Kızılyıldız-Pafos maçında bu istatistiklere bakan birisi Kızılyıldız maçı nasıl kaybeder der.Maçı canlı izleyen birisi ise şu istatistiklerden sadece orta kısmına değinir.Kızılyıldız o kadar çok içeriye orta kesti ki,son bölümde artık ''yeter be kardeşim,70 tane orta kestiniz,yeter'' diye bağırasım geldi.Rakip takım yan topların hepsini karşılıyor,sen kafayı vursan bile etkili vuruş yapamıyorsun.Rakibinin tek sıkıntısı duran topları karşılama oldu o kadar.
Kazanılan penaltıda kullanılan korner sırasında Pafoslu oyuncunun elini açmasıyla oldu.
Rakibin maç başlar başlamaz golü attıktan sonra ilk 30 dakika tamamen kendi yarı alanına çekilmiş,ilk 30 dakika sadece 32 pas yapabilmiş,topu kapsa bile ileriye çıkmıyor,sen ne kanatlardan içeriye inmeye çalışıyorsun,ne ceza sahası dışından şut çekiyorsun,ne oyun kuruyorsun,tek yaptığın şey iyi veya kötü topu kanata yollayıp orta kesmek.Bu şekilde 90 dakika boyunca kendini yormaktan başka bir şey yapmazsın,maçtanda düşersin.Efor sarf et topu kapmaya çalış,topu ayağında uzunca tut,ardından kanatlara yolla orta yap.Birazcık oyunu bilen takım karşısında böyle kazanamazsın.
Pafos dk 70'den sonra baktı Kızılyıldız oyundan düşüyor,geçiş oyununda pozisyon üstüne pozisyona girdi.Biraz sakin kalsalar 3.ve4. golüde bulabilirlerdi.90+6'da Pafos takımında Jaja topu orta sahada aldı,tek başına gitti,karşı karşıya kaçırdı.Ben olsam kendi evimde bu Kızılyıldız'a karşı daha fazla cesur oynarım.
Maçı yöneten hakem Alejandro Hernandez de çok kötü maç çıkardı.Pafos ilk yarı eliyle gol attı,VAR sayesinde iptal etti.Korner esnasında Kızılyıldız'ın kazandığı penaltıyı izleyerek verdi.El olmayan pozisyonda Kızılyıldız'a gitti penaltı verdi,10 saniye sonra izleyip iptal etti.Ben bir karar vereyimde VAR beni düzeltir diyerek maç mı yönetilir.