• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Kupası | Fenerbahçe Opet 86-66 Galatasaray Çağdaş Faktoring

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
🏆 Türkiye Kupası
🗓️ Final
🏀 Fenerbahçe Opet
📆 11 Ocak 2026
⏰ 16:00
🏟️ Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu
📌 Denizli
📺 HT Spor

Kazanmamızı çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum.(En fazla bu kadar iyimser olabiliyorum)

Kazanmamızı çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum.(En fazla bu kadar iyimser olabiliyorum)
Yükseltiyor ve kazanma ihtimalimizin 0(yazıyla sıfır) olduğunu söylüyorum...

Dorka oynarsa herşey olur

Bu takımın transfer yapacak bütçesi var mı yoksa transfer mi düşünülmüyor ? Mücadele ve sertlik seviyesi arttığında sıkıntılar çekmeye başlıyoruz.Kamiah Smalls bu maçta iyi oynar,kötü oynar bilmem ama bizim için yeterli oyuncu değil.Senin Avrupa pasaportlu Abd'li oyuncun üst üste 6 da 1 veya 7 de 2 ile oynamaz.Oyundayken hiç güven vermiyor.

2 maçtır sağolsun Elizabeth Williams bizi taşıyor.Fener karşısında 24 sayı 17 ribaund gibi akıl almaz performans gösterse kazanabilir miyiz emin değilim.

Bizim takımın geri kalanını oynatacak,skor yapacak,Oblak'a yardımcı olacak oyuncuya ihtiyacımız var.Takımın yerli-yabancı kurgusunda sıkıntılar var.Kayseri'ye,Sopron'a 50 fark atarsın,bunlar senin rakiplerin değil.Transfer yapacak durumumuz yoksa sezona dair beklentimizde olmasın.

Kötü oynuyoruz ve kadro olarak da bizden çok iyiler. Çok şans görmüyorum.

Kazanmak kaybetmekten öte sahada mücadele eden,sezon başında rakipleri savunmayla boğan o takımı seyretmeyi umuyorum. Fenerbahçe ile ligde oynadığımız maçta takımımız 3 period sıfır savunma, sıfır mücadele edip 4.period bir şeyler yapılmaya çalışılmıştı, umarım bu maçta bütün maç boyunca o savunma azmi gösterilir.

20 sayi fark yeriz

Dursun Özbek, 3,5 yıllık 2. başkanlık döneminde bir kadın ve erkek basketbol takımından basketbol kupası almaya en yakın anı yaşıyor. Bugünkü Futbol süper finali ne olursa olsun yarın Denizli'de maçta olmalı. Eğer bu maçta takıma desteğini göstermezse ve takım kaybederse, Mayıs ayında "4 yıllık başkanlığı 2 Basketbol takımından da sıfır kupa ve sıfır başarıyla bitti." sözüyle anılır. Basketbol düşmanlığı alnına silinmeyecek şekilde kazınır. Ama takım maçı kazanırsa bu Fenerbahçe'de bir kırılma yaratabilir. Sonrasında lig ve belki de Euroleague şampiyonluğunu getirecek bir hava yakalayabiliriz.

Geldiğinden beri yüzde yüzünü vererek oynamayan Marine Johannes ve bir maçı bir maçını tutmayan Kamiah Smalls ikilisi yüzde yüz performansla oynarsa bir şansımız var. Onlardan biri bile aksasa takım hücumda çok durağan kalıyor. Kazanmak için ikisinin de yıldızlaşması ve takımı taşıması şart.

Son düzenleme:
Dorka var Johannes yok.

Kazanmamız için bizim çok iyi şut sokmamız onlarında pota dövmesi gerekiyor 😄

Galatasaray’ın spor kulübü olarak geçmiş dönemlerde damgasını vurduğu branşta bile geldiği nokta içler acısı. Ben kadın basketbolu yakında takip eden biri değilim. Kazanmamıza imkan verilmiyor 20 mi fark yeriz 10 mu bu konuşuluyor. Gerçekten soruyorum fb ile olan bu tabloya karşı nasıl rahatsız olunmuyor? Nasıl normalleştirildi bunca senedir?

Maç oralara doğru gidiyor beklendiği gibi.

Mccowan ve Allemand harici Fener'deki yabancılardan birisi bile bizde oynuyor olsa aşırı seviniyor olurduk.

Senin uzunların Dorka'nın ve Kuier'in dış atış tehdidi dışında,Williams'ıda katarsak yakın mesafe bitirmeye çalışan oyuncular.Dış atış bir uzun için avantajdır fakat aynısı Rupert ve Messeman'dada var.Rupert ile Messeman orta mesafeyi çok iyi atıyorlar.Sende bu yok işte.Topsuz koşularla,hızlı oynamaya çalışarak,potaya atak ederek var olmaya çalışıyorsun sen.Senin uzunlarında yakın mesafe bitirişler var daha çok.

Onlarda uzunların yanı sıra birde boşu gördüğü anda kaçırması zor olan Mcbride var.Topu yere vurabilen iyi şut atan,bitirişleri iyi olan Gabby var.Fark o kadar çok ki.Tarafsız saha veya deplasmanda bu farkı kapatman çok zor.

Dursun Özbek, 3,5 yıllık 2. başkanlık döneminde bir kadın ve erkek basketbol takımından basketbol kupası almaya en yakın anı yaşıyor. Bugünkü Futbol süper finali ne olursa olsun yarın Denizli'de maçta olmalı. Eğer bu maçta takıma desteğini göstermezse ve takım kaybederse, Mayıs ayında "4 yıllık başkanlığı 2 Basketbol takımından da sıfır kupa ve sıfır başarıyla bitti." sözüyle anılır. Basketbol düşmanlığı alnına silinmeyecek şekilde kazınır. Ama takım maçı kazanırsa bu Fenerbahçe'de bir kırılma yaratabilir. Sonrasında lig ve belki de Euroleague şampiyonluğunu getirecek bir hava yakalayabiliriz.

Geldiğinden beri yüzde yüzünü vererek oynamayan Marine Johannes ve bir maçı bir maçını tutmayan Kamiah Smalls ikilisi yüzde yüz performansla oynarsa bir şansımız var. Onlardan biri bile aksasa takım hücumda çok durağan kalıyor. Kazanmak için ikisinin de yıldızlaşması ve takımı taşıması şart.
Her zamanki gibi içi bomboş bir yazı. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama Galatasaray'da basketbola ilgi gösteren kaç başkan gördün?

Fenerin 3 yabancısı 10+ sayı atmış
Bizim üç yabancımız 5+ sayı atmış

Fark burada

Johannes ya da başka bir yıldız da gelmiş olsa bu takımı benimsemeyecek çünkü en ufak çekiciliği olmayan bir kulübe geldiklerinin farkındalar. Bugün maçı zaten fb alacak mentaliyle çıktılar maça. Galatasaray’ın bütün branşlarda yapması gereken para harcamak önce para harcanması lazım sonrasında bazı şeyler oturur. Zarar etme pahasına para harcanmalı yoksa her sene daha fazla ezileceğiz. Fb 15 senedir senden 20 kat fazla harcamıştır onun kazandığı şeyler kaybettiğinin çok ötesinde. Ekonomik olarak da iki kulüp arasında önemli bir fark yok ki sen son 10 senede 5 defa şampiyon oldun. Gs futbolda büyük üstünlük kurduğu dönemde bile fbyi ekonomik anlamda ezemedi. Tam tersi olsaydı ne olurdu acaba? Hala para harcamayalım değil mi?

Yani her şeyi sokuyorlar biz kolay atışları kaçırdık ve doğal olarak fark açıldı.

Geri