• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Uefa Şampiyonlar Ligi (Futbol)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
🟡🔴 2025-26 UEFA Şampiyonlar Ligi (Futbol)

Kızılyıldız-Pafos maçında bu istatistiklere bakan birisi Kızılyıldız maçı nasıl kaybeder der.Maçı canlı izleyen birisi ise şu istatistiklerden sadece orta kısmına değinir.Kızılyıldız o kadar çok içeriye orta kesti ki,son bölümde artık ''yeter be kardeşim,70 tane orta kestiniz,yeter'' diye bağırasım geldi.Rakip takım yan topların hepsini karşılıyor,sen kafayı vursan bile etkili vuruş yapamıyorsun.Rakibinin tek sıkıntısı duran topları karşılama oldu o kadar.

Kazanılan penaltıda kullanılan korner sırasında Pafoslu oyuncunun elini açmasıyla oldu.

Rakibin maç başlar başlamaz golü attıktan sonra ilk 30 dakika tamamen kendi yarı alanına çekilmiş,ilk 30 dakika sadece 32 pas yapabilmiş,topu kapsa bile ileriye çıkmıyor,sen ne kanatlardan içeriye inmeye çalışıyorsun,ne ceza sahası dışından şut çekiyorsun,ne oyun kuruyorsun,tek yaptığın şey iyi veya kötü topu kanata yollayıp orta kesmek.Bu şekilde 90 dakika boyunca kendini yormaktan başka bir şey yapmazsın,maçtanda düşersin.Efor sarf et topu kapmaya çalış,topu ayağında uzunca tut,ardından kanatlara yolla orta yap.Birazcık oyunu bilen takım karşısında böyle kazanamazsın.

Pafos dk 70'den sonra baktı Kızılyıldız oyundan düşüyor,geçiş oyununda pozisyon üstüne pozisyona girdi.Biraz sakin kalsalar 3.ve4. golüde bulabilirlerdi.90+6'da Pafos takımında Jaja topu orta sahada aldı,tek başına gitti,karşı karşıya kaçırdı.Ben olsam kendi evimde bu Kızılyıldız'a karşı daha fazla cesur oynarım.

Maçı yöneten hakem Alejandro Hernandez de çok kötü maç çıkardı.Pafos ilk yarı eliyle gol attı,VAR sayesinde iptal etti.Korner esnasında Kızılyıldız'ın kazandığı penaltıyı izleyerek verdi.El olmayan pozisyonda Kızılyıldız'a gitti penaltı verdi,10 saniye sonra izleyip iptal etti.Ben bir karar vereyimde VAR beni düzeltir diyerek maç mı yönetilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün akşam Pafos takımında Jaja çok güzel bir dokunuş yaparak takımını Şampiyonlar Ligine sokan golü atmıştı.Kızılyıldız'ın elenmesine sevindim.Ben olsam Jaja'yı ilk 11'de başlatırdım.Topu tamamen Kızılyıldız'a bırakıyorsun,topu kaptığında topu ileriye taşıyacak yeteneğin yok.

Fenerbahçeliler ise resmen felaket tellalı gibiler.Günlerdir Kerem'in attığı golle elenirsek ve onu transfer edersek çok dramatik olur dediler,dedikleri oldu.Yani maç en azından 2-0 falan bitseydi :)

Mourinho'nun maç öncesi açıklamaları rezalet ötesiydi.Şu adamın bir Ali Koç istifa demediği kaldı,hala kovamıyorlar.Sen rakibin 10 kişi kaldığında üzerine saldırmadığında turu kaybettin zaten ne anlatıyorsun.

Kerem'in sevinmeme durumuda komik duruyor.Hazırlık maçında Fener'e karşı sevincini gayette yapmıştın.Çok samimiyetsiz hareketler.Para insanı böyle değiştiriyor işte.

2 senede 200 milyon para döküp 20 tane oyuncu aldılar hala yönetime sallıyor transfer yok diye. 180 dakika , gol atmayı geçtim neredeyse isabetli şut çekemeden elendiler. Senelik 20 milyon maaş alan adamın ortaya koydukları bu.
Birkaç ay önce bizim maça getirdikleri hakemin iptal ettiği buz gibi golü hiç saymıyorum. Dediğim gibi ''ayağı biraz top yapan'' hiçbir rakipten 3 puan alma şansları yok. 3 puanı geçtim gol atma ihtimalleri bile çok düşük. Gol beklenti oranları zaten yerlerde.
Şimdi bunlar elendi diye bize ekstra para geliyor mu ?

6 Şutları var Benfica'ya 0 isabet

Bu kadar para harcıyorsun,böyle olmamalı,yenil,elen ama bu kadronun böyle zayıf hücum performansının olmaması gerekiyor ama Mourinho ile böyle olması normal,Fenerbahçe'ye genç ve hücum futbolu oynatan biri gerekirdi,bizim Okan Buruk gibi ama Fenerbahçe'de kulübü sabote eden birileri var herhalde,kulübü Galatasaray'lı biri yönetse bu kadar kötü halde olmazlardı galiba.

