• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

Hopson yaktı beni bu kadar önemli bir maçta bir şeyler yapmasını bekledik ama açık ara en kötü maçını oynadı.

Hopson yaktı beni bu kadar önemli bir maçta bir şeyler yapmasını bekledik ama açık ara en kötü maçını oynadı.

Kendini basketbolcu zanneden Semih Erden denen zat varken Efes' den hiçbir şey olmaz. Yazık gerçekten de ...
Bu arada iyi bir fantasy oyuncusu olduğuna inandığım Scotty Hopson beni de hayal kırıklığına uğrattı.

Yazmazsam olmaz, Sergio Rodriguez çok başka bir oyuncu. Efes sezon başında Planinic yerine Rodriguez' e kancayı takabilseydi şimdi takım çok farklı yerlerde olabilirdi

8 oyuncudan 157 puan güzel güzel.. Sergio Rodriguez ve Dentmon süper oldu.. Delaney ve Furkan 43 getirir mi acaba bir 200 görelim :)

6 oyuncu 146 puan bakalım neler olacak ?

Kötü bir hafta geçiyor.
Lojeski ilk haftadan beri kadromdaydı, çıkarmıştım.22 rkg getirdi,yerini aldıklarım ise kötü puanlarda kaldı. Kredi kaybı da fazla oldu.

5 oyuncu 85 fena değil derken millet yine almış başını gitmiş bu haftada :D Navarro'dan 2.2 ile 5 oyuncu 85 ile başlamışız. Bu arada bir tavsiye rica edeceğim. İlerleyen haftaları, Top16'yı falan düşünerek formunu artıracağını varsayarak almıştım Navarro'yu. Beklentilerimin çok uzağında kaldı 2-3 haftada. Top16 için değiştirsem mi yoksa devam mı etsem. Önerisi olan?

Anadolu Efes' li Semih Erden ve Scotty Hopson' ın kadroda olduğu haftada sadece 8 oyuncudan puan alacağız. Bu nasıl iş anlamak mümkün değil.
Özellikle Semih Erden gitsin top toplasın, ne işi var sahada ...

Kredi kazanımı derken TOP 16' ya girerken epeyce kredi kaybım oldu, yazık oldu çok yazık.

Normal Sezonun son haftası da sona erdi ve genel anlamda hüsranla bittiğini söylemek yanlış olmaz.
Özellikle son haftalardaki olumsuzluklara rağmen; Top16 maçları öncesinde GSBASKET Ligi' nde 3. sırada olmak güzel. Tabi lig lideriyle arada 120 puanın olması pek de memnun edici bir durum değil.

Bakalım artık Top16' da daha dikkatli olup liderle aradaki farkı kapamaya çalışacağız. Bununla beraber lig 12. si Arda Ezer ligdeki berbat haline bakmadan verdiği tiyolara ara verirse daha sağlıklı olacak... ;)

Sonunda kadroda büyük bir revizyona gidebileceğim :D

Gençler TOP 16 maçlarının başlamasına sadece 10 saat kaldı.
Kadrodaki on oyuncuyu da değiştirme imkanı veren bu haftayı iyi değerlendiriniz.

Arda Bey,
Azalan şu kısa sürede ,pivot önerilerini alabilir miyim? :)

Kadrom 1 oyuncu dışında tamam sadece 65.1 kredilik bir pivot lazım önerilerinizi bekliyorum kimi alabilirim kadroya

Arda Bey,
Azalan şu kısa sürede ,pivot önerilerini alabilir miyim? :)

Nick Caner Medley 74.8
Derrick Brown 72.8
Bryant Dunston 72.2
Ante Tomic 68.7
Lamont Hamilton 63.4
Stephane Lasme 36.2
Milan Macvan 31.0

Medley +
Brown olabilir
Dunston Begic ve Printzetis geliyorlar, süresi azalacaktır. Kafamı bu karıştırıyor.
Tomic. Lorbek geldi, nasıl olur belli değil.
Hamilton olabilir ama güvende vermiyor.
Lasme: Geçen seneler kadromdaydı ama bu sene hiç almadım, yanından bile geçmedim.
Macvan. Şuan kadroda ama güvenemiyorum.

Zoric ve Sofo.?? Aslında Zalgiris li pivotlarda riske edilebilir.

Buradan Lampe'yi sadece 3 dakika oynatan dandik barca koçuna sevgilerimi iletiyorum. Yaktın beni be adamım:(

Spa ve Emir saolsun haftayı kurtardılar biraz :)

Uzunlardan 40 puan ancak çıktı haftayı 190 puanla kapattık derken dünya sıralamasında bu sezon ilk kez ilk 100 e 83. sıradan girdim :) geçen senede ilk 50 ancak 7. haftadan sonra olmuştu... demekki umudunu kaybetmeden oynayan iyi yerlere elbet geliyor herkese bol şans pes etmek yok :D

Tomic ve Mirotic e rağmen 194 puanla kapattık.

Geri