• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Rıdvan´dan: " bir Ergenekon değil " yorumu bekliyorum : )

Ben hiçbir şey beklemiyorum sokağa çıkmaya yüzleri kalmadı. :)

Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamalarından çıkardığım seneye bizi fenerbahçesiz bir lig bekliyor :)

Bu arada mahkeme yayın yasağı talebini reddetmiş.

Delilleri aldık dava bitmeden karar vereceğiz dedi.Hayra mı yoralım şerre mi anlamadım.

Evet ama o adamlar Aziz Yıldırım'a tapıyorlar hala.Gözümüzde dahada yükselecek diyorlar.Gram acımam onlara gram.O kadar kandırıldılar,strese,heyecana girdiler ama onlar hala net göremiyorlar olayları,objektif bakamıyorlar daha doğrusu bakmıyorlar.

Ben zaten gerizekalı azize taraftarlarından bahsetmiyorum (onlara herşey müstehak)
Ben uefa kupasına bizimle birlikte sevinen ezeli rakip ebedi dost bilinçli gerçek fenerbahçe taraftarlarından bahsediyorum.

Onlar için çok acı bi gerçek daha var her fırsatta bizim METİN OKTAY'ımızla kıyasladıkları cemil turanında işlerin içinde olması
Pehh METİN OKTAY'la kıyaslanan adama bak ALLAH'ım iyiki GALATASARAY'lıyım...

Serdar kulbilge ts gencler maci icin gozaltindaymis sanirim

Savcı beyle görüştük, soruşturma hakkında bilgi aldık. Birlikte takip edeceğiz. Şu anda söyleyeceğimiz fazla birşey yok" diyen Aydınlar, daha sonra çok önemli açıklamalar yaptı.

"15 Temmuz'da UEFA&ya takımlar bildirelecek. Çok az zaman var" sorusuna şu yanıtı verdi: "Zaman darlığının farkındayız. Bu süreyi iyi değerlendireceğiz. Bu takvime uyacağız!"

"Davanın bitmesini bekleyecek misiniz?" sorusuna da yine net bir yanıt veren Aydınlar "Davanın bitmesi çok uzun sürebilir. Biz delillere göre hareket etmek zorundayız!"

Fenerbahçeyi kurtaracak tek şey davanın bitmesini bekleme bahanesi olurdu o da bu açıklama ile bitti zaten beklemeye kalksalar Fifa ile tamamen ters düşülür ve bu durum tüm Türkiye'yi etkilerdi çünkü daha sert kararlar çıkardı Fifa tarafından.. Delillere göre hareket edileceğine göre sadece bizim gördüklerimiz bile yeter ama diğer delilleri de gören M.Ali Aydınlar'a fazlasıyla yetmiş olacak ki kararı 15ine kadar almaya karar vermiş ve bu durumda Fenerbahçe'nin kurtulması imkansız..

fenerbahçe, eskişehir ve sivas bir alt lige düşürülür, soruşturmanın ilerleyen safhalarında beşiktaş, bursaspor, karabük ve trabzonsporun da eksik girişim, önceki sezonlarda yenilen haltlar vb gibi bir takım eylemler ile dosyaya girmeleri sonucu bu kulüplerin tamamı avrupa kupalarından men edilir, hepsine gelecek sezon için muhtelif ağırlıkta eksi puanlar yazılır. sonuçta bu yıl türkiyeyi avrupa kupalarında temsil etmek konusunda son sezonun 1., 2., 3., 5. ve 7. ve 9. kulüpleri devre dışı kalınca ligi 4. bitiren kulüp olan gaziantepspor doğrudan şampiyonlar ligine, 6. bitiren kayserispor öneleme ile şampiyonlar ligine gönderilir. uefa avrupa ligine ise 8. bitiren galatasaray ile 10. bitiren manisaspor gider. böylece galatasaray'ın daha düne kadar gelecek sezon avrupa da olmayacak olmasına rağmen drogbaların, forlanların peşinde neden koştuğu da anlaşılmış olur

ekşiden alıntı :D gayet mantıklı dermişim :D

Teşekkürler Sinan sağol.

