Logan nın umarım ritmi bozulmaz. Aslında yabancı pasör hamlesi gelebilir Emine Arıcı transferinden sonra. Zaman zaman Popovic veya Logan kenara alınıp yabancı pasör devreye girebilir. Ama piyasada yabancı pasör varmı onuda bilmiyorum
Aslında doğru tespit etmişsiniz. 4. setin 17. sayısından sonra arka arkaya yapılan pasör hataları soncunda Ataman hoca dahi kızıp uyardı. Moral olarak kötü etkilenmesine rağmen Gamze yine iyi toparladı ve set alındı. Kişisel olarak kanım şudur ki, Gamze kötü bir pasör değil. Zaman zaman aksamalar olsa da, yine de takım içerisindeki uyumu iyi ve aynı zamada da, iyi servis atabilen bir oyuncu. Sonuç olarak, bu pasörü hemen değiştirelim denilebilecek bir oyuncu değil ve yine kanımca da öyle bir aciliyet de yok.Bu takıma pasör lazım Gamze'nin bugün son sette İlkin'e attığı iki tane top var İlkin zar zor yakaladı topu.
Sembol olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar kolay değil.Anthi ile 2022 Ağustos ayında 1+1 yıllık sözleşme yapıldı. Bu nedenle çok büyük olasılıkla aksi bir gelişme olmazsa, bu sezonun sonunda itibaren, en az bir yıl daha Galatasaray'dadır. Artık Anthi Galatasaray'da bir sembol ve sanırım ki, başarılı performansı devam ettiği sürece ve kendisi istemedikçe, hiç kimse gitmesini istemez.
Yaklaşık 11 yıllık profesyonel voleybol kariyerinin 2 sezonunu IMOCO Volley Conegliano'da oynamış ve son iki sezon+2019/2020 sezonunda da Galatasaray formasını terleten bir oyuncudan bahsediyoruz. Alexia'nın pasör çaprazı olarak oynadığı geçen sezonda, toplam 548 sayı ile ligin en verimli smaçörü ve bu sezon, pasör çaprazsız oynayan ve değişken oyun planına sahip takımımızın ve ligin, 339 sayı ile en skorer oyuncusundan sözediyoruz. Takımımızda 1 sezon oynayan oyuncuların, Galatasaray'ın en iyi ve sembol oyuncusu olarak kabul edilmesine karşın, Anthi'nin bu değeri hak etmesi için ne yapması gerektiğini düşündüğünüzü, doğrusu merak ettim.Sembol olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar kolay değil.
Voleybolun takım oyunu olduğu gerçeğinden saparak, takımın yeterli başarıyı yakalayamamasını bir kişiye yükleyerek, başarısız gibi lanse etmek, son derece yanlış. Hele ki verdiğim örneğin sadece bir kısmı üzerinde yorum yapmak daha da üzücü. İstediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Bu, gerçeği değiştiremez. Genelde, Türk takım sporlarındaki kimi başarısızlıkların, ille ki birilerine fatura edilmesi ve eldeki değerlerin fark edilmeyip, sürekli değişiklik yapılması sonucu yeterli ilerleme sağlanamaması, tam da böyle bir düşünce yapısının bir sonucudur.Anthi iyi oyuncudur ama bir Galatasaray sembolü olamaz.. Hele google'da aratınca GS forması ile çıkyor diye hiç olamaz. Tek bir başarısı yok bizimle zaten olamaz da. Sembol dediğin Paidar'dır.
Kardeş sen trollük peşinde misin anlamıyorum cidden. Anthi ne yapmış da Gs sembolü olacak? Boşuna kürek çekiyorsun. Meneceri falan mısın yoksa?İşte üzüldüğüm nokta tam da bu. Yorum yaparken, hiçbir araştırmaya bile gerek duymadan fikir beyan etmek, başkalarını da olumsuz etkilemenin başlıca yöntemi. Çok yazık. Bunun genel adı, dezenformasyondur ve ne yazık ki en sık rastlanan durumdur. Bir takımın başarısında, tabii ki şampiyonluk sayısı önemlidir ancak bir o kadar da önemli olan, birçok kulvarda başarılı sonuçlar almak ve ülkeyi ve camiayı başarı ile temsil etmektir.