Bunlar ne yaşıyorlar acaba ya ? Mourinho çıkmış Avrupa Ligini kazanabiliriz diyor.Fred açıklama yapıyor,üzülmeyin Avrupa Ligini kazanabiliriz diyor.Aynı şeyi Young Boys'a elendiğimiz gece Hatipoğlu da yaptı.

Yani biz Uefa'yı kazandıktan sonra son 25 senede yarı finale kalan 100 takımdan 1 tanesi bile Türk takımı değil,utanmadan taraftara masal anlatmak isteyen Uefa'yı kazanmaktan bahsediyor.

Sene 2018'de Derin Galatasaray, Fenerbahçe'nin içine salmak için bir canavar(temsili) yaratsa Ali Koç ve Mourinho'nun Fener'e verdiği zararı vermezdi. Hatta kuş taşa çarpıp 1 sezon bile olsa Fener başarılı bile olabilirdi.

Kesinlikle haklısın kardeşim,bunlar Fenerbahçe taraftarıyla dalga geçiyorlar, Fenerbahçe düşmanı olsalar ancak böyle olurdu herhalde. FB'li dostlar yapı falan demesinler, yapıya gerek mi var ? FB bu yönetimden ve Mourinho'dan kurtulmadıkça çok skandallar yaşar.

Beşiktaş da öyle, Hasan Arat'ı linç ettiler,Hasan Arat skandal Muçi ve Musrati transferlerini yaptı, Serdal Adalı Arroyo ve Ricardo skandal transferlerini yaptı. Berbat yönetiliyorlar, bizim bu şartlarda şampiyon olmamız çok normal.

Bu kafayla bir 3 sene daha rakibimiz yok gibi duruyor.

rakibimizi hafife almayalım daha yeni transferlerinin birçoğu oynamadı. bence işimiz önceki senelere göre daha zor.

Tüm torbalardan 2şer takımla eşleşeceğimiz için 4.torbada olmakla 1. torbada olmak arasında hiçbir fark yok artık bunu aklınızdan çıkarmayın. Ayrıca bir ülkeden fazla 2 takımla eşleşebiliyoruz bunu da unutmayalım. Kura 19.00da.

En kötü kura;

1.torba

Evde

PSG, Barcelona, Real Madrid, Liverpool

Deplasmanda

PSG, Barcelona, Real Madrid, Liverpool

2.torba

Evde

Arsenal, Bayer Leverkusen, Atletico Madrid

Deplasmanda

Arsenal, Atletico Madrid

3.torba

Evde

Tottenham

Deplasmanda

Napoli

4.torba

Evde

Atlhetic Bilbao

Deplasmanda

Newcastle

En iyi kura;

1.torba

Evde

Manchester City, Inter

Deplasmanda

Borussia Dortmund

2.torba

Evde

Club Brugge

Deplasmanda

Eintracht Frankfurt

3.torba

Evde

Olympiakos

Deplasmanda

Slavia Prag, Ajax

4.torba

Evde

Pafos, Kairat

Deplasmanda

Karabağ, Union St. Gilloise

Benim dengeli içimden geçen tahminim;

1.torba

Evde

Chelsea

Deplasmanda

Manchester City

2.torba

Evde

Juventus

Deplasmanda

Atletico Madrid

3.torba

Evde

Slavia Prag

Deplasmanda

Ajax

4.torba

Evde

Pafos

Deplasmanda

Union St. Gilloise

Avrupada iki sene başarısız olduk.
Bu sezon öyle bir hakkımız yok.
Yönetimin de, teknik heyetin de hiçbir bahanesi olamaz!

Son düzenleme:
Avrupada iki sene başarısız olduk.
Bu sezon öyle bir hakkımız yok.
Yönetimin de, teknik heyetin de hiçbir bahanesi olamaz!
Takıma iyi transferler yapıldı devamında gelmesi lazım devamında gelmesi halinde bu sezon aksilik olmaz ise en azından çeyrek final bile iyi olur ha Gönül isterki final oynayalım o zor gibi

Gele gele Liverpool geldi. En azından içerde.
Üstüne bir de City deplasmanı.

İçerideki Liverpool maçından puan ya da puanlar bekliyorum. Öte yandan şu fikstürden en az 10 puan çıkarmak lazım.

Liverpool
Man City (D)
Atletico
Frankfurt (D)
Bodo/Glimt
Ajax (D)
Union SG
Monaco (D)

Üst tura kesinlikle çıkmak gerekiyor. Bu bütçelerle buradan çıkamıyorsan Avrupada işin yok zaten.

Liverpool-City-Atletico hariç diğer takımların hepsiyle başa baş mücadele edebiliyor olmamız lazım. Elenmek için hiçbir bahanemiz yok.

Son düzenleme:
13-14 puan bekliyorum en az 15 paunsa başarıdır. 11 puan ilk 24 için yeterli ama bu takım için barem daha yukarıda olmalı. Lig etabını ilk 12 civarında bitirmeliyiz.

