !== null || // alternative standard methods document.mozFullscreenElement != null || document.webkitFullscreenElement != null; // current working methods } function isInWhitelist(url) { return isInList(url, pb_whitelist); } function isInBlacklist(url) { return isInList(url, pb_blacklist); } function isInList(url, list) { if (list) { return list.some(function (li) { return new RegExp("https?://(www\.|.*\.)?" + li + "+").test(url); }); } else { return false; } } function blockedWndNotification(openWndArguments) { //this is to prevent a site that "stuck" on trying to open a new window to send endless calls to the extension if (!lastBlockTime || lastBlockTime < Date.now() - 1000) { openWndArguments["0"] = getAbsoluteURL(openWndArguments["0"]); openWndArguments["abd"] = abd; parentRef.postMessage({ type: "blockedWindow", args: JSON.stringify(openWndArguments) }, parentOrigin); } lastBlockTime = Date.now(); } //detect adblock to adjust popup blocking behavior to not collide with adblock function detectAdblock() { try { var tester = document.createElement('div'); tester.innerHTML = ' '; tester.className = 'adsbox'; tester.style.cssText = "position:absolute;top-1000px;left:-1000px;"; document.body.appendChild(tester); window.setTimeout(function () { if (tester.offsetHeight === 0) { abd = true; } tester.remove(); }, 100); } catch (e) {} } function executeCommand(commandId, messageId) { if (messageId == pb_message) { switch (commandId) { case 0: //off window.open = originalWindowOpenFn; document.createElement = originalCreateElementFn; document.createEvent = originalCreateEventFn; HTMLElement.prototype.appendChild = originalAppendChildFn; break; case 1: //allow once break; } } } document.addEventListener("fullscreenchange", function () { onFullScreen(document.fullscreen); }, false); document.addEventListener("mozfullscreenchange", function () { onFullScreen(document.mozFullScreen); }, false); document.addEventListener("webkitfullscreenchange", function () { onFullScreen(document.webkitIsFullScreen); }, false); document.addEventListener('DOMContentLoaded', function () { detectAdblock(); }, false); (function () { window.pbExternalCommand = function (commandId, messageId) { executeCommand(commandId, messageId); }; })(); }; inject(); })();</script>
 
Bunların hepsi aynı; Cengizi'i de Ömer'i de!

Yaşım 32 ve 94'den itibaren şu takımı takip ederim ancak bu derece amatör, pasif, cahil ve haddini bilmez ekip gördüğümü hatırlamıyorum.
Seçim arefesinde, tüm branşları sahipleneceklerini ve perspektiflerini değiştireceklerini vaad'etmişlerdi lâkin şimdi; 3 aylığına geldik, yabancı oyuncular şımarık, bir sürü borç var, para var da biz mi oyuncu almıyoruz, yerli oyuncularla takım kuracakmış...
Herif, neden seçime adam oldunuz, neden insanlara tutamayacağınız ahdda bulunduğunuz, neden yalanlara devam ediyorsunuz?

Hele geçen hafta, dünyaca ünlü firmaları sponsor yapacaktınız, bugün ise sponsor yok diyorsunuz; bu nasıl bir karakter hastalığı ve ciddiyet nakıslığıdır?!

Çekip gidin!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray basketboluna dair şahit olduğum en utanç verici dakikaları yaşattı bana bu program. Şubenin giderek artan itibar kaybına zirve yaptırdı Cansever&Recevik ikilisi. Kahve muhabbeti yaparcasına konuşmaları büyük hayal kırıklığıydı... Programda çoğu şey skandaldı ama "gençlerden bir kadro kurarız, iki seneye abidemizi dikerler" gibi kaba saba ve cahilce bir tespit yapmış olmaları ayrıca felaketti. Basketbolda potansiyel sahibi yerli oyuncu havuzunun çok daha dar olduğunu ve transferlerinin hiç de kolay olmadığını bilmeyecek kadar basketbola uzaklar. Karşıyaka ve Banvit örneklerinden haberleri olduğunu dahi sanmıyorum. Gelişime açık yabancı basketbolcularla ne büyük işler başarıldığını ve bu örnekleri barındıran tek basketbol maçı dahi izlemediklerine eminim.

