• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL 6. Hafta | Fenerbahçe 96 - Galatasaray 82

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu maç zor caferağda maça gideceğim ama orda şans ve hakem faktörü de fenerden yana takım biraz hırpalandı casares maçınından sonra bu maçı oynamak belki motivasyon için iyi olabilir çünkü çarşamda günü galatasar o younla aynı farkı fenerbahçeden de yerdi ışıl prince ekstra oynamalı taurasinin motivasyonu önemli seyircinin ona olumsuz tezahuratuı muhtemel ama o bence ters teper

Alba tabiki kayıp ama ben bunda hayır vardır diye düşünüyorum en azından pota altında matiç oynayacak fenerin 1-2 numarada üstünlüğü bu maç için bence dengelendi gibi ve pota altında en azından matiç olacak.prince,taurasi ve charles üçlüsüne bahar,şaziye,ışıl, melisa ve matiç'ten üçü katkı versin buradan galip gelmememiz için sebep göremiyorum.matiç'in oynaması tina'nın üzerindeki yükü hafifletmek açısından çok iyi oldu matoviç,nevriye,nevlin ve tamane pota altında bize bariz ağır basıyor bence.

Matiç sadece avrupa için alınmadı mı?Lig için lisansı yok diye biliyorum.

Matic'in lig için lisansı mı çıktı ki apar topar? Matic oynamaz yani pazar.

Benim anlamadığım fener'de tamane,babkina,matoviç oynuyorda matiç'e neden ligde oynaması için lisans gerekiyor.arkadaşlar'dan bilgisi olan varsa açıklama yapabilirmi rica etsem.

5 yabancı ile sözleşme yapılabiliyor, Fb'nin kadroyu sayarsan 5 yabancı olduğunu görürsün o saydığın isimler o yüzden oynayabiliyor.

Rakibin üzerinde büyük bir baskı olacağını düşünüyorum. Cum Baba maçında yenilgi sonrası birde kendi sahalarında yenilirlerse bu şokun altından kalkamazlar. Biz yenilsekte Çok sorun olmaz sonuçta deplasman ve eksiklerimiz var.
Aslında son Eurolig maçından sonra gördük Alba bizim için çok önemli bir oyuncu. Böyle bir oyuncunun eksikliği çok kötü oldu helede böyle bir maçtan önce.
Ama bizim takımımızın çok hırslı çıkacağını düşünüyorum bu maça. Ancak bu maçta Taurasi meselesinden dolayı büyük olaylar çıkabilir. Gereken önlemler umarım alınır. Zira çirkeflikte lider olan bir taraftar bizi bekliyor.

Bu macı mutlaka kazanmalıyız eksıkler bahane olmamalı tına,taurası,prınce 3 onemlı ısme sahıbız yerlıler en azından savunmada katkı verırse kazanırız

Eğer Matic oynamayacaksa Fowles'ın bir iyilik yapıp 1 aralıkta değilde bu maça yetişmesi lazımdı.

Sanki oynayınca bir şey yaptığı var, neyse...

Sanki oynayınca bir şey yaptığı var, neyse...
Geçen seneden Fowles'ın o halini unutmak mümkün değil.Hala bunu anlamayanlar var Matic oynarsa eğer 4 ve 5 te oynar ve hem Tina'nın hemde Bahar ve Melisa'nın dinlenmesini sağlar.Yani 4-5 numara üstünlüğü bize geçer.

Kubilay kardeşim Nevriye, Matovic, Tamane, Nevlin' den oluşan uzun rotasyonuna karşı Matic oynarsa üstünlük bizemi geçer? Rüya falanmı gördün Matic maçı alıyordu? Matic hiç oynamasın 40 dakka oynayan Tinanın ölüsü daha iyidir ondan.

Unutmadan ekleyelim: Cumhurbaşkanlığı maçında kupa törenine çıkan Fenerli oyuncuları alkışlayan bizlere karşı rakip tribünün yarın neler yapacağını hep beraber göreceğiz.

