• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

150 + demişim :) + sı da var yani. Oda nereye gider bilinmez. Zaten patlarsa herkes patlar. Genelde herkeste olan oyuncular.

Asıl beklentim ise 170 civarı.

Son anda Derrrick Brown ve Nihad Djedovic almaktan vazgeçtiğim için şansım yanımda derken Spa'nın performansı bitirdi beni :)

8 oyuncudan 147 puan Ajinca satışına rağmen :) 2 hafta önce Kalnietisi bırakıp Dentmonu almıcaktım.. Jamon Gordon ve Blake Schilb kalan isimlerim..

200 ustu bir puan geliyor bu hafta. Cok bekledik bu cook

145 puan.
oyun kurucular bitirdi beni...

166 puan bu hafta... Derrick Brown benide vurdu :)

Haftanın 1.si olmuşum. Oyunu zirvedeyken bırakmayı düşünüyorum :)

Djedovic'in oynamadığı haftada Krstic batırdı beni. Ne diye tercih ettiysem. Kredi saklamak adına bir risk aldık. Patladık.

Fena patlama yaşanılan bir haftayı geride bıraktık. Ligimizde liderle ara açılıyor, bu hiç iyiye işaret değil ....

Arda Ezer de her hafta atıp tutuyor ama takımı bu hafta 125 puan almış =D

Sayın Arda Ezer, perşembe günü oldu EL maçları başlamak üzere ama hala bu haftanın kritiği gelmemiş. Hadi abi bekliyoruz :)

5-6 haftadır 170 civarı puanlar alıyoruz genel sıralamada ilk 25 civarında takılıyorum. D.Brown un olmadığı haftada Hendrix yine iyi puanlar getirebilir zaten çok istikrarlı bu sene. Furkan ve D'or Fischer düşük krediden kaçırılmasın. Savunma namına bişey yapmayan Efes' e karşı ilk maçta olduğu gibi Dentmon iyi puanlar getirebilir.

Her hafta atıp tutuyormuşum ya bu hafta atıp tutmayım dedim sadece ;)
Olur mu ya. Millet senin yorumlarına alıştı ve bekler oldu. Yorumsuz kalınca burası olmuyor. Gerçi ben 200 puanlar gelmeyince oyuna küstü yorum yapmadı diye düşünmüştüm :) puan düşük gelince

Bu hafta Sofo yu kadroya almıştım. Ama shawn James in iyileştiğini öğrenince değiştirdim.
Nick Caner Medley ve Ante Tomic arasında kaldım ve tercihimi Ante Tomic ten yana kullandım. Geçen hafta da tam güvenememiştim Caner Medley e. Puanlar alıyor ama patlayacakmış gibi de bir şey hissediyorum. Kötü puan getirecek oyuncuya tahammül kalmadı. Daha garantici oyunculara yöneliyorum.

Olur mu ya. Millet senin yorumlarına alıştı ve bekler oldu. Yorumsuz kalınca burası olmuyor. Gerçi ben 200 puanlar gelmeyince oyuna küstü yorum yapmadı diye düşünmüştüm :) puan düşük gelince

Her hafta 200+ puanlar alamıyoruz ki neden küseyim :)
Oyunu stratejik olarak planlı programlı oynamaya çalışıyoruz ama her daim de iyi puanlar alınmıyor maalesef.

Bu hafta Sofo yu kadroya almıştım. Ama shawn James in iyileştiğini öğrenince değiştirdim.
Nick Caner Medley ve Ante Tomic arasında kaldım ve tercihimi Ante Tomic ten yana kullandım. Geçen hafta da tam güvenememiştim Caner Medley e. Puanlar alıyor ama patlayacakmış gibi de bir şey hissediyorum. Kötü puan getirecek oyuncuya tahammül kalmadı. Daha garantici oyunculara yöneliyorum.

Uzun pozisyonunda; Darjus Lavrinovic , Bryant Dunston, Vladimir Dragicevic, Furkan Aldemir, D'or Fischer ve James Gist gibi isimlere yoğunlaşmak gerek ;)

Zalgiris-Efes maçında ilk yarı sona erdi ve Scotty Hopson 16 rkg ile gayet iyi başlamış görünüyor. Efes' de Semih Erden' de saçma sapan bir dolu hatasına karşın 10 rkg ile ilk yarıyı bitirdi.

Zalgiris' de Justin Dentmon ilk yarıda 11 sayı atmasına rağmen düşük yüzdesiyle 8 rkg de kaldı.

Semih Erden 25 rkg yapmış :oo

Efes' li Hopson 19, Zalgiris' li Dentmon da kazanma bonusuyla 16,5 rkg getirdi.

Crvena Zvezda ya da bilinen adıyla Kızılyıldız' ın koçunun Ral Madrid' li Pablo Laso' nun Llull ve Rodriguez de yaptığına benzer olarak uzun mevkiisinde her daim rotasyona gitmesi inanılır gibi değil.
2.21' lik muazzam boy avantajlı Marjanovic ile Katic' in oynama süreleri aynı olacak diye bir kural mı var anlayamıyorum.

Siena' lı Daniel Hackett Olympiacos deplasmanında oynamıyor 8-/
Euroleague Fantasy Injury Update son iki haftadır hatalı bilgiler veriyor, insanları zor durumda bırakıyorlar maalesef ...

Geri