2022-2023 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

Vakifbank yine diğer takımların çok önünde kadro kalitesi olarak.
Eczacibasi ve Fenerbahce finale çıkmak için kapisirlar.
Thy 4.lukten öteye geçemez.
Bizde ilk 8 de oluruz. Eğer doğru transferler yapılabilirse Thy'yi geçme potansiyelimiz var. Mevcut kadro iskeletimiz iyi çünkü.
 
Gamze İlkin Gizem Anthi geçen yıldan kalanlar. Ayçin yeni transfer Beren dışındaki gençlerin hiç birini elimizde tutamadık sanırım bakalım Pç kim olacak. Dominant bir Pç lazım ama o da nasıl olcak hiç ümidim kalmadı
 
Ruseva ve pimpichaya kokram ikilisini alırsak bu sene ilk 4'e gireriz bence şuana iskelet kadromuz kötü değil ama ilk 3 hayal gibi bu senede
 

Ataman hoca burada listelerinde olan transfer listesindeki isimleri açıklamış. Cuttino, brakocevic, Akimova, ciquel, frantti, alsmeier ... seçim ve bütçe onayı olmadığı görüşemedikleri oyuncuları söylemiş.
 
Son düzenleme:
Burada yine diğer amatör branşlara göre artılarımız var. İlkin ve Gizem gayet iyi iki isim. Gamze'den de yararlanacağız zaten. Elimizde iyi gençler de var. İyi yabancılar getirsen ilk 4 yaparsın ama işte o iyi yabancılar gelmez. Neyse ki Anthi kaldı. Bu sene de 5-8 arası bir yerde bitiririz. Ama seneye İlkin'i tutamazlar. Gizem de voleybolu bırakır. Biz de dımdızlak kalırız.
 
Sultanlar Ligi takımlarından Galatasaray HDI Sigorta’nın, takım menajerliği görevi için son olarak Eczacıbaşı’nda altyapı idari sorumlusu olarak görev yapan Asuman Karakoyun Baş ile anlaştığı öğrenildi.

Voleybolmagazin.Com | ÖZEL HABER
 

Üst