Başkanın seçim öncesi gereksiz sponsor açıklaması dışında yönetimin basketbol özelinde ne gibi bir falsosu oldu? Göreve geldiler ve geldiklerinden beri (buna hoca da dahil) 6-7m arası bir bütçe olduğunu ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacağını söylediler. Hocaya baksan sürekli yüzü güler vaziyette. Gördüğüm kadarıyla kimse işine karışmıyor ve sorumluluk hocaya bırakılmış. Demek ki bu departmanda işlerini iyi yapıyorlar.
İnsanlar 3-4 aylık yönetimi Efes, ülker, Ksk, Banvit gibi uzun zamandır istikrarlı şekilde organizasyonunu oluşturan ekiplerle bir tutuyorsa bilemem. Yönetimin eleştirilecek çok yönü var ama basketbol için geçerli değil. Bana göre.
Ben diyorum ki elimizde bir bütçe var ve ona göre hoca oyuncu seçimlerini yapıyor. Senin PG için feda ettiğin kısmı hoca Lasme için feda ediyor. Feda edilebilecek olduğunu düşünüyor. Kadro tamamen kurulunca resmin tamamına bakıp bu eleştiriyi yapmak daha doğru.
Daha dün prensip anlaşmasına ilişkin açıklamayı ve Topsakal'ın transfer yasağına ilişkin açıklamasını eleştirdim..Ancak, Dursun Özbek'in basketbol şubesinin özelinde olmayan birkaç hareketi var ve bunlar olumlu sinyaller bence...Biraz daha gözlem safhasından sonra olumlu şeyler yazacağım hakkında...