150 + demişim
+ sı da var yani. Oda nereye gider bilinmez. Zaten patlarsa herkes patlar. Genelde herkeste olan oyuncular.
Asıl beklentim ise 170 civarı.

Asıl beklentim ise 170 civarı.
Sayın Arda Ezer, perşembe günü oldu EL maçları başlamak üzere ama hala bu haftanın kritiği gelmemiş. Hadi abi bekliyoruz![]()
Olur mu ya. Millet senin yorumlarına alıştı ve bekler oldu. Yorumsuz kalınca burası olmuyor. Gerçi ben 200 puanlar gelmeyince oyuna küstü yorum yapmadı diye düşünmüştümHer hafta atıp tutuyormuşum ya bu hafta atıp tutmayım dedim sadece![]()
Olur mu ya. Millet senin yorumlarına alıştı ve bekler oldu. Yorumsuz kalınca burası olmuyor. Gerçi ben 200 puanlar gelmeyince oyuna küstü yorum yapmadı diye düşünmüştümpuan düşük gelince
Bu hafta Sofo yu kadroya almıştım. Ama shawn James in iyileştiğini öğrenince değiştirdim.
Nick Caner Medley ve Ante Tomic arasında kaldım ve tercihimi Ante Tomic ten yana kullandım. Geçen hafta da tam güvenememiştim Caner Medley e. Puanlar alıyor ama patlayacakmış gibi de bir şey hissediyorum. Kötü puan getirecek oyuncuya tahammül kalmadı. Daha garantici oyunculara yöneliyorum.