Cuesta transferinde sorun çıktığı söyleniyor. Malesef beceriksizlikte sınır tanımayan bir yönetim var. Kimse transfer falan beklemesin. Avrupada başarı hiç beklemesin. Üzülürüz sonrasında. Hiç gerek yok.
Resmen beceriksizlik başka bir tarifi yok bununCuesta transferinde sorun çıktığı söyleniyor. Malesef beceriksizlikte sınır tanımayan bir yönetim var. Kimse transfer falan beklemesin. Avrupada başarı hiç beklemesin. Üzülürüz sonrasında. Hiç gerek yok.
Fener çatır çatır çatlar artıkBissouma mı yok artık![]()
Çok haklısın renkdaş bu tür transferler hem zaman kaybı hem maddi kayıp hele hele Galatasarayımız için ciddi bir kayıpSingo çok iyi bir transfer oldu. 24 yaşında, atlet, Şampiyonlar Ligi tecrübesi var ve Okan Buruk’un taktiğine, bizim oyun anlayışımıza çok uygun.
Bizim yapmamız gereken; Fransa 1. ya da 2. liginden Singo gibi atlet, fizik gücü yüksek ama aynı zamanda uygun bonservisle alınabilecek oyuncuları bulmak.
Defansta ve orta sahada atletik oyuncular, hücumda ise teknik futbolcularla bu yapıyı harmanlamak zaten Okan Buruk’un oynattığı futbola en uygun sistem. Bu anlayışla transfer yapmak aslında zor değil.
Ama gidip Jelert, Frankowski, Cuesta gibi atlet olmayan oyunculara para vermek gerçekten çok mantıksız. Bunu nasıl akıl edemiyorlar anlamıyorum. Eren bile sırf atletizmiyle fark yarattı.