Alba'sız da yenebiliriz Fenerbahçe'yi, ama Matic de yoksa işimiz gerçekten baya zor. Pota altını rahat karatırlar.

E cumhurbaşkanlığı Kupası'nda niye karartamadılar acaba merak ettim ?

Tutmaları gereken iki kişi var. Angel ile Taurasi'yi, Tamane ve Nevriye veya Matovic ve Nebriye ile Tina'yı tutacaklar bence. Başarılı olurlarsa bizi yenerler, başaramazlar ise biz yeneriz.

E cumhurbaşkanlığı Kupası'nda niye karartamadılar acaba merak ettim ?
O maçta Zane Tamane yok tu o yüzden :D bu arada yarın maçta Matiç oynar inşallah ve ne demek istediğimi görüceksiniz.Ölüsü mü dirisinden iyidir Tina'nın onuda görücez! Bahar 3'e geçip Matiç 4 oynayabilir herşey düşünülebilir.Geçen senede bu saçma düşünce vardı hatırlıyorum :D Sylvia Fowles = 40 dakika demekti.Hala akıllanmayanlar var anlaşılan yazık!

Fowles 40 dakika oynar 1 maçta ama üstüste maçlarda oynayamaz, playoff serisiyle tek maçı 1 tutmak yanlış. Tina da yarın 40 dakika oynar, kenarda 5 dakika durup Matic oynayacağına Tina'nın 40 dakikasını herkes tercih eder.

Fowles 40 dakika oynar 1 maçta ama üstüste maçlarda oynayamaz, playoff serisiyle tek maçı 1 tutmak yanlış. Tina da yarın 40 dakika oynar, kenarda 5 dakika durup Matic oynayacağına Tina'nın 40 dakikasını herkes tercih eder.
5 dakika 5 dakikadır.Hem herşey düşünülebilir sadece bu değil.Bahar 3'e geçer penny'i tutar.Matiç oynar.Tina Faul problemine girerse oynar (inşallah girmez) :) . 15 dakika yeter bende sürekli oynasın demiyorum zaten :D

Herkese selamlar.Yarınki maçta kesin galip geleceğimizi söylemek çok zor.Fenerbahçe karşımıza Angel yada Penny'den yoksun çıkarsa ne kadar favori olursa bizde yarınki maçta okadar favoriyiz bence.Ayrıca onlar Euroleauge seviyesinde ( nevlinle 4 aslında) 3 uzunla pota altında üstünlük kurmaya çalışacaklardır ki en büyük avantajları bu maçta bu rotasyon.
Yinede hücumda topu paylaştırarak ve sadece Diana ve Tina'ya değil tüm oyuncularımıza hücumda opsiyon hazırlayarak hücum edersek maçı sonuna kadar başa baş götürebiliriz.Yerlilerden katkı alamıyoruz derken ben savunma olarak tüm yerli oyuncuların elinden geldiğinden fazla mücadele ettiğini ama hücumda onlar uygun pozisyonlar yaratılmadığını düşünüyorum.
Son 3 maçtır Işıl'a kaç kez 1 e 1 oyna dedi antrenör,yada Bahar'a kaç set çizildi ? Skor katkısı yapan yerli oyuncu olarak aldığımız Şaziye'ye kaç kez double screenden çıkarılarak veya boş şut imkanı yaratıldı.Gülşah'a kaç kez boş şut attırılacak org yapıldı ?
Atarlar kaçırırlar sorun değil ama bu oyunculara top kullandıracak pozisyon yaratılmazsa tüm dikkat Diana ve Tina'da olacaktır ,son maçta olduğu gibide sert ve org takımlarda sorun yaşayacağız.Buna çözüm bulması gerek teknik heyetin bence.Hücumda hareketli,ilk topu atmayan,herkesin eline top değdiği ve Işıl'ın penetrelerini özgür bırakacak sistemi uygulamamız gerektiğini düşünüyorum nacizane.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri