Ataman hoca ile devam edileceği haberleri çıktı. Büyük fiyasko olur bu karar. Bu sene de bir hedef ortaya koymayacağımız anlamına gelir.
Dursun başkan seçimden önce ve sonra yaptığı açıklamalarda, cumhuriyetimizin 100. yılında tüm branşlarda şampiyonluğa oynamak zorundayız gibisinden açıklamalar yaptı. Ben bu açıklamaya dayanarak Ataman hoca ile devam edilmesine anlam veremedim. Gördüğüm kadarı ile Erkek basketbol takımı dışında diğer takımlarda bir atılım olmayacak gibi görünüyor. Özellikle voleybolda yaprak kıpırdamıyor ve tam tersine herkes bütçenin daha da küçüleceğinden bahsediyor.Ataman Güneyligil'i ben de beğenmiyorum da ligde bu kadar iyi takımlar varken ne bekliyoruz?
Voleybol ev sahiplerine en fazla avantaj veren takım sporudur. Olimpiyatlarda bile kura çekmeyip dengeli bir eşleşme yapayım derken daha da dengesiz yapmış oluyorlar böylelikle. Mesela 2024 Paris'te kadınlarda yeri olmayan Fransa 1.sayıldığı için Dünya 1 ve 2 numarası aynı gruba düşecek. Bu yüzden bizim şu anki konumumuzu koruyup 3. veya 4.olmamız lazım. Değişen formatla beraber elemeleri geçemeyen Dünya sıralamasındaki ilk 5 takımın da her kıtadan en az 1 takım olma koşulunu sağlayacak şekilde olimpiyatlara katılım sağlayacağından da dünya sıralamasında üst sıralarda yer almak çok önemli. Ama zaten ilk 10'da yer alanlar garanti katılacak gibi görünüyor.Yalnız ne güzelmiş format ev sahibi olduğumuz ve ilk sekize girdigimiz için final etabı eşleşmesinde en yukarıda biz olacağız rakip sekizinci olacak yani
Sadece kadin voleybol mu...futbol,basket(erkek),basket(kadin) her branstaki sonumuzu merakla bekliyorum.Umarim klubun lisansli sporculari beni yaniltir.Pasör çaprazı olarak gaila gonzalez diyorlar. şaka gibi bir hamle olur yani küme düşmeme adayıyız anlamına gelir.