Zaten bir kaç arkadaşın başka forumlarda belirttiği gibi, kulübe verilecek disiplin cezası başka, bu kişilere verilecek cezalar başka. Moggi'nin davası hala sürüyor İtalya'da. İtalyanlar ne yaptı, çok hızlı bir şekilde hem de Dünya Kupası şampiyonluğuna giderlerken 3 haftada Spor mahkemesi kurdular ve sportif anlamda tüm cezaları kestiler. Juve düşürüldü ve diğer cezalar. Federasyonun hemen toplanıp karar vermesi gerekiyor. Deliller sağlamsa bu kulüplerin hepsi gereken cezayı almalı.

Alpaslan, Bursaspor un bu operasyonda adı geçiyor mu ki avrupaya katılamayacaklar...

Alpaslan, Bursaspor un bu operasyonda adı geçiyor mu ki avrupaya katılamayacaklar...

Olay takımların adının geçip geçmemesi değil üyenin kurduğu senaryo :D

Bu arada malum yasa 14 Nisan sonrasını kapsıyor.Ancak soruşturmadaki Eskişehir-Fenerbahçe maçı bu tarihten önce olduğu için diğer kluplere de sıçrayacağı konuşuluyor ihtimal dahilinde görmesemde.Gerçi elinde sağlam kanıtlar varsa 3-5 günün hesabı yapılmaz bu konuda.

fenerbahçe, eskişehir ve sivas bir alt lige düşürülür, soruşturmanın ilerleyen safhalarında beşiktaş, bursaspor, karabük ve trabzonsporun da eksik girişim, önceki sezonlarda yenilen haltlar vb gibi bir takım eylemler ile dosyaya girmeleri sonucu bu kulüplerin tamamı avrupa kupalarından men edilir, hepsine gelecek sezon için muhtelif ağırlıkta eksi puanlar yazılır. sonuçta bu yıl türkiyeyi avrupa kupalarında temsil etmek konusunda son sezonun 1., 2., 3., 5. ve 7. ve 9. kulüpleri devre dışı kalınca ligi 4. bitiren kulüp olan gaziantepspor doğrudan şampiyonlar ligine, 6. bitiren kayserispor öneleme ile şampiyonlar ligine gönderilir. uefa avrupa ligine ise 8. bitiren galatasaray ile 10. bitiren manisaspor gider. böylece galatasaray'ın daha düne kadar gelecek sezon avrupa da olmayacak olmasına rağmen drogbaların, forlanların peşinde neden koştuğu da anlaşılmış olur

ekşiden alıntı :D gayet mantıklı dermişim :D

Bu kadar çok takım ceza alırsa ki hepsinin delilleri karsı yaka kadar net değildir bu dava uzar gider ve türkiyeden hiç bi takım avrupa kupalarına katılamaz bence

Zaten yeni federasyon başkanının açıklamalarından sonra 2 sonuç çıkacaktır.

1-Fenerbahçe ve türevleri alt lige düşecek.
2-Federasyon maheme sürecini bekleyecek.UEFA olaya el atcak milli takım dahil hiç bir takım Avrupa platformunda mücadele edemicek. Bence bu 2 sonuçtan başkası çıkmaz 2.sonuç çok zor. 1.sonuç ise federasyon başkanının fanatik fenerli olmasından dolayı - puan cezasıyla falan geçiştirilmesi.

bence Fenerbahçe ve Sivasspor kesin düşer Başkan+Yönetimle işin içinde oldukları için.. diğer ismi geçenler kişisel olarak cezalandırılır (Bülent Uygun-Ümit Karan-Mehmet Yıldız,Korcan,Emenike,Sezer vsvs.) Tabi sadece süper lig kulüpleri için söylüyorum. Bank Asya'da da olacaktır bişeyler..

Ben açıkçası Trabzon-Kayseri maçındada birşeyler olabileceğini düşünüyorum.Avni Aker'den puan çıkardıktan sonra adeta lig bitmiş gibi oynadılar.Birde arenadan puan çıkardılar.Müthiş bir kayseri vardı sahada ama bir daha göremedik o takımı ne içerde ne kadıköyde.

Ben açıkçası Trabzon-Kayseri maçındada birşeyler olabileceğini düşünüyorum.Avni Aker'den puan çıkardıktan sonra adeta lig bitmiş gibi oynadılar.Birde arenadan puan çıkardılar.Müthiş bir kayseri vardı sahada ama bir daha göremedik o takımı ne içerde ne kadıköyde.

Sen bişeyler biliyosun galiba 15 dk ya kadar ekip otosunu gönderiyorum kapının önüne :) zorluk çıkarma lütfen :)

Yok abi ya :) ne de olsa pilot takımı gibi bişey oldu artık :)

Geri