KBL Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray - Yakın Doğu Üniversitesi

Tarih: 28 Nisan 2018 Cumartesi
Saat: 16:00
Salon: Ahmet Cömert
Yayın: TRTSpor

%99 ihtimalle sezonun son maçı. %1 ihtimal de işte YDÜ'nün bir sebepten dolayı sahadan çekilip hükmen kaybetmesi...
Takımın en büyük skorerini "teknik bir tercih" sebebiyle oynatmayacağımıza göre...

Bütün bunlardan bağımsız olarak bir sezonu daha kapatıyoruz. Umarım hakedene hakeden reaksiyonun verildiği güzel bir vedalaşma olur, o bilince sahip bir kitle olur salonda...
 
Ne yazık ki yönetim yine yönetimliğini gösterip hiç durmadı şu maçın üzerinde. Halbuki futbol maçının da olmadığı günde doğru pazarlama ve bir zahmet gerçek Galatasaraylılık duygusunun uyandırılmasıyla bu eziyet çektirilen takıma hakkaniyetli bir şekilde Avrupa Şampiyonluğu için teşekkür edilebilirdi. Yine büyük ihtimal Ahmet Cömert'teki her maça gelen 200'e yakın muazzam Galatasaraylı'yla sezonu kapatır takım. En azından başkanın veya 3-5 yöneticinin gelmeyeciğini bilmek salonda sadece Galatasaray ve Beşiktaşlıların olacağına dair inancını arttırıyor insanın. Dediğiniz gibi büyük ihtimal yeniliriz, zaten Yakın Doğu gibi bir yapılanmayı altına almak için gereken hiçbir şeyi yapmadı bu kulüp. Esasında ligde kalmak, hele hele Avrupa Şampiyonu olmak için gereken bir şey yaptı mı, sağolsun sadece taraftarı ve sahaya çıkıp her an kalbi Galatasaray için çarpan onurlu sporcularıyla. En azından bunlar için bu takımın sezon finalinde eller patlayana kadar alkışlanmasını isterdim ama yönetimimiz bu maçı da organize edersek belki bize bir yerden borç çıkar diye hiç bir aksiyona girişmedi diye tahmin ediyorum. Bu takım isterse bir kez daha 40 sayıyla mağlup olsun zaten bu sezonki misyonunun 10 katı üstüne çıkmıştır. Gönül ister ki hiç yoktan 4 periyot rakibi zorlayabilelim ama aradaki fark o kadar absürd şekilde büyük ki bunu beklemek de hayalperestlik oluyor.
 
Quigley ilk maçta niye oynamadı şimdi niye oynuyor onu anlamadım ben. Hoca madem Quigley'siz daha iyi oynarız diye düşündü o zaman ne değişti de şimdi oynatıyor???
 
TRT Spor'un yayın akışında maç gözükmüyor, Yarın oynanacak BJK maçında takım kupayla beraber maç öncesi sahada olmalı, Böyle bir organizasyon var mı acaba..
 
Öncelikle Allah yardımcınız olsun kızlar..
Ben Quigley ilk maç neden oynamadı bugun neden oynuyor anlamıs değilim..Marina ben oynatmadım diyor taraftarlar Yakındoguya gideceği için oynamadı diyor..
Galatasaray bayan basket takımında bu sezon birçok şeyi anlamıyorum..

İyi ki Eurocup'ı kazandık..Sadece bunu diyorum..
 
Şimdi bizimkiler Ydü'yü eskaza falan yener hiç gerek yok Fb'nin karşısına yorgun göndermeyelim. Çıksın gençler oynasın. Bu saatten sonra kazanacak veya kaybedecek bir şeyimiz yok çünkü.
 

Üst