• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

8 Oyuncudan 80 puan aldım. 140- puan gibi bir şeyle haftayı kapatırım diye düşünüyorum. Aroyyo, Bonsu ve Spa şimdilik hayal kırıklıkları

Kötü bir hafta oluyor benim içinde zaten haftaya 1 oyuncu eksik başladım.Shawn James ın oynamadığı farketmedim diğer oyuncular beklentilerimin altında kaldı bugün için oynayacak 2 oyuncum kaldı simdilik 103 puandayım umarım hafta sonunda 140 puanı görürüm

Zoran Dragic ilk haftadan beri kadroda, çıkardım 25 yaptı.
onun dışında Bonsu nun puanı az geldi ama herkeste olan bir oyuncu sıkıntı yok o açıdan.
benim açımdan olumlu olanlar Spa, Marjanovic ve Ingles in düşük puanlar alması. Bu diğer takımların puanını düşürür.

Dragic'i bu hafta çıkardım şov yapmış. Hadi onu geçtim. Ajinca'nın Efes ile oynadığını görerek çıkardım kredisi baya yükseldi diyerek. Efes maçına müthiş başladı adam. Sanırım benden bi cacık olmaz bu oyunda :D Duygusal kadro kurarsan olacağı bu :D

Spa - Gece - Bonsu Battık 6 adam 100 yapmışız Rezillik Longford - Ajinca - Diamantidis - Navarro neler yapacak Göreceğiz

Khryapa -3 morallar alt üst oldu...
Düşük kredisi var diye güçlü takım kurabilmiştim ama -3 çok kötü oldu.
haftaya Bonsu ile yollayacağım ama 30 kredilere ne alınabilir ki? Onun için iyi oyunculardan birisini de satmak gerekecek.

Khryapa -3 morallar alt üst oldu...
Düşük kredisi var diye güçlü takım kurabilmiştim ama -3 çok kötü oldu.
haftaya Bonsu ile yollayacağım ama 30 kredilere ne alınabilir ki? Onun için iyi oyunculardan birisini de satmak gerekecek.

Takımında Efes' den Jamon Gordon ve Scotty Hopson' ı beraber yer alıyor diye biliyordum. Sadece ikisi maç kazanma bonuslarıyla beraber 50+ getirdi.

Takımında Efes' den Jamon Gordon ve Scotty Hopson' ı beraber yer alıyor diye biliyordum. Sadece ikisi maç kazanma bonuslarıyla beraber 50+ getirdi.

oradan ekstra geldi ama Khyrapa dan 12-14 arası bir şey bekliyordum. O kredilerle diğer oyuncularla birlikte 170-180 lere gidebilirdim. O puanlarda benim yukarıyla aramı kapatırdı.
şimdi ise aradaki fark açılmasın diye uğraşıyoruz :)

Zoric -12'de şuan rekora koşuyor :)

haftaya Kyrapa yerine alacağım oyuncuyu buldum. Deon Thompson yavaş yavaş ısınıyor. Dikkate alınabilir artık.

kadrosunda Luka Zoric olana Allah sabır versin :)

Bogdonovic ten de 3 puan gibi düşük puan geldi. Buda olumlu bir şey(yukarıdaki kadrolarda vardır ) ama Emir de Barca deplasmanına rağmen 25 krd getirdi.

Luka Zoric -14 rkg ile maçı bitirdi. Özellikle Sonny Weems ve Blake Schilb' den -10 lar görmüştük ama tahminimce Zoric' inki Euroleague tarihinin rekoru olabilir :)

Bojan Bogdanovic bu hafta çok takımda yoktur, haftanın en fazla kadrodan çıkarılan oyuncusu Emir Preldzic ise büyük sürprize imza attı diyebiliriz.

Genel anlamda çok verimli bir hafta geçmedi ama yine de vasatın üzeri denilebilir.

Luka Zoric -14 rkg ile maçı bitirdi. Özellikle Sonny Weems ve Blake Schilb' den -10 lar görmüştük ama tahminimce Zoric' inki Euroleague tarihinin rekoru olabilir :)

Bojan Bogdanovic bu hafta çok takımda yoktur, haftanın en fazla kadrodan çıkarılan oyuncusu Emir Preldzic ise büyük sürprize imza attı diyebiliriz.

Genel anlamda çok verimli bir hafta geçmedi ama yine de vasatın üzeri denilebilir.
bende Navorro ve Khrapa da yanıldım.
Navarro dan aslında çok ümitliydim...

Tanju Çiçek haftayı 222 puanla kapatmış x-x

125 puan. Galiba bilmiyoruz biz bu oyunu :(

Böyle bir haftada 222 puan yapmak büyük iş tebrik etmek lazım.Benim açından 9 oyuncu ile oynanan bir hafta oldu.Zaten kötü geçen haftada iyice battım.Simdi top 16 ya kredi biriktirmem lazım inşallah top 16 başlarken oyuncu seçerken zorlanmayacak seviyeye gelirim.

Ligdeki puanlar sıralamada görülüyor ama kredileriniz ne durumda beyler?
Acaba 700+ krediye sahip kaç takım var ligimizde?

Geri