Hiçbir açıklaması yok bu programın. Utanç. Utanmaları gerekir.

Not: Dursun Özbek ve Can Topsakal'ın basketbol şubesini nasıl başıboş bıraktığını ve yeni yönetime ne büyük bir borç yükü kaldığının farkındayım. Bununla birlikte, kendilerinin sunduğu çözüm yolunun mantıklı bir tek yanı yok. Kabul edilebilir türden değil.
 
Son düzenleme:
Dursun Özbek ve şopcu liseli beceriksizlikleriyle, söylemleriyle ve yalanlarıyla kendilerinden o kadar çok nefret ettirdiler ki kimsenin tanımadığı Mustafa Cengiz'e herkes büyük bir istekle destek oldu. Onlar gitsin yeterdi bizim için çünkü onlardan kötü ve art niyetli kimse olmadığına inanıyorduk ve hala da inanıyoruz..
Mustafa Cengiz başkanı gerek duruşu gerek samimiyeti sebebiyle hemen hemen hepimiz çok sevdik.Ben kendi adıma işte başkan dediğin böyle olmalı ne dediği anlaşılmalı kararlı ve net olmalı diye..Hele ki Dursun gibi ne dediği anlaşılmayan sürekli yalan söyleyen basından tribüne herkesin alay konusu olan Galatasaray başkanlığına yakışmayan birinden sonra çölde vaha gibi geldi diyebilirim....

Çok kısa bir süre için geldiğini ve çok büyük bir enkaz devraldığını hepimiz biliyorduk.Tek beklentimiz her birimiyle kulübe hakim olan düzensizliği ve oluşan kaos ortamını toparlamasıydı.Mustafa başkan söylemlerinde Galatasaray dahil olduğu 13 branşta da hep zirveyi hedeflemek zorunda olduğunu hep dile getirdi. Galatasaray'ın bir spor kulübü ve Türkiye ve Dünya'da milyonlarca taraftar olan ülkemizin belki de en önemli markası olduğunun da farkındaydı.

Açıkçası başkanın basketbol şubesi için seçtiği 3 kişi şimdiye kadar sadece enkaz edebiyatı ve Dursun yönetimini eleştirmekten öteye gidemediler. İşin komik yanı da sürekli dile getirdikleri sözlerde ''biz enkaz edebiyatı yapmıyoruz önceki yönetimi eleştirmiyoruz''. Bende bu beyefendilere diyorum ki lütfen konuştuğunuz programlarda ne dediğinizi tekrar izleyin(!) Afedersiniz de bir ağlamadığınız kaldı(!)

Basketbol şubesi için yönetimden 3 farklı kişinin atanması öncelikle beni bayağı şaşırtmıştı.Bugüne kadar herhalde böyle bir durum olmamıştır. Demek ki başkan gerçekten basketbola ciddi değer veriyor ve 3 yöneticisini birden şubeye veriyordu.Ama 3'ü de şu ana kadar tam bir hayal kırıklığı oldular.Bu kişiler henüz eski defterlerle uğraşmaktan burasının Galatasaray olduğunun ve başkanımız da sürekli dile getirdiği büyük hedefler dışında bir alternatifimizin olmadığını idrak edememişler...Bugün programda bulundukları koltuğun ağırlığını taşıyamadıklarını maalesef göstermiş oldular. Anlamsız bir sinir ve hak ettikleri paraları istedikleri için yabancı oyunculara karşı cephe almaları inanın izlerken televizyon karşısında anlamsızca bakakaldım...Ufuk Sarıca bile milli takım için yerli oyuncu bulmakta zorlanırken bizim tamamen yerli bir kadro kurmamız nasıl olacak!? Daha İsveç ile İsviçreyi bile ayırt etmekten uzak bu kişiler acaba Türkiye'deki yerli oyuncu havuzuna ne kadar hakimler!? Acaba zaten çok sınırlı olan genç potansiyelli yerli bir oyuncu almanın kolay olduğunu mu sanıyorlar!? Buy-out'un ne demek olduğunu en azından kelime dahi olsa anlamını biliyorlar mı!?

