Rıdvan´dan: " bir Ergenekon değil " yorumu bekliyorum : )
Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamalarından çıkardığım seneye bizi fenerbahçesiz bir lig bekliyor![]()
Evet ama o adamlar Aziz Yıldırım'a tapıyorlar hala.Gözümüzde dahada yükselecek diyorlar.Gram acımam onlara gram.O kadar kandırıldılar,strese,heyecana girdiler ama onlar hala net göremiyorlar olayları,objektif bakamıyorlar daha doğrusu bakmıyorlar.
Ne dedi ki ?![]()
Alpaslan, Bursaspor un bu operasyonda adı geçiyor mu ki avrupaya katılamayacaklar...
fenerbahçe, eskişehir ve sivas bir alt lige düşürülür, soruşturmanın ilerleyen safhalarında beşiktaş, bursaspor, karabük ve trabzonsporun da eksik girişim, önceki sezonlarda yenilen haltlar vb gibi bir takım eylemler ile dosyaya girmeleri sonucu bu kulüplerin tamamı avrupa kupalarından men edilir, hepsine gelecek sezon için muhtelif ağırlıkta eksi puanlar yazılır. sonuçta bu yıl türkiyeyi avrupa kupalarında temsil etmek konusunda son sezonun 1., 2., 3., 5. ve 7. ve 9. kulüpleri devre dışı kalınca ligi 4. bitiren kulüp olan gaziantepspor doğrudan şampiyonlar ligine, 6. bitiren kayserispor öneleme ile şampiyonlar ligine gönderilir. uefa avrupa ligine ise 8. bitiren galatasaray ile 10. bitiren manisaspor gider. böylece galatasaray'ın daha düne kadar gelecek sezon avrupa da olmayacak olmasına rağmen drogbaların, forlanların peşinde neden koştuğu da anlaşılmış olur
ekşiden alıntıgayet mantıklı dermişim
![]()
Ben açıkçası Trabzon-Kayseri maçındada birşeyler olabileceğini düşünüyorum.Avni Aker'den puan çıkardıktan sonra adeta lig bitmiş gibi oynadılar.Birde arenadan puan çıkardılar.Müthiş bir kayseri vardı sahada ama bir daha göremedik o takımı ne içerde ne kadıköyde.