Burak Elmas

Sözlerine aynen katılıyorum. Ancak seçimlerde Yiğit Şardan dışında kulübün mali yapısını yapılacak ödemeleri ne kadar olduğunu bilen yoktu Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve mevcut başkan Burak Elmas üçüde sadece A.Albayrak'ın 300 milyon tl si olan gelmesin sözünü söylüyorlardı. Bu “vay efendim biraz sabır, aslında biz öyle dememiştik vs.” sözüne gelince bu ülkemizde sadece spor da seçim yapılan tüm kurumlar da aynıdır. Bir de aklıma takılan birşey var madem transfer tahtamız kapalıydı Aytaç ve Alparslan transferleri nasıl yapıldı.

Transfer tahtası kapalıydı sadece yalan. Muhtemelen Kap'a sözleşme detayı vermeme izni için beklendi ve bahane olarak ortaya atıldı. Ne de olsa camia ve özellikle ergenus taraftarlar Mustafa Cengiz yönetimine tepkiliydi ve bunu kullandılar. Oğulcan Çağlayan'ın tahkim cezası bize değil Oğulcan'ın şahsına verildi. Yani 1,2 milyon avro ve ayrıca 500 bin tl tazminat kararı Galatasaray'ı değil Oğulcan'ı bağlar ki karar haksız ve ortada Mehmet Aurellio kararı varken verildi.
İgor Tudor kararı da zaten Mayıs ayında çıktı hangi arada transfer yasağı verilecek kadar gecikme oldu?
Ben hala 100 milyon doların üzerindeki stad isim sponsorunu bekliyorum lakin geçenlerde Burhan Can Terzi'nin programına katılan bir gazeteci seçim öncesi görüşmeler yapılıyordu ama seçim sonrası iş ciddiye varınca avukatlarda araya girdiler ve isim hakkının kullanım şekli üzerinde itirazlar oldu diye konuştu.
Henry'nin sözleşmesindeki sonraki transferindeki kâr üzeirnden %50'de Monaco'ya verileceği maddesini piyasaya bonservisinin %50'sinin 4,35 milyon avro olduğu iddiası ile sattılar. Burada bazı arkadaşlar, ismi cismi belli olmayan ilgi orospusu troll hesapları ciddiye alıp bir de üzerinden yorum yaptılar.
Mustafa Cengiz yönetimine trol hesap kullanıyor diyenler Burak Elmas yönetiminin satın aldıklarını es geçiyor.
Faruk Süren yeniden başkan olmak istiyorduysa (ki kendisi de berbat bir ekonomi bırakıp gitmişti unutmadık ASY projesine bayıldığı 10 milyon doları evet Kanadalı mimarlık firmasına proje ve maketi için bu para havaya atıldı) aday olsaydı ama kukla bir başkanı tercih etti.
Fatih Altaylı neden böğürmüyor bu olup bitene? Çünkü onlarında işine gelen kukla bir ekip geldi.
Geçmiş olsun umarım şu Riva ve Florya ve de Kemerburgaz rantları yenirde kulüp rahatlar ve şu kenelerden kurtulur.
 
Forumun Twitter hesabını kim yönetiyor bu aralar Murat Özyer konusuna çok sert çıkılmış şaşırdım. Eskiden bu forum baya Murat Özyeri desteklerdi.

ben kendisine nötrüm ve pek fark yaratamayacağını düşünüyorum altyapı konusunda
 
Forumun Twitter hesabını kim yönetiyor bu aralar Murat Özyer konusuna çok sert çıkılmış şaşırdım. Eskiden bu forum baya Murat Özyeri desteklerdi.

ben kendisine nötrüm ve pek fark yaratamayacağını düşünüyorum altyapı konusunda
Koçken ilk döneminde fena değildi ve genel olarak destekleniyordu ama yöneticilik dönemindeki olaylardan sonra kendisini pek seven - destekleyen kalmadı gibi hatırlıyorum ben
 
Arda Turan’ın 4 milyon olan maaşını 8 milyon. FT’nin 18 milyon olan maaşını 30 milyon yaptıkları konuşuluyor. Bunlar nasıl hareketler?