Kaleci dışında sol stoper ve 2 orta saha şart bu takıma. Abdülkerim ile bu zorlu fikstürden çıkamazsın. Orta sahada yedek Berkan ve Kaan ile hiç çıkamazsın. Kaleci sonrası 2 orta saha ve sol stoper 5 gün içinde yetiştirilmelidir.

Futbolda geçmiş kadar günümüzün şartları da önemlidir sadece futbol değil hayat için de bu geçerli biz öyle atıp tutuyoruz fikrimizi söylüyoruz ama imkansız diye bir şey de yoktur benim endişem şu:Biz geçmişte Bayern'e iyi oynadık ama diğer rakiplere karsı iyi oynamadık oynasaydık zaten çıkardık bu grupta yenilsek bile City, Liverpool ve A.Madrid gibi takımlara karşı iyi oyunla yeniliriz ezileceğimizi düşünmüyorum esas mesele şu aynı oyunu aynı konsantrasyonu Bodo Glimt, Union SG , Frankfurt, Monaco ve Ajax'a göstermek. Burada Galatasaray olumlu anlamda bir oyun istikrarı yakalarsa kalbürstü takımlar harici kolay kolay kaybetmez ha burada iş Okan Buruk'ta bitiyor bunu sağlayabilirse hem şahsi kariyeri ve Galatasaray level atlar City Liverpool A.Madrid gibi takımlarla ilk tur değilse bile hedef ilerlemek ise er ya da geç oynayacaktın bana göre Liverpool maçının içeride olması olması size komik gelebilir ama avantaj. Bekleyelim görelim hakkımızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Futbolda geçmiş kadar günümüzün şartları da önemlidir sadece futbol değil hayat için de bu geçerli biz öyle atıp tutuyoruz fikrimizi söylüyoruz ama imkansız diye bir şey de yoktur benim endişem şu:Biz geçmişte Bayern'e iyi oynadık ama diğer rakiplere karsı iyi oynamadık oynasaydık zaten çıkardık bu grupta yenilsek bile City, Liverpool ve A.Madrid gibi takımlara karşı iyi oyunla yeniliriz ezileceğimizi düşünmüyorum eseas mesele şu aynı oyunu aynı konsantrasyonu Bodo Glimit,Union SG ,Frankfurt,Monaco ve Ajax'a göstermek. Burada Galatasaray olumlu anlamda bir oyun istikararı yakalarsa kalbürstü takımlar harici kolay kolay kaybetmez ha burda iş Okan Buruk'da bitiyor bunu sağlayabilirse hem şahsi kariyeri ve Galatasaray level atlar City Liverpool A.Madrid gibi takımlarla ilk tur değilse bile hedef ilerlemek ise er ya da geç oynayacaktın bana gòre Liverpool maçının içeride olması ve ilk maç olması size komik gelebilir ama avantaj.Bekleyelim görelim hakkımızda hayırlısı olsun.

Fikstürümüz henüz belirlenmedi hafta sonuna kadar belli olacak. Artık grup olmadığı 36 takımlı lig olduğu için her takımı her 18 maçlık haftayı ayrı ayrı planlamak çok zor. Kulüplerin dengeli fikstüre sahip olması da büyük maçların aynı gün oynanmayıp fikstüre yayılması da aynı ülke takımlarının 2 ayrı güne önemli-daha az önemli maç dengesine göre yerleşmesi de salı ve çarşamba günü oynanacak maçların her takım için dengeli olması da bu süreci zorlaştıran faktörler. Ancak kura 1.torbadan itibaren başladığı için en üstte Liverpool'u City'yi görünce onlarla başlayacağımız sanılıyor. Böyle olsaydı her takım ilk maçını 1.torba takımıyla yapardı ama akla mantığa uygun değil elbette. Nasıl ki grup kuraları çekilirken fikstür sonradan açıklanıyorsa şimdi de fikstür çekiliyor ama sırası sonra belirleniyor gibi düşünelim.

Fikstürümüz henüz belirlenmedi hafta sonuna kadar belli olacak. Artık grup olmadığı 38 takımlı lig olduğu için her takımı her 18 maçlık haftayı ayrı ayrı planlamak çok zor. Kulüplerin dengeli fikstüre sahip olması da büyük maçların aynı gün oynanmayıp fikstüre yayılması da aynı ülke takımlarının 2 ayrı güne önemli-daha az önemli maç dengesine göre yerleşmesi de salı ve çarşamba günü oynanacak maçların her takım için dengeli olması da bu süreci zorlaştıran faktörler. Ancak kura 1.torbadan itibaren başladığı için en üstte Liverpool'u City'yi görünce onlarla başlayacağımız sanılıyor. Böyle olsaydı her takım ilk maçını 1.torba takımıyla yapardı ama akla mantığa uygun değil elbette. Nasıl ki grup kuraları çekilirken fikstür sonradan açıklanıyorsa şimdi de fikstür çekiliyor ama sırası sonra belirleniyor gibi düşünelim.
Anladım kardeşim çok teşekkür ediyorum.

Geri