Bu programı Mustafa başkana da izlettirmek lazım. Başkanın tüm amacına hedefine Galatasaray'ın büyüklüğüne tamamen zıt bu 3 kişiye basketbol şubesini emanet etmemesi gerektiğini anlayacaktır. Daha da önemlisi gelecek senenin planını bütçesini de kesinlikle bu kişilere yaptırmaması gerektiğini....
 
Son düzenleme:
Güldür güldür ekibi yapsa şu programı , ciddi iyi komedi programı olurdu. Onun haricinde , kayda alınacak konuşmalar değil. Skeç görüntüsü altında istifa açıklaması gibi olmuş. Şimdiden güle güle.
 
Galatasaray'da her zaman mı gelen gideni aratır..? inanılır gibi değil. Ömer Cansever geçen haftaki demeçleriyle ortalığı birbirine katmıştı, bugün de tüyü dikmiş. Şu an benim kafamda Topsakal'dan bile daha kötü bir seviyede vizyon olarak ve Topsakal'dan bile kötü olmak hakikaten hiç ama hiç kolay olmayan bir iş.. Kendisini de bu konuda tebrik ediyorum.

Öncelikle fotoğrafı netleştirelim istiyorum. Taraftarın gazıyla yönetime gelmiş olan bu oluşum maalesef ki çok kısa zamanda foyalarını belli ettiler. Özbek öyle büyük hatalar yapmıştı ki karşısında boşluk aday olsa seçilirdi hep söylediğim gibi ama bu yönetim de çok kısa dönemde ciddi hatalar yaparak maalesef ki çok kötü duruma düşüyorlar.. ve bu şekilde devam ettikleri takdirde Dursun Özbek bunlardan başkanlığı geri alırsa hiç şaşırmam. Sen taraftar gazıyla gelmiş bir yönetimsin şu kısa sürede iyi işler yapmalısın ki devam edebilesin.. şu halinle hiçbir şey veremiyorsun camiaya taraftara.. Basketbolda çok iyi sponsorlar bulacağız, aş yapacağız gibi vaatlerden buralara geliyorsan yönetim olarak bu işi bilmiyorsun ve taraftarı kandırıyor onlarla alay ediyorsun demektir ve bu da yönetim olarak senin sonunu hazırlar.

Ömer Cansever denilen yöneticinin bir de Galatasaraylı sporculardan oluşan bir takım kuracağım gibi bir açıklaması vardı geçen hafta ki o da tam manasıyla komedi.. Bu kadar basketboldan ve yönetimden uzak yöneticileri şubenin başına getiren Mustafa Cengiz de maalesef ki sonunu hazırlıyor. Bugün önümüzdeki seçimi kaybettiği gün olabilir. Zaten karşısına güçlü bir aday çıkarsa kazanma şansı oldukça düşükken, bugün normal şartlardaki şansını da oldukça zayıf hale getirdi bence.. Başkan Cansever ve Recevik biraderleri seçimde listesine alırsa ve gelecek sezonun planlamasını bu arkadaşlara yaptıracaksa bence seçime girmesin. Kaldı ki bu arkadaşların olmaması da tek başına yetmez. Basketbol için ciddi ve somut vaatleri olmalı ve basketbolu yönetebilecek kaliteli yöneticiler almalı listesine. Kaldı ki alsa bile bugün itibariyle yönetimin fiyakası ciddi manada çizilmiştir. Zaten bugüne kadar pek bir şey yapmadılar ve bugün itibariyle karizmayı da feci halde çizdirdiler. Geçmiş olsun.
 
Son düzenleme:
Utanmaz ve arlanmaz bir ikili. Can Topsakal'dan bile vasat olmayı başarabilen bir ikili. Gerçekten her cümlelerinde, her kelimelerinde şaşkınlığım ve hayretim arttı. Önce seyirci beğense de, beğenmese de gibi bir tavır, ardından bir de utanmadan 'maçlara gelmiyorlar' diye bir azar. Olağanüstü, aklım almadı, bir komedi programı niyetiyle izlemeye başladım, o zaman daha mantıklı geldi bazı şeyler. Acilen istifa etmeli bu ikili, etmiyorsa da görevden hemen alınmalı. Eğer bunlarla devam etmek gibi bir düşüncesi varsa Sayın Cengiz'in, kusura bakmasın, hemen o da bırakıp gitsin. Burası Galatasaray. Zaten normalin çok altında bir bütçeyle devam ediyoruz yolumuza, bir de neymiş, sadece yerlilerle oynayacakmış beyefendiler. Yok ya, başka arzunuz?
 