Pandemi bile bitmedi ama hadi pandemiyi geçelim. TR ekonomisi geçen seneden daha mı iyi? FT çok mu başarılı? Arda hangi açıdan yeni sözleşmeyi hakediyor bir de zamlı? Bunlar bence feci kötü kararlar.

burak elmas bu kötü kararlarla FT’nin defakto başkanlığı ile bu kulübü nasıl ve ne kadar başarılı yönetebileceksin?
 
1-Keşke 5, 10 gün laflarını kullanmasaydınız. Bu sayede muhalif kesimde ki herkes bunu kullanmaya başladı.
2-Keşke, sponsorların mevcut sponsorların sözleşmesi bittikten sonra açıklayacağım deseydiniz.
3-Amatör şubeler de geç kaldınız. Özellikle Erkek Basketbol da bir an önce CEO ve GM açıklanıp, transfer süreci hızlanmalı. Ayrıca NEF sponsorluğunun detayları açıklanmalı.
4-Murat Özyer'i lütfen erkek basketbol şubesinden uzak tutun. Yoksa herkesten çok zararını siz görürsünüz.
5-İlk 100 gün hatta Ocak 2022'ye kadar sabırla bekleyeceğim. Umarım diğer başkanlar gibi bizi utandırmazsınız...
 
IMG_20210709_135825.jpg

Hocamız ve oyuncularımızın konuşmasına gerek kalmadan yönetimin bu tip açıklamalarını bekliyoruz. Bence 1 gün bile geciktirmeden anında cevap verilmeli.

Bu tip açıklamaları sponsorlar, futbol ve basketbolda ki transferler ve dedikoduya konu olan her şey içinde yapılmasını bekliyorum.

Eski yönetim kurulu üyesi Özgür Savaş Bey'in dediği gibi dedikodulara değil birinci ağızdan söylenilenleri dinleyelim.Bekleyelim. Acele etmeyelim. Sabredelim. Aslolan Galatasaray'ı!
 
Son düzenleme:
Burak Elmas muhalifliği nasıl oluyor ki? Aynı mantıkla onu savunanlar da biatçı olmuyor mu?

Her şeyimizle neredeyse bir yıldır hazırlanıyoruz diyen, bir önceki seçimde Ozan Korkut'un listesinden aday olmuş olan ve camiadaki ağırlığı, iş yaşamındaki başarıları, duruşu gibi etmenlerden değil de vaatlerinden dolayı seçilmiş bir başkan elbette bu vaatler üzerinden değerlendirilecek. Başka ne üzerinden değerlendireceğiz Burak Elmas'ı? Kendi şirketleri ve kayınpederinin şirketleri iflas ederken çok mu şeffaftı da KAP bildirimi konusunda şeffaf davrandı? Futbolda ve basketbolda bahsettiği sponsorluklar nerede? Transfer elbette 10 günde bitmeyecekti, o konuda hafif popülist bir açıklama yapmasını anlarım ama şu ana kadar elle tutulur pek icraatını göremedik. Elbette eleştirilecekse de bu kadar süre için eleştirilmeli.
 
Transfer için zerre laf etmiyorum mesele seçimi kazandığımız gibi hazır olan stad isim hakkı sponsoru nerede? Şu para meselesine gelince de. Galatasaray'ın paraya ihtiyacı olduğunu bilmemek diye bir şey olamaz çünkü Galatasaray'ın hep paraya ihtiyacı oldu çünkü kulübün kendini döndürecek yapısı bir türlü kurulmadı ki Albayrak bütün adayları aramış en az 200 milyon tl koyamayacaksınız vazgeçin diye. Yani bu bahaneyi ortaya sürmesinler.
Hadi isim sponsoru Aralık sonuna kadar Türk Telekom peki forma sponsorluğuna şimdiden neden başlamaz hazır sponsor?

Boş verin onu bunu Mehir Vakfı adlı gerici pislik yapıyı makamda ağırlamışlar.
 
Son düzenleme:
Bu kadar kısa sürede böyle bir hayal kırıklı yaratmak her baba yiğidin harcı değildir yalnız. Bu konu da hakkını yiyemem.
Söylemleri, projeleri vs ile seçilmesini çok istedim ama keşke hiç istemediğim Eşref Hamamcıoğlu seçilseydi. 25 günde bu hale getirdi. Bravo vallahi.
 

Üst