• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Okan Buruk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Bugün bir kez daha gördük ki, 3 senedir rakiplerden iyi kadroya sahip olmanın ekmeğini yemiş. Bu sene biraz eli yüzü düzgün rakipler karşısına gelince hiçbir derbiyi kazanamadı. Ki 3 sezondur en büyük farkı derbi galibiyetleriydi.

Hocamın Olimpiyat stadında gözüne perde iniyor 😄
Canı sağolsun.

Önemsiz bir kupa. Fenerbahçe, yıllardır kupa kazanamamanın verdiği hırsla doğal olarak daha çok isteyen taraftı; bu yüzden sahada daha agresif, daha istekli ve daha mücadeleciydiler.

Bizim oyuncular ise maça konsantre olmaktan çok, sanki gezmeye gelmiş gibiydi. Ciddiyet, tempo ve kazanma arzusu eksikti. Böyle maçlar, rakip ne kadar isterse istesin, sen istemediğin sürece kazanılmaz.

Kupa onların olsun; asıl hedef olan ligde bu rehavetin tekrar etmemesi şart. Lig bizim olsun.

Yani Sane'den olmayacak bu maç belli. İlerideki diğer adamlar da leş atıyor tüm takım gibi. Ahmed Kutucu formdayken niye bekleyip dakika 80'e kadar bize Sane eziyetini izletirsin ? Ahmed girer girmez rakipleri eksiltip ceza sahasına girmeye başladı.
Bu takımın bugün maça gelmediği ilk yarıdan belli oldu. 2.yarıya 5 oyuncu değiştirip girsen kim sana laf edecek ? Tam ileri gittin diyoruz yine 1 adım geri gidiyorsun hoca. Şu iğrenç oyuna uzun süre sessiz kalıyorsun.

Ben hocanın bazı açıklamalarını anlamıyorum.Trabzon maçında Günay'ı oynatarak bu açıklamayı yapacaksın.Yoksa garip duruyor.

Kötü performansı olsa da maç tamamen Günay'a yazmaz.Hem takım maçı hiç istemiyordu,hemde Okan hoca geriye düştüğü maçlarda çözüm üretmekte sıkıntı yaşıyor.Biz Fenerbahçe deplasmanında öne geçtiğimizde,bugün Fener'in öne geçtikten sonra bulduğu kadar pozisyon bulabildik mi bulamadık.Hava şartı ve zeminde kötüydü ama canımı sıkan başka bir nokta ise yedek kulübemiz.Umarım bu maç takımın moralini yere düşürmez.Trabzon maçında kaybetsek hiç umrumda olmazdı bu arada.Fener'e moral vermek kötü,Süper Ligdeki tek rakibin sonuçta.Sağlık olsun.

Kupa maçında yedek kaleci oynatma inadından inşallah bu Fenerbahçe maçından sonra vazgeçmiştir.

Kupa maçında yedek kaleci oynatma inadından inşallah bu Fenerbahçe maçından sonra vazgeçmiştir.
Mevzu sadece kaleci mi Trabzon maçında günayı oynatsa yüreğim gam yemezdi.
Ayrıca tedesco gole kadar sonrasu 0.70 gol beklentisi oynatmayayım basayım illa ki atarım dedi topla oynarsan yersin bunderbilerin klasiği vereceksin oynasın
Ayrıda on numarada yuhusa güvenmem mertens vari oyuncu lazım

Yönetimi korumak amacıyla sene başında da şu anda da kadrom yeterli deyip kendine de bize de yazık ediyorsun.
Sene sonunda şampiyon olamazsan ilk seni harcayacaklar hocam.

Üç senedir şampiyon yapan hocaya kimi oynatıp kimi oynatmayacağı konusunda kimse karışamaz.

FB maçına çok takılmaya gerek yok. Gerçen sene sezon başında BJK'dan beş yiyerek lig öncesinde bu kupayı yine kaybetmiş ama ligi kazanmıştık. İçinde bulunduğumuz sezon da büyük ihtimal benzer bir senaryo gerçekleşir. Bu sezon gol bulmakta ve geriye düştüğümüz maçları çevirmekte zorluk yaşıyoruz. Transfer sürecinde hala defansif orta saha bakmamız bana tuhaf geliyor. O pozisyona da birini alsak çok iyi olur ama öncelikleri belirlememiz lazım.

Taraftarın hocayı yollama gevezeliğini dikkate almamayı 2009 yılında bıraktım. O sezon Beşiktaş'ın 2puan gerisinde Kadıköy de UEFA kupasını alma şansımız var iken sırf samiyen de koceliye 2-5 yenilince(o maçı hatırlayan bilir servet sakatlanınca son 15 dakika 10 kişi oynayıp 2-3 geride iken gol kralın baros dk 88de penaltıyı kaçırınca kaybettin) panikle Michael Skibbe yollandı yerine plansızca Bülent Korkmaz getirildi takımında ki tek sağlam stoperi meira da satınca hem lig gitti hemde UEFA kupası

Şu saatte Okan Buruk'u göndermek şampiyonluğu satmaktır.
Bunu ancak Fenerbahçeliler ister.
Aklı selim olan Galatasaray taraftarı bu saçmalığı aklına bile getirmez.

Bizim taraftarın beklentileri bana biraz gerçeklikten kopmuş gibi geliyor. Her sezon ligde 34’te 34 yapalım, bütün kupaları kazanalım, her maç rakibi ezelim, Avrupa’da da yarı final oynayalım… Futbol maalesef böyle bir oyun değil.

Dünden beri Tedesco övülüyor mesela. Oysa ilk geldiği dönemde, rakipler bazı maçlarda erken kırmızı kart görmemiş olsaydı, belki de birçok maçta puan kaybı yaşanacak ve çoktan gönderilecekti. Dün eleştirilen biri, bugün bir anda kahramana dönüşebiliyor.

Futbol biraz iniş çıkışlarla, biraz sabırla yaşanıyor. Her sonucu felaket ya da mucize gibi görmek yerine, süreci daha sakin ve adil değerlendirmek gerekiyor. Aksi hâlde ne takım rahat ediyor ne de biz.

İstifa etsin ,bıraksın gibi sözler maç sonu bir anlık yapılan yorumlardır muhtemlen. Yoksa bunlar gerçeklikle alakası olmayan talepler, yani hoca gitsin de yerine yine Jan Olde Riekerink falan mı gelsin .

Sezon sonu şampiyon olamazsak gider. Ben olacağımıza inanıyorum.

Geri