• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

Geçen hafta Sofo zar zor 25 rkg getirdi demişsin ama daha ne istediğini de anlamadım açıkçası :)
Ne getirmesini umuyordun ki 50 mi :P

Rakipte atletik Hendrix ve Brown olsa da, savunmada her ikisi de Sofo' nun karşısında tutunabilecek oyuncular değil. Sofo' nun buradaki en önemli riski pota altında Hendrix ve Brown' a sayı attırmayayım derken faul problemine girme olasılığı. Aksi taktirde Sofo hücum ederken karşısında durabilecek bir oyuncuyu göremiyorum.

Furkan Aldemir konusuna gelirsek; Pops' un cezası sonrasında Furkan Aldemir-Milan Macvan-Zoran Erceg üçlüsü 4 ve 5 numaralar için rotasyona girecekler. Erceg' in sadece 4 numarada düşünüleceğini varsayarsak toplamda üç tane 4 numara iki tane de 5 numara oynama potansiyeli olan oyuncuların rotasyonda bulunacağını görüyoruz. Bu doğrultuda; Aldemir 5 numarada 20-25 dakika, 4 numarada ise 5-10 dakika süre bulsa toplam 30 dakika eder ki bunun da daha düşebileceğini zannetmiyorum.
sofo geçen hafta az kalsın 5 faul alıp oyun dısı kalıyordu sadece 16 dakika oynadı :) bu hafta 15 dakika da 5 faul alıp oyundan çıkacağını düşünüyorum. 25 dakika ustu her sure furkanı kadroya almak için ideal gözüküyor teşekkürler...

sofo geçen hafta az kalsın 5 faul alıp oyun dısı kalıyordu sadece 16 dakika oynadı :) bu hafta 15 dakika da 5 faul alıp oyundan çıkacağını düşünüyorum. 25 dakika ustu her sure furkanı kadroya almak için ideal gözüküyor teşekkürler...

Biraz önce tamamlayıp twitter da da paylaştığım 8. hafta oyuncu öneri listesine de göz atmanı tavsiye ederim.

Eline sağlık Arda Bey...Çok güzel analizler... Benimde toplam kredim 699

derrick brown oynamıyor maç kadrosunda yok 9 kişi kaldı takımım :(

Bende de Djedovic yoktu. Sakat falan da değildi sabah baktığımda. Halbuki çok iyi başlamıştık haftaya. Furkan-Spanoulis ile falan iyi başlamıştık çok kotü oldu.

Bu hafta yine 9 kişi kaldık Derrick Brown yok.Geçen haftada 9 kişi kalmıştım.

[MENTION=29]Arda Ezer[/MENTION], Spaonulis ?

Bu hafta cok iyi puanlar cikacak gibi. Kendi adima su ana kadar en kotu performans S.Rodriguez'den geldi ki oda +10 getirecek. Yarinda boyle devam ederse 200 sinirina gelebilirim

Ajınca yokmuydu kadroda :)

[MENTION=29]Arda Ezer[/MENTION], Spaonulis ?

Arda Ezer bu hafta feci patladı sen Spanoulis diyorsun ;)

Euroleague Injury Raport ne işe yarar onu da anlayabilmiş değilim; maçlar başlamadan önce Lokomotiv Kuban' lı Derrick Brown ve Bayern Munich' li Nihad Djedovic' de herhangi bir sıkıntı görünmüyor ama maçlar başlayıp da değişiklik süreci sona erdiğinde bakıyoruz ki takım kadrolarında yoklar, bu nedir arkadaş dalga mı geçiyorsunuz ...

Berbat bir hafta olacağa benziyor.

Hendrix i tut, Dunston'u alma, Burada ki değişiklik hakkınla da Navarro yerine Spanolus'i al.
Al sana yüksek mühendislik kadrosu :)

Hendrix i tut, Dunston'u alma, Burada ki değişiklik hakkınla da Navarro yerine Spanolus'i al.
Al sana yüksek mühendislik kadrosu :)

Navarro' yu kadrodan çıkarmak doğru hareketti zaten de Spanoulis' in Bayern deplasmanında bu performansı göstereceğini kesinlikle öngörmüyordum. Hendrix-Dunston konusunda hemen hemen aynı standart oyuncular olduklarını belirtmiştim ama Olympiacos' un pota altındaki eksiklikleri düşünüldüğünde Dunston daha mantıklı geliyordu. Kısmet artık ne diyelim ...

Bu hafta 1 kişi eksik ama iyi puanlar alacak gibiyim şuana kadar Rodriguez en düşük puanı getirdi.Onun dışında Dragıcevıc 22 Sofo 20 Dunston 16 ve Spa 30 getirdi.Kazanılmış maç getirileriyle birlikte 5 oyuncudan 105 civarlarında puan gelecek yarın 4 oyuncum var umarım bu hafta 170 in üstüne çıkarım

Şu an 150 puanı buldum. Bugün üç oyuncum daha var ki minumum 50 puan da onlardan bekliyorum. Tabi Weems'den patlamazsak :) Hadi bakalım.

Navarro ,düzgün oyna +20 yap :)

4 oyuncudan 72 puan geldi. Efesliler yakmazsa 150+ lara gelirim gibi. Üstü, performanslara bağlı.

bu arada iyi puanlı arkadaşların kadrolarında Derrick Brown olduğunu öğrenmiş olduk :)

Navarro ,düzgün oyna +20 yap :)

4 oyuncudan 72 puan geldi. Efesliler yakmazsa 150+ lara gelirim gibi. Üstü, performanslara bağlı.

O kadar sevinip mühendislik naraları attığın kadro anca 150 mi getiriyor? *nerd*
Ben bu hafta karalar bağladım ve bugünkü maçlar sonunda 150 civarı alırım :)

Fenerbahce ve Galatasaray farkı gibi olmuşuz. Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar Hakan Lafçı :)

Geri