Anthi'nin bieysel ödülü olmadığını iddia etmek, kusura bakmayın ama tam bir bilgisizliktir. Şu anda uluslararası kazandığı tam 5 tane ödülü var. Aşağıdaki linke bakarsanız görürsünüz.
Buna ilaveten, 2000 yılı öncesinden bugüne kadar, yıllar itibarı ile takım kadroları ve gerek CEV kupası sıralaması, gerek Türkiye Kupası sıralaması ve gerekse Lig sıralaması, net bir şekilde herkesin görüşüne açıktır. Yine aşağıdaki link'den takip edebilirsiniz. Takımımız, hali hazırda bütün zamanlar Dünya sıralamasında, Fenerbahçe'nin ardından 11. sırada yer alıyor. Galatasarayımıza başarısız demek, en hafif deyimle, insafsızlık ve haksızlıktır.![]()
Anthí Vasilantonáki » ödüller :: Volleybox Kadın
Anthí Vasilantonáki (doğum 09.04.1996) - şu anda Galatasaray HDI Sigorta (Türkiye) takımında smaçör olarak oynayan Yunanistan ülkesinden voleybolcu. Kariyerinde kazandığı 5 bireysel ödül bulunmaktadır.women.volleybox.net
Birçok farklı nedenlerden dolayı, son yıllardaki bariz düşüşümüz tabii ki üzücüdür Tabii ki Galatasaray taraftarı olarak, takımımızı şampiyon olarak görmek en büyük arzumdur ve bunun gerçekleşebilmesi ve takımımızın daha da güçlenebilmesi için de, bazı transfer önerilerini de bu sayfalardan dile getirmeye çalışıyoruz ama önce takımımızı iyi bilmemiz, zayıf ve güçlü yönlerini iyi tespit edebilmemiz, gündemi ve rakipleri iyi tanımamız ve olabilecek en iyi görüş ve önerileri aktarmamız önemlidir. Bu konuda Galatasaray taraftar baskısının önemi çok büyüktür ancak boş konuşmanın ve her bilgi kırıntısına atlamanın, kimseye bir faydası yoktur.![]()
Galatasaray HDI Sigorta » kadrolar :: Volleybox Kadın
Galatasaray HDI Sigorta Istanbul, Türkiye şehrine ait bir voleybol kulübüdür; 1922 tarihinde kurulmuştur. Bu takıma ait 62 adet sezon kadrosu bulunmaktadır.women.volleybox.net
İğneyi kendimize, çuvaldızı başkalarına batıralım. Başarı, başarı diyoruz, transfer diyoruz da, hadi dış sahayı bir tarafa bırakalım, iç saha maçlarında kaç kişiye oynuyoruz? Burası Kuzeyboru değil diyerek, neden iç sahada Kuzeyboru'dan daha az seyirciye oynuyoruz?
Yazınızın son kısmına tümüyle katılıyorum. Son yıllarda, müesese takımları bütçesi ile kulüp takımları bütçesi arasındaki fark gittikçe açılmaya başladı ancak ezeli rakibimiz Fenerbahçe bir şekilde kadın voleyboluna iyi bir bütçe ayırabiliyor ancak yine de devasa bütçelerle de istenen başarı yakalanamayabilir. Önemli olan, makul bütçe ile çok iyi bir takım yaratabilme becerisini göstermektir. Bu da tabii ki takım yönetici kadrosunun ve kulüp yönetiminin görevidir. Bunu yapamayacaklarsa ayrılsınlar derseniz, tümü ile haklısınız.
Bu kapsamda, NCAA MVP'si Logan transferi beni oldukça umutlandırdı. Demek ki oralar ile de ilgileniliyormuş. Yakınen takip ettiğim bir altın madeni ve önümüzdeki yıl planlamasında, mutlaka buradan faydalanılması gerekir. Uygun bütçe ile, yakın takip ve ön anlaşmalarla, müthiş oyuncular alınabilir. Bununla ilgili görüşlerimi, önümüzdeki yorumlarda paylaşacağım.