• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Hesap Doğrulama - Çok Önemli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:35
Önder abi Facebook'tan mesaj atmıştım,halledicem demiştin ya,ona göre haber vermeni bekliyorum.

Mail yollamistim, Taner Ali Tosun olan ismimi Taner Tosun diye düzeltebilir misiniz ? Tesekkürler kolay gelsin

Mail yollamistim, Taner Ali Tosun olan ismimi Taner Tosun diye düzeltebilir misiniz ? Tesekkürler kolay gelsin

Değişiklik yapıldı Taner Bey.

Bu arada istemleri gerçekleşmeyen arkadaşlar, kendilerinin es geçildiğini düşünmesin. Teknik sorunlar var ve çözümü için çalışılıyor.

adıma açılmış bir hesap değildi ama ben kullanıyordum şimdi ad soyad kısmını kendim olarak değiştirmek istiyorum admin@gsbasket.org a mail attım ama yanıt yok yardımcı olabilecek var mı?

Ahmet Bey, ad soyad bilginizi verirseniz kullanıcı adınızı değiştiririz.

soner özgün teşekkürler

İlk ismimi kullanarak kayıt olmamıştım.Galiba bu nedenle doğrulamayı yapamıyorum.İsmimin Özgün Emrah Turan olarak değiştirilmesini rica ediyorum.

Ben de ilk ismimi kullanarak kayıt olmamıştım. Mümkünse ismimin Ömer Caner Akbaba olarak değiştirilmesini istiyorum, aksi takdirde doğrulama yapamıyorum.

Doğrulama işleminde devletin sistemini kullandığımız için zaman zaman yoğunluktan doğrulama işlemi gerçekleşmeyebilir. Tekrar deneyin bir süre sonra.

Tesekkürler Onur bey

Merhaba benim de tam ismim Necdet Kerem Üler gerekli değişiklik yapılırsa doğrulamayı yapabileceğim. Teşekkürler.

İstenen değişiklikler yapıldı. Kimlik doğrulamayı tekrar deneyebilirsiniz.

Mail attım dönüş olmadı.

SABRİ GULER ---SABRİ GÜLER olarak değiştirilmesini rica ediyorum.

İsmimin Alp Emre Ceyhan olarak değiştirilmesini rica ederim

Mail atmıştım ama değişme olmadı. Ancak benim bir sorunum var. İsmim Ömer Faruk Konyalıoğlu ama kimlikte Ömer Faruk Konyalı'ğ'oğlu yazıyor. Yani yanlış yazılmış.

Yardımcı olunursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Mail atmıştım ama değişme olmadı. Ancak benim bir sorunum var. İsmim Ömer Faruk Konyalıoğlu ama kimlikte Ömer Faruk Konyalı'ğ'oğlu yazıyor. Yani yanlış yazılmış.

Yardımcı olunursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Doğrulamayı yapın, ismi düzeltelim tekrar.

İki üyeliği olanların isimleri düzeltilmiyor. Öyle olan varsa mesaj gönderin, düzeltelim.

Kimlikteki adım Bülent Yenal Çapar, ben Yenal Çapar şeklinde üye olmuştum. Doğrulama için, ismimin düzeltilmesini konusunda gerekli düzeltmeleri yapabilirseniz çok sevinirim.
Saygılar.

Benimde kimliğimde ismim İsmail Çağlar Şentürk olarak yazıyor. Forumda o şekilde düzeltilirse sevinirim. Hesabımı doğrultamıyorum.

- Düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Kolay gelsin.

ALI KEREM GUNER...............Ali Kerem Güner olarak değiştirebilir misiniz lütfen?
Teşekkürler

Geri