Play-Off 2. Maç | Beşiktaş Cola Turka 70 - 80 Galatasaray CC

Sevineceğimiz en büyük olay asla pes etmememiz BJK bir ara çift hanelere çıkardı ama asla bırakmıyoruz. Bu oturmuş felsefe çok güzel. Yenilebiliriz ama asla pes etmeyeceğiz!!!
 
O kadar istikrarlı oynuyoruz ki hiç oyun düzeninden kopmuyoruz. Helal olsun aslanlara.Shumpert 5 sayı attı ama çok işe yaradı. Shumpert'ın 3 lüğünden sonra spiker dedi : az attı ama öz attı aynen öyle oldu.. Yalnız hakemler yine aleyhimize çalıyor.Pota altında çok faul yaptılar bize ama hiçbirini çalmadı.
 
Ergin Atamanin kocluguna her gecen gun guvenimi yitiriyorum.Sokak basketbolunu nasil tercih eder boyle ust duzey bir hoca anlamak mumkun degil.Birde su noktayi vurgulamakta fayda var hakemler ince ince dogramaya devam etti bu mactada ama Besiktasin buna ragmen kazanma sansi yoktu.Disiplinli oynayan takimlara karsi hakemler bizi dogramaya devam ederse telafisi guc olabilir.Yeni yonetim bir an once agirligini koymali.
 
beyler birşeyi belirleyelim twitterda tt yapalım varmısınız?= yenilmezarmada olabilir gsbasketbol olabilir koydukmu olabilir süpürdük mü olabilir buseneşampiyonuz olabilir?=
 

Üst