• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 11. Hafta | Pınar Karşıyaka 98-76 Galatasaray Ekmas

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Sordum adami niye Izmir'e getirdiniz o zaman diye; boyoz yesin, bombaya coksun, kumri gomsun diye mi takima alissin diye imis...
Bu arada Mitrovic ile ilgili bazi oyuncular evet gitmesin demis ama arasi bozuk(Sadık gibi) isimlerde var corba oldu bu sene sube...

Sordum adami niye Izmir'e getirdiniz o zaman diye; boyoz yesin, bombaya coksun, kumri gomsun diye mi takima alissin diye imis...
Bu arada Mitrovic ile ilgili bazi oyuncular evet gitmesin demis ama arasi bozuk(Sadık gibi) isimlerde var corba oldu bu sene sube..

Ben Turklerin Goksenin disinda memnun olmadigini dusunuyorum

Bugun maci izliyecegim uzun sure sonra son bir sans verdim kendime ve takima

Son düzenleme:
Martin ilk 5 dakikada 2. faulunu yaptı bayağı da agresif başlamıştı. hala sahada bu arada.

Hakemler yine evlere şenlik hahah. şu pozisyona radebaugh ayakla müdahale dediler. yazık.

20-11'den sonra iyi döndük.

13-2'lik seri ve 24-22 öndeyiz ilk ceyregin sonunda. maşallah diyelim

Oyun kurucusuz bundan iyi olmaz
Bost ve walden saha da yok
Geri kalan bütün oyunları yürekten kutluyorum.
Takıma çok acil bir oyun kurucu lazım

iyi oynuyoruz.

Bost walden Buğrahan aynı anda sahada. iyi de niye?

Buğrahan'a bak hahah. kenara alınsa afra tafra yapar hemen. şovmen herif girdikten sonra zerre faydası dokunmadı 3 hata yaptı üçünde de 3 sayılık hücumlar yaptı ksk.

+- lerde dee bosta bakmak lazim o kadar net ki durum

Buğrahan'ın sahada olduğu dönemde ksk seriye bağladı 26-25 ondeydik 35-26 gerideyiz. rezil herif sana topçu diyenin ben. keşke gelmeseydin.

Buğrahan sen süperstar değilsin, sen iyi bi yerli oyuncuda değilsen sen düz ortalama bi yerli oyuncusun. Savunmada kara deliksin bari hücumda topu paylaş bişeyler yap be adam.

Buğrahan'a bak hahah. kenara alınsa afra tafra yapar hemen. şovmen herif girdikten sonra zerre faydası dokunmadı 3 hata yaptı üçünde de 3 sayılık hücumlar yaptı ksk.
Guardin dee bost olup hicbir sey yapmazsa Bugrahan’in Sucu olur iyi oynuyor demiyorum ama Dee Bost ne yapiyor

2024'e günler kala böyle kadro kuran tüm adamların lisansları iptal edilmeli.

Buğrahan'ın sahada olduğu dönemde ksk seriye bağladı 26-25 ondeydik 33-26 gerideyiz. rezil herif sana topçu diyenin ben. keşke gelmeseydin.
Bost ve Walden'ın savunduğu oyuncular sayı hep boş kaldılar bunlar sayı ile sonuçlandı. Savunmada sıfırlar. Buğrahan varken mutlaka savunmacılar da sahada olmalı.

saçma salak düdükler çalıyorlar sonra Mitrovic uyarıldı oluyor. teknik çaldılar şimdi de deliricem şimdi.

Guardin dee bost olup hicbir sey yapmazsa Bugrahan’in Sucu olur iyi oynuyor demiyorum ama Dee Bost ne yapiyor
bunu bost'u kurtarıcı olarak getirenlere sorup hepsini falakaya yatirmak lazım ibret olsun diye.

Corey Walden cok kötü.

Geri