 


Ömer Canseven:



* Kendi işimizi gücümüzü bıraktık, bu işle uğraşıyoruz.

Ah be abicim kusura bakma Galatasaray yöneticisi ben olduğum halde seni bu işlerle uğraştırıyorum...


10 senedir Galatasaray basketbolunu takip ediyorum. 10*12=120 ay desen 120 defa şubeyi küçültüyoruz lafı ve icraati duymuşumdur. Edip Cansever'in bir şiiri geldi aklıma. Başka yazıp da ceza almak gerçekten istemiyorum...

masa da masaymış ha
bana mısın demedi bu kadar yüke
bir iki sallandı durdu
adam ha babam koyuyordu.
 
Ya seyredemedim programı, iyi ki de seyredememişim herhalde sinirden kriz geçirirdim. Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum. Bu Recevik ve Cansever beyler basketbolun "b" sinden anlıyorlar mı acaba? Galatasaray malesef basketbol ve futbol olarak ayrılmadığından dolayı büyük sıkıntılar çekmektedir. Basketbol yıllarca futbolun üzerinde bir kambur olarak gözükmektedir. Ama unutulmasın ki bu kulüp 2 sene önce erkeklerde eurocup şampiyonu oldu. Kadınlarda hem euroleague'i hem eurocupu kazandı. Böyle çok yakın zamanda büyük başarılar görmüş kulube sen nasıl gençlerle sahaya çıkıcaz seneye dersin? Bunu yapan en son Ted Ankara Kolejliler vardı geçen sene Shannon Shorter en iyi yabancısıydı onun yanına 2 tane daha yabancı, gerisi tamamen tecrübesiz gençlerden oluşan bir kadro kurdular, Sonları hüsran oldu her maç 20 fark yediler. Şimdi biz mi o duruma düşücez? Bizi düşürecekler utansın. Koskoca yılların Yenilmez Armadasına, Tadından Yenilmez Armada diye dalga geçer oldular.

Biz güya pivot beklerken, oyuncuların ücretleri ödenir derken şimdi daha da kötüsü oldu, Seneye gençlerle çıkıcaz deniyor. Bu küme düşmekle her maç 20 sayı fark yemekle eş değerdir. Bir de sen o takıma destek mi isteyeceksin? Kim gider o çocukları desteklemeye. Hadi gitti diyelim onların günahı ne ne hakedecekler her maç 20 sayı yemek için. Ayıptır günahtır. Madem oyuncu takip edemiyorsun, şu forumdan bile getirsen 1-2 kişiyi yemin ediyorum senden daha iyi yönetir şubeyi. Baştan neden Odeabank'tan daha iyi sponsor bulucam dersin? Sonra çıkıp baskete para veren olmaz diyorsun? Yalancısın. Bu böyle gitmez. Başkan'ın buna el koyması lazım. Dursun gitsin, Topsakal gitsin diyorduk ama bunlara kalmak için değil. Onları aramıyorum ama rakiplerimiz bize bir taraflarıyla gülüyor. Önemli olan bizim ne istediğimiz, neyi başarabileceğimiz. Ama bu gibi spor adamlarıyla bir yere varılamaz. Derhal farklı bir anlayış getirilmelidir. Basketbol bu klube çok önemli başarılar kazandırdı . Harcamak bu kadar kolay olamaz.
 
Özellikle ekonomik konularda haklı olsalar bile bunları dile getiriş şekilleri hiç hoş değil. Galatasaray'da yönetici sıfatına sahip olan insanlar "yarım paket sigara parası, basketçi" gibi ifadeler kullanmamalı. Sıkıştıkları zaman "taraftarımız" lafını dillerinden düşürmeyip şimdi "onların gazıyla hareket etmeyeceğiz" demek büyük bir aşağılamadır. Bu ifadelerden ötürü utanç duydum. En kısa zamanda tekrar bir basın toplantısı düzenleyip özür dilemelerini bekliyorum.

Saygılar.
 

Üst