Yakup Sekizkök

Mitrovic'te çok umutluydum bu sefer karar aldım hiç umutlu olmayacağım ancak hazırlık kampında çekmece maçından sonra Mitrovic'in gönderilip Yakup Sekizkök hamlesi gerektiğini düşünenlerdendim. Umarım başarılı olur.. Gerçekten yorulmaya başladım bazı şeylerden...
 
Ben kenardaki duruşunu ve karakterini beğeniyorum. Daçka'daki performansını başarılı ya da başarısız bulmak zor çünkü baskının olmadığı bir ortamda çalıştı. Ligimizde de takımları sezon ortasında kötü durumdayken alıp değişim yaratan ancak şartlar düzelmişken başarılı olamayan hocalar çok var. En yakın örnekler Pistiolis ve Mitrovic. Biz ne lige ne de BCL'ye havlu atmış değiliz. Kulübümüz Yakup Hoca'nın kendini kanıtlaması için çok güzel bir yer.

Aslan hocamız hoş gelmiş.
 
Herkes hoca üzerinde baskı olacak diyor ama bence bizim şubede baskı falan yok, Mitrovic aylarca istediği gibi at koşturdu, maç sonu açıklamaları burada hepimizi çıldırttı, taraftarla kulüple dalga geçen açıklamalar yaptı kimse ses çıkarmadı. Bence yönetim bazında en stressiz çalışacağı kulübe bile geliyor olabilir. Açıkçası taraftar anlamında da eskisi gibi bir baskımız olduğunu düşünmüyorum

Yakup Sekizkök hayırlı olsun, umarım kendisiyle başarılar yakalayıp uzun yıllar beraber çalışırız. Çok başarılı olması dileğiyle.
 
Yakup hocam yakında seni de yemeye başlarlar. Çünkü sürekli birilerinin kellesini almadan rahat duramazlar. Geleneksel rahatlama yönetimimizdir.
 

Üst